ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Α/α θώρακος F ή Α/α θώρακος F+P, για πιστοποιητικά υγείας;

(1/3) > >>

Argirios Argiriou:
- Πρέπει να παραγγέλνουμε

ακτινογραφία θώρακος Face

ή

ακτινογραφία θώρακος Face+Profile,

όταν πρόκειται για πιστοποιητικά υγείας  π.χ. για εργαζόμενους σε επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος;

- Με δύο διαφορετικούς ακτινολόγους που μίλησα εδώ στην Καβάλα μου είπαν ότι αρκεί να παραγγέλνουμε ακτινογραφία θώρακος Face,
και σε περίπτωση που δούνε κάτι ύποπτο κάνουν και Profile.

Πατρωνάκης Μάνος:
 Ούτε και στη σχετική εγκύκλιο διευκρινίζεται το θέμα Αργύρη. Απλά αναφέρει Ακτινογραφία θώρακα.

Μαρία Χόρτη:
Ίσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά γνωρίζετε εάν στην χορήγηση πιστοποιητικού υγείας απαιτείται και φωτογραφία του αιτούμενου;

Παρόλο που δεν βρήκα να αναφέρεται κάτι για φωτογραφία στη σχετική εγκύκλιο πολλές φορές προσέρχονται οι αιτούμενοι με τη φωτογραφία και ζητούν να την προσαρτησουμε στο πιστοποιητικό.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΊσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά γνωρίζετε εάν στην χορήγηση πιστοποιητικού υγείας απαιτείται και φωτογραφία του αιτούμενου;

Παρόλο που δεν βρήκα να αναφέρεται κάτι για φωτογραφία στη σχετική εγκύκλιο πολλές φορές προσέρχονται οι αιτούμενοι με τη φωτογραφία και ζητούν να την προσαρτησουμε στο πιστοποιητικό.

--- Τέλος παράθεσης ---

Στο Ιατρείο μου, τουλάχιστον, δεν βάζουμε φωτογραφία και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΊσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά γνωρίζετε εάν στην χορήγηση πιστοποιητικού υγείας απαιτείται και φωτογραφία του αιτούμενου;

--- Τέλος παράθεσης ---
  Πιστοποητικό υγείας δίνουν οι επιτροπές και εκει πιθανότατα θέλει φωτογραφία (ή κάνω λάθος; ) Εμείς δίνουμε γνωμάτευση. Δεν έχω βάλει ποτε φωτογραφία.
   Φωτογραφία (είθιστε να) μπαίνει στην ακτινογραφία θώρακα (αλλά όχι στο πόρισμα του ακτινολόγου).

13:40. Διάβασα την παρακάτω καταχώρηση του κ. Μιχάλη και μάλλον πιάστηκα αδιάβαστος λόγω ειδικότητας. Ποτέ δεν γνωμάτευσα (βέβαια) για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση