ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Ποιος μπορεί να συνταγογραφήσει PPI?
EzeΤΡΟΛ:
Σήμερα πήγα να γράψω ppi και μου βγήκε το εξής:
*Περιορισμός: Αποζημιώνονται για τη Θεραπεία πεπτικού έλκους, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και της φαρμακευτικής γαστροπροστασίας σε ασθενείς με αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης γαστροδωδεκαδακτυλικού έλκους. Ειδικότερα όσον αφορά τη γαστροπροστασία σε χορήγηση κλοπιδογρέλης πρώτη επιλογή είναι η χορήγηση Η2 αναστολέων.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Συμπέρασμα: Και ξανά προς τη δόξα τραβάμε(τε)(νε), διαλέχτε......
tsirtsi:
Επικοινώνησε πριν από λίγο φαρμακοποιός της περιοχής μου και μου είπε το εξής "Πρόσεχε μήπως σου κόψουν την συνταγογραφηση επειδή γράφεις πραζολες"
Ο ίδιος δε χθες ,σε ασθενή μου του είπε οτι μετά απο καιρό μπορεί η Εφορία να του ζητήσει πίσω τα λεφτά απο τις πραζολες"
Επίσης παρατήρησα σήμερα ότι η ένδειξη ΄¨ συνταγογραφειται μόνο από γαστρεντερολόγους ‘¨έχει αφαιρεθεί
Ως ιδιώτης γενικός ιατρός δεν εχω αντιμετωπίζει προβλήματα με τα αλλα φαρμακεία της περιοχης σε ότι αφορα αυτό το θεμα.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπικοινώνησε πριν από λίγο φαρμακοποιός της περιοχής μου και μου είπε το εξής "Πρόσεχε μήπως σου κόψουν την συνταγογραφηση επειδή γράφεις πραζολες"
Ο ίδιος δε χθες ,σε ασθενή μου του είπε οτι μετά απο καιρό μπορεί η Εφορία να του ζητήσει πίσω τα λεφτά απο τις πραζολες"
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο φμφ τρολάρει!
Βγήκε χθες καινούριο ΦΕΚ, είναι το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Οι πραζόλες γράφονται και από μη-Γαστρο.
ZArk:
Το υπουργείο μπορεί να αργεί ..... λίγο άλλα πάντα επιμελείται!!!
Lets party again....... ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση