ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Ποιος μπορεί να συνταγογραφήσει PPI?
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπορεί δηλαδή κάποιος, όσο ψηλά και αν είναι, να αποφασίσει ενάντια σε αυτό που ψηφίστηκε από τη Βουλή και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα φέρει μια τροπολογία που θα περάσει ασκαρδαμυκτί απο τη Βουλή σε κάποιο νομοσχέδιο άσχετο (που μιλάει πχ για τα δικαιώματα των μελισσουργών). Για αυτό έχουμε χάσει το μπούσουλα απο τη πολυνομία... τροπολογίες επι τροπολογιών.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα φέρει μια τροπολογία που θα περάσει ασκαρδαμυκτί απο τη Βουλή σε κάποιο νομοσχέδιο άσχετο (που μιλάει πχ για τα δικαιώματα των μελισσουργών). Για αυτό έχουμε χάσει το μπούσουλα απο τη πολυνομία... τροπολογίες επι τροπολογιών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ακριβώς έτσι! Για όσους πρόλαβαν τις αλήστου μνήμης "γνωματεύσεις αναντικατάστατου" που συνόδευαν τα Νταφλόνια τις αλοιφές Voltaren, αυτές είχαν θεσμοθετηθεί μέσα σε Νόμο του Υπ. Γεωργίας για την αποζημίωση των χαλαζόπληκτων πατατοπαραγωγών του Νευροκοπίου.
EzeΤΡΟΛ:
Πώς επιλύθηκε τηλεφωνικά το ζήτημα των πραζολών σήμερα το πρωί - Όλη η τηλεφωνική συνομιλία Σαλμά-Λούρυ.
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌπως με ειδοποίησε τηλεφωνικά ??? σήμερα,
--- Τέλος παράθεσης ---
Ντριιιινννν....
- Έλα ...ποιός;
- Τί ποιός ρε; Εγώ είμαι.
- Κι εγώ, εγώ είμαι. Εσύ ποιός είσαι;
- Τι ποιός είμαι; Ο Σαλμάς, ρε.
- Έλα. Tί θα γίνει με τις πραζόλες; Το ξανασκέφτηκες;
- Νταξ μωρέ, λέω να τις ξαναφήσω ελεύθερες.
- Σωστοοοός....
- Έγινε, τα λέμε.
- Άντε μπάι.
- Μπάι.
Harper:
Κωλοτουμπας και ο super-Μάριο?
υγ:χαχαχα....ρεστα με την τηλεφωνικη υποκλοπη @Διακομιστη!
Harper:
Αλλά και τι υποκρισια:Εντάξει,ο Λουρυ μαγαζάτορας ειναι και κοιτα το μαγαζι του.Αλλά και Ο σουπερ Μάριο που καταδικασε στο πυρ το εξωτερο επιληπτικους,Χαπίτες,καρδιοπαθεις και διαβητικους (με τις ινσουλινες τους) κάνοντας τους να βαζουν πιο βαθια στην τσεπη τα χερια τους καθως διπλασιασε και βαλε τις συμμετοχές τους ,ξαφνικα εξαντλει ΟΛΗ την κοινωνικη και ιατρικη του ευαισθησια στις πραζόλες!!!
Και ένα tip:μιλουσα με φαρμακοποιο τις προάλλες και -μάλλον άθελά του-έκανε την εξής παραδοχη:Για μενα ειναι καλο που αυξηθηκαν τα ποσοστα συμμετοχης των ασφαλισμενων -και ας ανεβαινα και άλλο-γιατι οταν ερχονται στο μαγαζι μου μου αφηνουν περισσοτερο cash αναλογικα (άλλο δωρεαν τα φαρμακα ο επιληπτικος και άλλο 10% στα 100 και βάλε ευρω).Αυτα ειναι "ζεστο χρημα" για μενα και μπορω να το χρησιμοποιησω για το μαγαζι ή ετερες αναγκες μου.Σεβαστη η θέση του-και εγω ισως ετσι θα σκεφτομουν-αλλά για να καταλάβουμε κάποιοι πως λειτουργουν οι ν'ομοι της άγορας όταν ο Λουρυ βγαινει και κλαψουριζει σα τη Μαρθα Βουρτση για τις πραζολες...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση