Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Μετακίνηση Γενικών Ιατρών για εφημερίες σε άλλο Κέντρο Υγείας.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςκ. υγειας φιλιπιαδας ( το ένα από τα δυο κ. υγείας που έχω μετακινηθεί
--- Τέλος παράθεσης ---
Με συγχωρείτε που παρεμβαίνω*
--- Παράθεση ---* Παρεμβαίνω κυρίως ή προσθέτως είναι νομική ορολογία:
Κυρίως = αντιποιούμαι εν όλω ή εν μέρει το αντικείμενο της δίκης και προσθέτως = λαμβάνω μέρος υπέρ ενός εκ των διαδίκων, έχων έννομο συμφέρον.
--- Τέλος παράθεσης ---
αλλά νομίζω ότι θα ήταν χρήσιμο αν μας διαφωτίζατε λίγο για τη δύναμη που διαθέτουν αυτά τα δύο ΚΥ, ώστε να σχηματίζαμε άποψη για το ποιές/πόσες/γιατί υπάρχουν τόσες αδήριτες πια "υπηρεσιακές ανάγκες" σ' αυτά που πρέπει να οδηγήσουν στον καννιβαλισμό ενός άλλου συναδέλφου από τη βάση της τροφικής πυραμίδας. Έχουμε δει απόσπαση συναδέλφου σε ΚΥ προκειμένου οι δεινόσαυροί του να αρπάζουν ξεγυρισμένες so called εκπαιδευτικές άδειες ή να έχουν αποσπαστεί σε κάποιο προσωποπαγές ΠΙ έξω από το σπίτι τους ή ακόμη να παίζουν απερίσπαστοι μπιρίμπα στην κουζίνα (τις ημέρες που πατάνε φυσικά).
ΜΠ.ΘΕΟΔΩΡΑ:
Ξεκινάω από το πιο μακρινό ... Κ.Υγείας Καναλακίου.
1 Επιμ. Α
1 Επιμ. Β και
3 αγροτικοί ιατροί
τον μήνα απρίλιο θα κάνουν 6 ετοιμότητας 2 μεικτές 2 ενεργείς έκαστος όλες καλυμμένες με αγροτικούς Τις υπόλοιπες που περισσεύουν θα τις καλύψουμε εμείς οι 4 χωρίς αγροτικό φυσικά...... Δίκαιο??? (δεν νομίζω)
Κ.υγείας φιλιππιάδας
1 επιμ. α
1 διευθ.
1 αγροτικός
τον απρίλιο θα κάνουν μόνο ενεργείς εφημερίες 9,7και 8 αντίστοιχα, ο καθένας μόνος του και τις υπόλοιπες θα τις καλύψουμε εμείς ( δίκαιο)
Σύνολο .. εγώ κάνω 6 ενεργείς (χωρίς αγροτικό και χωρίς αλλον ιατρό σε ετοιμότητα εννοείται αυτό ) και 2 ή 3 εφημ. ετοιμότητας σε 3 Κ. Υγείας και αλλού... εφημερέυουν εξ αποστάσεως. Δίκαιο??? δεν νομίζω.
ΕΜΕ
timex:
Ξέρω δυο παιδιά που πέρασαν πρόσφατα τις εξετάσεις Γενικής ιατρικής. Και οι δυο από τον ίδιο νομό. Ήθελαν να δηλώσουν ΠΙ εκεί αλλά δεν το έκαναν για να μη μπλέξουν με το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου οι διοικούντες όλων τον βαθμίδων είναι κράτος εν κράτει...
ΜΠ.ΘΕΟΔΩΡΑ:
Μπορεί αν διορίζονταν άλλοι 2 επιμελητές να ήμασταν όλοι καλύτερα. αλλά ποιος ρισκάρει?
Σε λίγο καιρό θα αλλάξει και ο διοικητής, το Νοσοκομείο αποδιοργανώνεται.....
αυτό προσπαθούσαν να κάνουν μάλλον...
θα δείξει.
kakalos:
...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση