Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 12:04:34

Αποστολέας Θέμα: Οι Τούρκοι «ψαρεύουν» ασθενείς στη Λέσβο  (Αναγνώστηκε 3719 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

24 Απριλίου 2013, 19:55:30
Αναγνώστηκε 3719 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Πρόβλημα με την υγειονομική κάλυψη των νησιών και δη της Λέσβου αναδεικνύει ο (πανταχού παρών) πρόεδρος του ΙΣΑ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
   Συντονισμένη «επίθεση» δέχεται η Λέσβος  από Τούρκους ιδιώτες της υγείας. Όπως καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), ιδιωτικό νοσοκομείο της Τουρκίας διαφημίζει με έντυπο αλλά και διαδικτυακό τρόπο τις υπηρεσίες υγείας αλλά και τις δελεαστικές τιμές του στη Λέσβο, «προσκαλώντας» τους κατοίκους του νησιού να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το εύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών αυτών στο Αδραμύττιο, απέναντι από την Μυτιλήνη.
   Το υγειονομικό έλλειμμα στο νησί του βόρειου Αιγαίου, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των γιατρών, είναι η μία παράμετρος του θέματος. Εξίσου σημαντικό θεωρούν ωστόσο και το «κενό» που ανακύπτει σε ό,τι αφορά τη στάση των αρμοδίων φορέων για το ζήτημα μετά τις επανειλημμένες καταγγελίες που έλαβαν. 
   «Στις 21 Φεβρουαρίου 2013, δηλαδή εδώ και 2 μήνες, ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου έκανε γραπτή την κραυγή αγωνίας του για την τύχη που θα έχει η υγεία και η εθνική ταυτότητα των κατοίκων του νησιού που «απειλείται» από ένα άρτιο τούρκικο ενδιαφέρον  και μια καθολική «ελληνική» αδιαφορία. Εδώ και 2 μήνες, ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου δήλωσε την «εθνική» αυτή παράβαση του ιατρικού καθήκοντος  στον ΠΙΣ χωρίς κανένα αποτέλεσμα» λέει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης.
    Τις τελευταίες εβδομάδες ο «βομβαρδισμός» των κατοίκων της Λέσβου με πληροφορίες για την ιδιωτική κλινική στο Αδραμμύτιο έχει ενταθεί. Διαφημίζονται υπερπολυτελή και άρτια εξοπλισμένα νοσηλευτήρια στα παράλια της Τουρκίας που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Λέσβου σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ σε κάποια περίπτωση αναφέρθηκε και διοργάνωση δωρεάν ημερήσιας εκδρομής για τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να δουν τα θεραπευτήρια. Για το θέμα επανήλθε με νεότερο έγγραφό του προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ο Ιατρικός Σύλλογος Λέσβου, χωρίς και πάλι να λάβει απάντηση.
   «Πώς είναι δυνατόν η ελληνική ιατρική διαφήμιση να διώκεται πειθαρχικά, αλλά  η τουρκική ιατρική διαφήμιση να είναι καθ’ όλα αποδεκτή, στο υποσυνείδητο ή στο συνειδητό κάποιων ιθυνόντων της Υγείας;» διερωτάται ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας ότι βάσει της νομοθεσίας στοιχειοθετούνται παραβάσεις κατ’ εξακολούθηση των κείμενων διατάξεων της ιατρικής διαφήμισης και της ιατρικής δεοντολογίας.
 
 Αχα, το βρήκα και εδώ στην ιστοσελίδα του ΙΣΑΑΑ (πιο εκτεταμένο): Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος (αναρωτιέμαι, τα καταφέρνουν πιο φθηνά απο τον ΕΟΠΥΥΥν; ) <-- ειρωνικά το λέω για τα χάλια μας φυσικά

24 Απριλίου 2013, 21:26:05
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Όταν όμως οι "ψαράδες" είναι από την "από εδώ" μεριά, εκτελούν υπηρεσίες για το καλό της πατρίδος, φέρνουν συνάλλαγμα κλπ
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

« Τελευταία τροποποίηση: 24 Απριλίου 2013, 21:28:16 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

Λέξεις κλειδιά: Τούρκοι Λέσβο 
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
6888 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 29 Μαρτίου 2009, 18:51:33
από Αγωνιστική Παρέμβαση
0 Απαντήσεις
2069 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 22 Μαΐου 2010, 12:08:30
από Αγωνιστική Παρέμβαση
30 Απαντήσεις
152871 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Ιουλίου 2013, 23:09:01
από ΑΡΗΣ
2 Απαντήσεις
7827 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Ιουνίου 2013, 18:52:15
από Αδαμάντιος Σκούφαλος
19 Απαντήσεις
83110 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 20 Σεπτεμβρίου 2018, 10:43:26
από Ορθοπαιδικός