Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Ποινές σε παραβατικές συμπεριφορές στο χώρο της υγείας

(1/2) > >>

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Το 12ο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 4 του ΠΔ. 121/2008 (Α΄ 183), αντικαθίσταται ως εξής:
«Την καταχώρηση στο βιβλιάριο υγείας της συνιστώμενης αγωγής με σφραγίδα και υπογραφή ιατρού, ακριβώς όπως έχει συνταγογραφηθεί στην ηλεκτρονική συνταγή».

Κατα τα άλλα ετοιμάζουν smartcards οι καραγκιόζηδες.

Gatekeeper:
Σε όλο τον Δυτικό κόσμο η αυστηροποιηση του θεσμικού πλαισίου και των ποινών συνδυάστηκε με αναμόρφωση , αναβαθμιση του μισθολογίου , στην Ελλαδα ?

Carrot and stick

Πρώτα καρότο και μετά μαστίγιο. Σε τουτη την χώρα ΟΛΑ πάνε ανάποδα.

Gatekeeper:
. Οι συνταγογράφοι ιατροί είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ορθή και σύννομη συνταγογράφηση κατά τις διατάξεις του παρόντος διατάγματος».

Το τέλος του συνταγογραφου-πλυντηρίου ιατρού.

Gatekeeper:
3. Στο τέλος του δεύτερου εδαφίου της περίπτωσης ια. της παραγράφου 1 του άρθρου 2 του ΠΔ. 121/2008 (Α΄ 183), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, μετά την λέξη «όργανα», προστίθεται η φράση «και τη διακοπή της σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.»

Ας βρει κάποιος τι εννοεί ο ποιητής διοτι βαριέμαι τις κουζουλάδες τους.

Gatekeeper:
 Στα διαγνωστικά εργαστήρια, ιδιωτικές κλινικές και λοιπούς φορείς παροχών υγείας, που έχουν σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. επιβάλλεται με απόφαση του Υπουργού Υγείας, κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Διεύθυνσης της ΥΠ.Ε.Δ.Υ.Φ.Κ.Α. ή του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., μετά από κλήση για παροχή εγγράφων εξηγήσεων, οι οποίες υποβάλλονται εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την κοινοποίηση της σχετικής κλήσης, η διοικητική ποινή του προσωρινού αποκλεισμού από την παροχή υπηρεσιών σε ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από τέσσερις (4) έως δεκαοχτώ (18) μήνες ή οριστικής καταγγελίας της σύμβασης ή αποκλεισμού κάθε μελλοντικής συνεργασίας με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ή χρηματικής κύρωσης, εφόσον από σχετικό έλεγχο διαπιστωθούν πράξεις από μέρους των διαγνωστικών εργαστηρίων και των ιδιωτικών κλινικών, οι οποίες αντίκεινται στις ισχύουσες διατάξεις, τις διατάξεις του ενιαίου κανονισμού παροχών υγείας του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., στους όρους των συμβάσεων ή προκαλούν ζημία σε αυτόν.»

Με τόσες καταγγελίες που γίνονται καθημερινά στον ΕΟΠΥΥ θα τριπλασιάσει τα λειτουργικά έξοδα, θα κατακερματιστεί η λίστα των συμβεβλημένων και θα πήξουν οι δικαστές από τις υποθέσεις.
Βέβαια με σοβιετικου τυπου βύσμα όλα κανονίζονται
[/youtube]

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση