Γενικά > Νομικά θέματα
Οι Ιατροί θα αμείβονται πλέον άμεσα από τον υποψήφιο οδηγό.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιαβάζοντας το νόμο νομίζω ότι το θέμα της συζήτησης είναι λάθος. Το σωστό είναι: Οι ιατροί δεν θα αμείβονται πλέον άμεσα από τον υποψήφιο οδηγό.
Και αυτό γιατί ο οδηγός μπορεί να πάει πλέον και σε γιατρό σε ΝΠΔΔ ή ΕΣΥ και να μην πληρώσει τίποτα. Για τους οφθαλμιάτρους δεν νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτα γιατί θα κόβουν 10€ επίσκεψη και 60€ εξετάσεις αλλά για τους παθολόγους και αυτό το θέμα έκλεισε. Καλύτερα κατά την γνώμη μου γιατί οι ευθύνες είναι πλέον πάρα πολλές.
Οι σχολές οδηγών σε νεαρούς/νεαρές υποψήφιες απλά θα συνεχίσουν το παιχνίδι τους πιο ελεύθερα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστά... Τα δύσκολα (επαγγελματίες με προβλήματα υγείας και αναθεωρήσεις σε εβδομηντάρηδες και εβδομηνταπεντάρηδες) στο ΙΚΑ ή στο ΕΣΥ και όλα τα άλλα παιχνίδι...
Ένα απλό σταστιστικό τεστ θα μπορούσε να ανακαλύψει οφθαλμοφανέστατες περιπτώσεις συσχέτισης συγκεκριμένων σχολών με συγκεκριμένους "παρόχους" - και χωρίς μάλιστα γειτνίαση...
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιαβάζοντας το νόμο νομίζω ότι το θέμα της συζήτησης είναι λάθος. Το σωστό είναι: Οι ιατροί δεν θα αμείβονται πλέον άμεσα από τον υποψήφιο οδηγό.
Και αυτό γιατί ο οδηγός μπορεί να πάει πλέον και σε γιατρό σε ΝΠΔΔ ή ΕΣΥ και να μην πληρώσει τίποτα. Για τους οφθαλμιάτρους δεν νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτα γιατί θα κόβουν 10€ επίσκεψη και 60€ εξετάσεις αλλά για τους παθολόγους και αυτό το θέμα έκλεισε. Καλύτερα κατά την γνώμη μου γιατί οι ευθύνες είναι πλέον πάρα πολλές.
Οι σχολές οδηγών σε νεαρούς/νεαρές υποψήφιες απλά θα συνεχίσουν το παιχνίδι τους πιο ελεύθερα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Από πού Δημήτρη φαίνεται ότι μπορεί κάποιος υποψήφιος να πάει σε γιατρό ΝΠΔΔ ή ΕΣΥ; Αυτό γίνεται, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 52, που παραπέμπει στην παράγραφο 1.4 του παραρτήματος ΙΙΙ του ΠΔ 51/2012, μόνο στην περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρχουν συμβεβλημένοι ιδώτες.
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
Από πού Δημήτρη φαίνεται ότι μπορεί κάποιος υποψήφιος να πάει σε γιατρό ΝΠΔΔ ή ΕΣΥ; Αυτό γίνεται, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 52, που παραπέμπει στην παράγραφο 1.4 του παραρτήματος ΙΙΙ του ΠΔ 51/2012, μόνο στην περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρχουν συμβεβλημένοι ιδώτες.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις δίκιο, μου ξέφυγε. Πρέπει να μην υπάρχουν συμβεβλημένοι για να γίνει αυτό.
Gatekeeper:
Κατθέστε τα χαρτάκια που εχετε διότι θα κλείσουν οι λογαριασμοί και θα χαθούν τα λεφτα. Εκδόθηκε ανακοίνωση από το Υπ. Μεταφορών .
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατθέστε τα χαρτάκια που εχετε διότι θα κλείσουν οι λογαριασμοί και θα χαθούν τα λεφτα. Εκδόθηκε ανακοίνωση από το Υπ. Μεταφορών .
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή να τα καταθέσουμε πριν κλείσει το 2ο τρίμηνο του 2013; Δηλαδή πριν κλείσει και ο Ιούνιος;
Μήπως μπορείς να επισυνάψεις στο φόρουμ αυτή την ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση