Γενικά > Νομικά θέματα

Οι Ιατροί θα αμείβονται πλέον άμεσα από τον υποψήφιο οδηγό.

<< < (7/9) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει κάποιο ΦΕΚ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό ψάχνω και εγώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Σελ. 8223-8265.

Argirios Argiriou:
Αντιγράφω post συναδέλφου της 06/11/2016 από την ομάδα ΙΑΤΡΟΙ ΕΟΠΥΥ στο facebook:

Email από ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ:
Καλημέρα σας, σας στέλνω τα καινούρια έντυπα καθώς και το νέο νόμο ξανά, ούτως ώστε να ξεκινήσετε από Τετάρτη 09-11-2016 να εξετάζετε και άτομα άνω των 80 ετών. Επίσης μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανανέωσης των συμβάσεων προσκομίζοντας το Πιστοποιητικό από τον οικείο σας Ιατρικό Σύλλογο, το οποίο πρέπει να αναγράφει εκτός των λοιπών στοιχείων σας, την ακριβή διεύθυνση και την περιοχή που βρίσκεται το ιατρείο σας,καθώς και τη σφραγίδα του ιατρείου σας. Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για την ανανέωση των συμβάσεων πριν το τέλος του χρόνου.

Σοφία Λάλου.

Argirios Argiriou:
Αντιγράφω δημοσίευση συναδέλφου από τις 09/11/2016 στην ομάδα ΙΑΤΡΟΙ ΕΟΠΥΥ στο facebook:

Σημερινό διευκρινιστικό μέιλ:

Καλημέρα σας, όσον αφορά το Ε.Κ.Α ΗΝΙΟΧΟΣ, η δ/νση είναι Θεολόγου Σπύρου 1 & Λεωφ. Φυλής στο Ίλιον. τηλέφωνα: 2132015110 & 2132015348. Αν παραπέμψετε κάποιον στον ΗΝΙΟΧΟ, παίρνετε κανονικά την αμοιβή σας, εφόσον έχει διενεργηθεί η εξέταση.
Αν κάποιος κριθεί ΑΝΙΚΑΝΟΣ ή χρειαστεί να παραπεμφθεί σε άλλης ειδικότητας ιατρό, θα πρέπει να ενημερωθεί η υπηρεσία μας εντός 1 εβδομάδας με το Ενιαίο Έντυπο Ενημέρωσης. Όσοι από εσάς έχουν σκάνερ, μπορούν να μου το στέλνουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διαφορετικά διαλέγετε εσείς τον τρόπο (ταχυδρομικώς ή ιδιοχείρως).
Όλες οι καινούριες άδεις οδήγησης της ομάδας 1, έχουν ισχύ μάξιμουμ 15 χρόνια (διοικητική ισχύς μέχρι τα 65), της ομάδας 2 για 5 χρόνια.Από τα 65 μέχρι και τα 80 ανανέωση για 3 χρόνια. Για όσους είνια άνω των 80 από 6 μήνες έως 2 χρόνια.
Θερμή παράκληση μην με ρωτάτε σχετικά με ιατρικά θέμετα, δεν μπορώ να τα γνωρίζω. Ευχαριστώ.

Σοφία Λάλου

Σε ερώτησή μου για το email της κ. Λάλου, μου έδωσε το εξής:

metafores.slalou at gmail.com

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει κάποιο ΦΕΚ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό ψάχνω και εγώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σελ. 8223-8265.

--- Τέλος παράθεσης ---

Παιδιά ο παραπάνω σύνδεσμος δεν δουλεύει. Ποιο ΦΕΚ ήταν θυμάστε;

Argirios Argiriou:
Το βρήκα:

ΦΕΚ 148/8-8-2016 τ. Α. άρθρο 74

Ιατρική εξέταση υποψηφίων οδηγών.