Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές

Κίνητρα (;) για άγονες νησιωτικές περιοχές

<< < (69/109) > >>

Gatekeeper:
Το Καστελόριζο ΕΧΕΙ ΓΙ , απλά είναι αποσπασμένος χρόνια στο ΚΥ Βύρωνα .   :P
Ο ΠΙΣ δεν δικαιούται να ξοδεύει τα χρήματά ΜΟΥ για να επιδοτεί θέσεις . Δουλεια του ειναι να πιέσει προς τη λειτουργία του ΕΣΥ με ιδιωτικοοικονομικα κριτήρια ώστε να ρολαρει το σύστημα...

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Καστελόριζο ΕΧΕΙ ΓΙ , απλά είναι αποσπασμένος χρόνια στο ΚΥ Βύρωνα .   :P
--- Τέλος παράθεσης ---
Pardon ; ; ;  :o
Καλά, είναι μεγάλη μάστιγα αυτές οι αποσπάσεις, αλλά γιατί δεν βγαίνει ο δήμαρχος του Καστελλόριζου να τo καταγγείλει αυτό ;

Δεν ξέρω τι να σχολιάσω, πέραν του no hope.  :P

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ ΠΙΣ δίνει 450€/μηνιαίως σε όποιον Γενικό Ιατρό πάει στο Καστελλόριζο !
Επιπλέον των κινήτρων της Πολιτείας (400€ του Υπουργείου + 450€ της Περιφέρειας).

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Έχουμε και λέμε, ένας Επιμελ.Β' Γενικής Ιατρικής παίρνει 1,400 βασικό μισθό + 700€ εφγημερίες + 400€ του Υπουργείου + 450€ της Περιφέρειας + 450€ του ΠΙΣ, ομιλούμε συνολικά για 3,400€ μηνιαίως ,.......
Δεν νομίζω να είναι άσχημα χρήματα, αμφιβάλλω αν μένουν καθαρά τόσα στον μέσο ιδιώτη Γενικό Ιατρό

--- Τέλος παράθεσης ---

Tα 400 του υπουργείου για τα άγονα είναι μεικτά όχι καθαρά.

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ ΠΙΣ δίνει 450€/μηνιαίως σε όποιον Γενικό Ιατρό πάει στο Καστελλόριζο !
Επιπλέον των κινήτρων της Πολιτείας (400€ του Υπουργείου + 450€ της Περιφέρειας).
Έχουμε και λέμε, ένας Επιμελ.Β' Γενικής Ιατρικής παίρνει 1,400 βασικό μισθό + 700€ εφγημερίες + 400€ του Υπουργείου + 450€ της Περιφέρειας + 450€ του ΠΙΣ, ομιλούμε συνολικά για 3,400€ μηνιαίως ,.......
Δεν νομίζω να είναι άσχημα χρήματα, αμφιβάλλω αν μένουν καθαρά τόσα στον μέσο ιδιώτη Γενικό Ιατρό

--- Τέλος παράθεσης ---
Tα 400 του υπουργείου για τα άγονα είναι μεικτά όχι καθαρά.

--- Τέλος παράθεσης ---

Για άλλη μια φορά σίγουρο είναι μόνο το 1300άρι του μισθού. Μετά ο καθένας πρέπει να περιμένει τα διάφορα επιδόματα-ελεημοσύνες του ΥΥΚΑ ,που σ' αυτό προστέθηκε τώρα και ο ΠΙΣ . Τα τελευταία δε, χρειάζονται και μια σειρά υπουργικές αποφάσεις και εφαρμοστικές εγκυκλίους, που ενώ παίρνουν χρόνια για να εκδοθούν, μπορούν να καταργηθούν ευκολότατα σε 1 νύχτα. Η εμπειρία του παρελθόντος αυτό δείχνει. Επίδομα εφημέρευσης 700Ε, που είναι το ΙΔΙΟ για το Καστελλόριζο και για τους μικροβιολόγους του Ευαγγελισμού. Στη πρώτη περίπτωση είσαι σε διαρκή ετοιμότητα και στη δεύτερη εφημερεύεις ωραιότατα από την ασφάλεια του σπιτιού σου. Πόσο καιρό θα συνεχίζεται αυτή η γελοιότητα ?
ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ θα μπορούσε να νομοθετηθεί ώστε όλοι να γνωρίζουν από πριν, ότι για παράδειγμα οι επιμελητές Β στο Καστελλόριζο παίρνουν 2.800Ε, στον Αη Στράτη 3.000Ε και στην Αθήνα 1.800. Τα υπόλοιπα είναι καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση