Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές

Κίνητρα (;) για άγονες νησιωτικές περιοχές

<< < (92/109) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςkαλησπέρα, μια ημέρα μετά τη ολοκλήρωση 5ετιας ως ΓΙ επιμ.Β σε προκυρηξη από αγροτικό :
με ποια διαδικασία αιτείται να τοποθετηθεί σε θέση λοιπή από την οργανική σε θέση άλλη η οποία να είναι άγονο τύπου α.
δεν ήταν δυνατό να βρω τα άγονα τύπου α αννά την επικράτεια, με ενδιαφέρει η εύβοια κυρίως
σε ποιον φορέα απευθύνω την αίτηση και τίθεται θέμα να αποριφθεί;

ευχαριστώ

--- Τέλος παράθεσης ---

Δες την παραπάνω ανάρτησή μου ν. 451 όπου μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάθεση όχι υποχρεωτικά σε άγονο τύπου α αλλά οπουδήποτε.
Οι άγονες περιοχές τύπου Α αναφέρονται στο ΠΔ 131 ΦΕΚ 73/Α/1987
Στο μέρος που θες να μετατεθείς πρέπει να υπάρχει κενή οργανική θέση γενικού γιατρού. Προσοχή γενικού γιατρού όχι αγροτικού! Άρα ψάχνεις θέσεις σε Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία όπου στο οργανόγραμμά τους υπάρχουν κενές θέσεις γενικών γιατρών.
Η αίτηση απευθύνεται στο υπουργείο (επιφυλάσσομαι να σου πω και το τμήμα)
Στη συνέχεια το Υπουργείο ρωτάει τις ΔΥΠΕ και οι ΔΥΠΕ στη συνέχεια τους διευθυντές των ΚΥ όπου υπάγονται οι θέσεις που θες να φύγεις και θες να πας να εισηγηθούν αν δέχονται (να φύγεις και πας αντίστοιχα)
Οι εισηγήσεις των διευθυντών φτάνουν στις ΔΥΠΕ και στη συνέχεια εισηγείται η ΔΥΠΕ που θες να φύγεις και η ΔΥΠΕ που θες να πας (αν είναι διαφορετική από την πρώτη) στο υπουργείο. Συνήθως εισηγούνται ότι εισηγούνται οι διευθυντές των ΚΥ.
Όπως καταλαβαίνεις, σε όλα αυτά τα στάδια αν υπάρχει μια αρνητική εισήγηση, μπορεί να απορριφθεί η αίτηση και δεν ξέρω τι δυνατότητες ένστασης έχεις μετά. Αν όλα είναι θετικά, ακολουθεί απόφαση από το Υπουργείο για τη μετάθεσή σου.

timex:
Υπάρχει και ενα ΦΕΚ του 2015 που αναφέρεται σε άγονα ιατρεία, καθώς και διάφορα άλλα ΦΕΚ που διευκρινίζουν ότι ολόκληρες περιοχές-επαρχίες είναι άγονες.
Το δύσκολο είναι να τα συγκεντρώσεις όλα. Αμφιβάλλω αν τα έχει και το υπουργείο!!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει και ενα ΦΕΚ του 2015 που αναφέρεται σε άγονα ιατρεία, καθώς και διάφορα άλλα ΦΕΚ που διευκρινίζουν ότι ολόκληρες περιοχές-επαρχίες είναι άγονες.
Το δύσκολο είναι να τα συγκεντρώσεις όλα. Αμφιβάλλω αν τα έχει και το υπουργείο!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτά τα ΦΕΚ αναφέρονται σε περιοχές με κίνητρα για επικουρικούς γιατρούς.
Πάντως αν παρατηρήσετε την προκήρυξη των αγροτικών ιατρείων, τα περισσότερα έχουν χαρακτηριστεί (αυθαίρετα και λάθος κατά τη γνώμη μου) άγονα μέσω του ΠΔ 131 ΦΕΚ 73/Α/1987

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτά τα ΦΕΚ αναφέρονται σε περιοχές με κίνητρα για επικουρικούς γιατρούς.
Πάντως αν παρατηρήσετε την προκήρυξη των αγροτικών ιατρείων, τα περισσότερα έχουν χαρακτηριστεί (αυθαίρετα και λάθος κατά τη γνώμη μου) άγονα μέσω του ΠΔ 131 ΦΕΚ 73/Α/1987

--- Τέλος παράθεσης ---
Στην πρόσφατη προκήρυξη;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτά τα ΦΕΚ αναφέρονται σε περιοχές με κίνητρα για επικουρικούς γιατρούς.

--- Τέλος παράθεσης ---
Στην πρόσφατη προκήρυξη;

--- Τέλος παράθεσης ---

Και στην πρόσφατη και εδώ και 2 χρόνια περίπου. Είναι στη στήλη "Τύπος" για το χαρακτηρισμό των ιατρείων.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση