Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
26 Απριλίου 2024, 15:58:02

Αποστολέας Θέμα: Τι θα έκανα για τον ΕΟΠΥΥ αν ήμουν Αδωνης Γεωργιαδης  (Αναγνώστηκε 51577 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

14 Ιουλίου 2013, 09:53:06
Απάντηση #15
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


Το υπουργείο Υγείας θα συμμετάσχει κανονικά στο μέτρο της κινητικότητας. Θα καταργηθούν οργανικές θέσεις και θα αλλάξουν χαρακτήρα ορισμένες δομές. Τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις σκιαγράφησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Τα κενά στην υγεία είναι πάρα πολύ μεγάλα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί για κάποιον θέση. Θα καλύψουμε την κινητικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Θέλουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα του τομέα της υγείας στη χώρα, η οποία δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση», παραδέχτηκε.

«Με την αλλαγή του χαρακτήρα ορισμένων νοσοκομείων, θα λύσουμε το πρόβλημα. Τα αντικειμενικά δεδομένα στην υγεία είναι τέτοια που δε χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και διευκρίνισε ότι «από το χώρο της παιδείας υπάρχουν άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην υγεία, όπως για παράδειγμα εκπαιδευτικοί που είχαν πρώτο πτυχίο νοσηλευτικής και δίδασκαν σε σχολεία. Αυτούς θα τους ενσωματώσουμε στα νοσοκομεία».

«Δεν θα απολυθεί κανείς στο χώρο της υγείας, επειδή δε χρειάζονται απολύσεις. Όχι ότι αν χρειάζονταν, δε θα τις κάναμε. Η κινητικότητα στο χώρο της υγείας θα περιλαμβάνει σε πρώτη φάση 1.250 άτομα», δήλωσε με σαφήνεια ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας θα συναντήσει μέσα στην εβδομάδα τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του σχεδίου.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

30 Ιουλίου 2013, 11:12:08
Απάντηση #16
Αποσυνδεδεμένος

pzogr

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Εγώ θα έφτιαχνα μια ηλεκτρονική κάρτα ασφάλειας για όλους τους πολίτες , δεν θα είχαν πια τα κλασικά βιβλιάρια που ξέρουμε, και σε αυτήν την κάρτα θα περνιούνται όλα τα δεδομένα για τον ασθενή με πρόσβαση ανάλογα με την ιδιότητα του καθενός επαγγελματία υγείας  στα  ανάλογα δεδομένα και με δικαίωμα του ασθενούς να δώσει έγκριση σε πρόσβαση και σε άλλα δεδομένα εάν κριθεί απαραίτητο. Έτσι θα καταγράφονται συνολικά όλες οι παροχές και χρήση των υπηρεσιών, θα φαίνετε ποιους και πότε επισκέφτηκε , τι ιστορικό έχει, τι φάρμακα παίρνει, από ποιο φαρμακείο τα παίρνει ποια χρεώνονται στην ασφάλεια του και ποια είναι ιδίοις έξοδα και φυσικά εγώ ως ιατρός θα έγραφα μια αγωγή για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (μέρες, μήνες, έως και έναν χρόνο αγωγή)και να μην χρειάζεται κάθε μήνα να πηγαίνει να τα «γράφει» στον ιατρό. Πάνω σε μια τέτοια εφαρμογή πιστεύω ότι θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα από αυτά που περιγράφω, αλλά είπαμε πρέπει να υπάρχει πολιτική θέληση και αυτό δεν το βλέπω.

Κάτι παρόμοιο σχεδιάστηκε και έγινε στον οίκο ναύτου. Όσοι χρησιμοποίησαν την εφαρμογή του τον τελευταίο χρόνο ξέρουν. Έβλεπες σε ποιούς και πόσους γιατρούς είχε πάει ο ασθενής και τι είχαν γνωματεύσει, τι εξετάσεις έκανε, τι φάρμακα γράφτηκαν με άμεσο και εύχρηστο τρόπο... Ελάχιστα τρωτά σημεία είχε σε επίπεδο χρηστικότητας, που σίγουρα μπορούσαν να βελτιωθούν. Αντί για κάτι τέτοιο όμως έχει επιλεγεί ο μουτζούρης της ΗΔΙΚΑ, που ακόμα και τώρα, τόσο καιρό μετά, φαίνεται λίγος.

Να με συγχωρείς αλλά έχω μετρήσεις χρόνους χρήσεις που απαιτούνται και για τα δύο. Η συγκεκριμένη εφαρμογή του Οικου Ναύτου ήταν καλύτερη από της ΗΔΙΚΑ εκείνη την εποχή, σε σχέση όμως με το τι προσφέρει σήμερα η ΗΔΙΚΑ, είναι η καθυστέρηση. Σήμερα, εάν θέλεις να ονομάσεις κάτι μουτζούρη, αυτό είναι το λογισμικό του Οίκου Ναύτου.

Δεν είναι θέμα της πλατφόρμας, αλλά πιστεύω ότι αξίζει μιαν απάντηση... Η εφαρμογή του οίκου ναύτου πέρα από το γεγονός ότι δεν ηταν φιλική στις διορθώσεις μετά το κλείσιμο της επίσκεψης ήταν (και θα ήταν, αν λειτουργούσε ακόμα) ασύγκριτα ταχύτερη στην πράξη. Δεν ξέρω σε ποιές μετρήσεις αναφέρεται το παραπάνω συμπέρασμα. Το δικό μου όμως αναφέρεται στην προσωπική χρήση ενός έμπειρου χειριστή Η/Υ και στην ταχύτητα αναζήτησης παλαιών συνταγών, ιστορικού, εξετάσεων. Απλά... καμμία σχέση...
Στη νέα εφαρμογή ΔΕΝ υπάρχει ιστορικό. Το "ιστορικό" (παλαιές συνταγές και λίστα φαρμάκων) δεν είναι προσβάσιμο κατά τη συνταγογράφηση. Έτσι πχ αν ξεχάσεις πόσων mg ήταν το φάρμακο του ασθενούς θα πρέπει είτε να ψάχνεις στο βιβλιάριο είτε να κλείσεις τη συνταγή και να ανοίξεις το "ιστορικό" (και μετά ξανά-μανά τη συνταγή). Επισης αν θέλεις να δεις τις εξετάσεις του ασθενούς θα πρέπει να "βγεις" απ'όπου έχεις "μπει" και να μπεις στο ιστορικό παραπεμπτικών όπου θα δεις μια λίστα με κωδικούς, θα ανοίξεις τον κάθε κωδικό χωριστά και όταν τελειώσεις (αν ακόμα θυμάσαι τι έψαχνες) θα αποφασίσεις τι θέλεις να προσθέσεις στον έλεγχο του ασθενούς σου...
Στη νέα εφαρμογή ΔΕΝ έχεις τη δυνατότητα να καταχωρήσεις μία φορα όλες τις διαγνώσεις και όλα τα φάρμακα, αλλά το κάνεις ανά 3... (μουτζούρης στο τετράγωνο)
Πραγματικά δεν ξέρω τις αντικειμενικές μετρήσεις ανταπόκρισης της μίας εφαρμογής και της άλλης, ούτε αν η μία σχεδιάστηκε (προγραμματιστικά και υλικοτεχνικά) για χρήση 100 χειριστών και η άλλη για 100.000, αλλά δεν έχει και σημασία. Σημασία έχει ο σχεδιασμός προς τον άμεσο χρήστη της. Στην "παλιά" ο σχεδιασμός, παρά τα λίγα υπαρκτά προβλήματά του, εξακολουθεί να είναι έτη μπροστά από τη "νέα".
Στην καθυστέρηση των  βραδυφλεγών παραθύρων της ΗΔΙΚΑ δεν θα αναφερθώ... όλοι έχουμε - υποθέτω - εμπειρία.
Γενικά το θέμα της συνταγογράφησης είναι μια πικρή ιστορία όπου ο ένας κοροϊδεύει τον άλλο και προσποιούμαστε ότι όλα είναι ωραία και καλά. Αλλά αυτό είναι επίσης ένα άλλο θέμα.

ΥΓ να μου επιτρέψετε να προσθέσω ότι η ΗΔΙΚΑ αγνοεί συστηματικά προτάσεις βελτίωσης (τουλάχιστον τις δικές μου) χωρίς στοιχειώδεις απαντήσεις. Αν οι προτάσεις μου ήταν -κατά τη γνώμη τους- ηλίθιες θα μπορούσαν έστω να τις απορρίψουν και θα ήταν δεκτό, αλλά δεν έχω λάβει απάντηση σε περίπου 3 επικοινωνίες τον τελευταίο χρόνο.
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Ιουλίου 2013, 11:24:30 από pzogr »

5 Αυγούστου 2013, 18:52:00
Απάντηση #17
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


05/08/2013
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Από Βασίλη Βενιζέλο
 
Να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) κάλεσε την Δευτέρα 5 Αυγούστου ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τον Δημήτρη Βαρνάβα, εάν δεν υπάρξει καμία απόλυση στο χώρο του ΕΣΥ. Ο υπουργός Υγείας δήλωσε, μάλιστα, ότι εγγυάται προσωπικά ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε μία απόλυση στο ΕΣΥ.

Την ίδια στιγμή, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους εργαζόμενους του ΕΣΥ "να μην παρασύρονται από κάποιους οι οποίοι έχουν κομματικά συμφέροντα και θέλουν να 'πουλήσουν' αντιπολίτευση", ενώ προειδοποίησε ότι "η κατάληψη χώρων νοσοκομείων του ΕΣΥ αποτελεί παράνομη πράξη και όποιος τη διαπράξει ή την διαπράττει "να γνωρίζει ότι τελεί πειθαρχικό παράπτωμα εν μέσω της διαδικασίας της διαθεσιμότητας - κινητικότητας".
Αναφερόμενος ιδιαιτέρως στην κατάληψη των εξωτερικών ιατρείων και των γραφείων της διοίκησης του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής "Αγία Βαρβάρα" από τους εργαζόμενους του ιδρύματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι "το νοσοκομείο δεν κλείνει, αυτή η υγειονομική δομή ενισχύεται και εκείνοι οι οποίοι αντιδρούν παρασύρονται από εξωνοσοκομειακά κέντρα κομματικών συμφερόντων".
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

8 Αυγούστου 2013, 13:31:02
Απάντηση #18
Αποσυνδεδεμένος

kdiwavvou


[logged]Τι θα επιθυμούσα να κάμει :

[spoiler]1    Άμεση συνταξιοδότηση των ΓΙ με εξάμηνη εκπαίδευση [ όσοι απέμειναν ] με εξαίρεση όσους είχαν κάμει χειρουργική ειδικότητα [ διαχειρίζονται σπίλους, λιπώματα, κάμουν ανατάξεις ενίοτε, γενικώς ασχολούνται πιότερο ]

2    Θέσπιση συνυπηρέτησης ιατρού και συζύγου [ ότι και ένα επαγγέλεται ο / η σύζυγος ]

3    Αποσύνδεση  της  λειτουργίας  των   πρωϊνών  τακτικών  ιατρείων   από  την  λειτουργία  των  εφημεριών [ 14:00 – 7:00πμ ] στα ΚΥ ανά την επικράτεια

4    Καταγραφή του απόλυτου αριθμού ΓΙ που απασχολούνται στο ΕΣΥ και ανα – μετακίνησή τους ώστε όσο αφορά στην λειτουργία  των   πρωϊνών  τακτικών  ιατρείων να αντιστοιχεί ένας ΓΙ ανά 2,500 κατοίκους
[ αποκλείεται και οι 2,500 να είναι χρονίως πάσχοντες αλλά ακόμη και εάν χρειασθεί να παρακολουθούνται σε τακτικη βάση : τρίμηνη  περίπου 40 επισκέψεις ανά ημέρα στη διάρκεια του οκταώρου ]

5     Επιτάχυνση έναρξης όλων των ιατρικών ειδικοτήτων κατά ένα χρόνο και αυτόματη αύξηση του χρόνου όλων των ειδικοτήτων κατά ένα χρόνο ώστε τρεις μήνες στην αρχή και επτά μήνες στο τέλος κάθε ειδικότητας να λαμβάνει χώρα στην ΠΦΥ.   Έτσι επιλύονται τα εξής δύο θέματα :

5Α    Όσο αφορά στη λειτουργία εφημεριών στα ΚΥ, διασφαλίζεται η απασχόληση δέκα αγροτικών / ειδικευομένων ανά υγειονομική μονάδα [ 3 εφημερίες ανά ιατρό σε μηνιαία βάση ]. Επίσης όσο αφορά στο κώλυμα διαχείρησης του πραγματικά επείγοντος από εξειδικευμένο προσωπικό, στα πλαίσια της επτάμηνης άσκησης θα παρευρίσκονται σε κάθε υγειονομική μονάδα τουλάχιστο τρεις ειδικευόμενοι αναισθησιολογίας / καρδιολογίας [ άρα με ΓΙ σε ετοιμότητα ]

6    Απομάκρυνση όλου του πρόσθετου προσωπικού [ φύλακες, κηπουροί, κοκ ]

7    Αποσύνδεση της υποχρεωτικής χρήσης οχημάτων που υπάγονται στην υγειονομική μονάδα από επαγγελαμτία οδηγό / ΕΚΑΒ και εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ – μετακίνηση / ακινητοποίηση  τραυματία επαγγελματιών οδηγών με κατοικία στην  έδρα της υγειονομικής μονάδας οι οποίοι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ώστε όταν προκύπτει η κίνηση να αποζημιώνονται άμεσα με το πέρας της κίνησης. Έτσι σε κάθε υγειονομική μονάδα θα υφίσταται δύναμη έντεκα χειριστών οχημάτων με επαγγελματική άδεια.

8    Τροποποίηση της διάταξης που απαγορεύει την παροχή υπηρεσιών των νοσηλευτών εκτός υγειονομικής μονάδας ώστε πέρα από την παρουσία τους πάντοτε στην συνταγογράφηση και εξέταση ασθενών να καλύπτουν την τριτογενή πρόληψη κατ οίκον μαζί με ειδικευόμενους /αγροτικούς με υπηρεσιακά οχήματα τα οποία θα χειρίζονται οι ίδιοι και όχι επαγγελματίας οδηγός είτε με κάλυψη των δαπανών σε καύσιμα / φθορές  με προσωπικά τους οχήματα.


9    Τροποποίηση της διάταξης που προβλέπει συγκεκριμένο αριθμό νοσηλευτών ανά υγειονομική μονάδα και δημιουργία  τόσων οργανικών θέσεων όσες και γενικών ιατρών. Έτσι θα υφίστανται νοσηλευτές καθημερινά στα τακτικά ιατρεία και στα ΤΕΠ. Επιπλέον υποχρεωτική παρουσία σπουδαστών νοσηλευτών μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους για ένα έτος σε υγειονομική μονάδα με αύξηση του χρόνου εκπαίδευσής τους κατά ένα έτος.

10    Απαγόρευση λειτουργίας ιατρείου περιφερικού είτε τακτικού σε ΚΥ από αγροτικό ιατρό απουσία ειδικού. Βέβαια οι μαθητευόμενοι στη χώρα μας δε λειτουργούν ως  `observers`  οπότε θα συμβάλλουν στην εξέταση των ασθενών κάθε φορά πριν τη χορήγηση συνταγών βάσει πρωτοκόλλων.

11    Υποχρεωτική διαμονή ιατρών και νοσηλευτών στο δημοτικό διαμέρισμα όπου εδρεύει η υγειονομική μονάδα, διαφορετικά μετακίνηση προσωπικού από την πρωτεύουσα του Νομού προς την έδρα της υγειονομικής μονάδας με υπηρεσιακό όχημα / κτελ.


12    Θέσπιση πρωτοκόλλων κοινών σε όλη την επικράτεια και υποχρεωτική τήρησή τους από τα ΚΥ
13    Βάσει πρωτοκόλλων ο πληθυσμός θα απευθύνεται υποχρεωτικά σε γενικό ιατρό και εάν προβλέπεται θα προωθείται σε δευτεροβάθμιο νοσοκομείο με σκοπό τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων. Την τελική απόφαση για την φαρμακευτική θεραπεία θα την έχει αποκλειστικά ο γενικός ιατρός εκτός εάνπρόκειται για περιστατικό το οποίο θα προωθηθεί σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο.

14    Οι ιδιώτες ιατροί λ.χ καρδιολόγοι γαστρεντερολόγοι θα αμείβονται εφάπαξ για ιατρικές πράξεις λ.χ γαστροσκόπηση, δοκιμασία κόπωσης,  για εκείνες τις  εξετάσεις που δεν δύναται να διεκπεραιώσει άμεσα το δευτεροβάθμιο νοσοκομείο και αφού έχουν πιστοποιηθεί ότι πληρούν τις προδιαγραφές να διενεργούν τη συγκεκριμένη εξέταση. Τα πορίσματα κατόπιν υπ όψη του γενικού ιατρού θα συμβάλλουν στην τροποποίηση ή όχι της φαρμακευτικής αγωγής.

15    Ειδικευόμενοι ψυχιατρικής και ψυχολογίας θα διενεργούν ανά εξάμηνο ψυχομετρικά τεστ σε όλους τους Έλληνες πολίτες με δίπλωμα χειριστού οχήματος με ελάχιστη χρέωση και τα έσοδα θα διατίθενται αρχικά στην ενίσχυση μισθοδοσίας ιατρικού προσωπικού και όπου αλλού προβλέπεται.


16    Με τεχνογνωσία η οποία ήδη υφίσταται τα όργανα της γενικής ιατρικής σε συνεργασία με τις ιατρικές σχολές [ έρευνα γαρ ….. ] και την πολιτική ηγεσία να συντονίζουν / εποπτεύον το σύνολο των υγειονομικών μονάδων σε αληθινό χρόνο


17    Σταδιακή τοποθέτηση σε θέσεις συντονισμού των υγειονομικών μονάδων, γενικών ιατρών με τουλάχιστο δεκαετή προϋπηρεσία και αντικειμενικά δεδομένη επιστημονική παρουσία στο χώρο της ΠΦΥ
[/spoiler][/logged]
« Τελευταία τροποποίηση: 9 Αυγούστου 2013, 20:37:42 από kdiwavvou »
η αγάπη για τον κλάδο - συντεχνία δεν είναι η διασφάλιση της μη δυσφήμισης του κλάδου και μόνο [ όποιου κλάδου ] αλλά παράλληλα η συνεχής προσπάθεια να αποτελεί ο κλάδος κυρίως φορέα επιστημονικής σκέψης και δραστηριότητας και μετέπειτα φορέα τέχνης - επαγγέλματος

12 Αυγούστου 2013, 19:54:51
Απάντηση #19
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Οι πράξεις μετράνε (τα παρακάτω δεν αναφέρονται στον ΕΟΠΥΥΥΥν αλλά δείχνουν, πιθανόν, τον τρόπο σκέψης)...
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος [spoiler]ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ:  Υπηρεσίες Διαφήμισης
Υπηρεσίες Παροχής Συμβουλών σε Θέματα Διαφήμισης
Υπηρεσιές Διαφήμισης
 Υπηρεσίες Προώθησης
 Υπηρεσίες Εκτύπωσης
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες Ευρώ (1.200.000 €)  συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.[/spoiler]

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος [spoiler]Την ώρα που απολύουν χιλιάδες εργαζομένους η συγκυβέρνηση τοποθετεί προκλητικά τα "δικά της παιδιά" Αναπληρωτή Διοικητή, διαθέτει από χθες το υπό κατάργηση Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Κρεστένων (!) καθώς ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ανακοίνωσε λίστα με τα ονόματα των είκοσι νέων διοικητών και αναπληρωτών Διοικητών που αναλαμβάνουν καθήκοντα σε επαρχιακά κυρίως νοσηλευτικά ιδρύματα.

Μάλιστα η πλειοψηφία των νέων Διοικητών και αναπληρωτών Διοικητών, όπως αναφέρουν άνθρωποι του χώρου και όπως εύκολα κανείς μπορεί να διαπιστώσει με μια απλή ανάγνωση των βιογραφικών τους, ανήκει στον… κομματικό πυρήνα της συγκυβέρνησης η οποία από την μια, απολύει χιλιάδες κόσμο με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και από την άλλη, διορίζει τα δικά της παιδιά! κλπ   κλπ   κλπ    [/spoiler]
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   [spoiler]....   Προχώρησε όμως ο κ. Γεωργιάδης ένα βήμα παραπέρα: διόρισε υποδιοικητές και στα Νοσοκομεία που πρόκειται να ..κλείσει!
    Πρόκειται όντως για τον απόλυτο παραλογισμό και ευτελισμό.
    Δυστυχώς το περιστατικό έρχεται κατά συνέχεια του διορισμού έμμισθων υπαλλήλων στο πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη, οι οποίοι ούτε από τον έλεγχο του ΑΣΕΠ πέρασαν, ούτε από τις περίφημες αξιολογήσεις στις οποίες ο κ. Γεωργιάδης θέλει να υποβάλλει χιλιάδες εργαζόμενους στην υγεία.
    Διόρισε λοιπόν ως συμβούλους του τρείς αποφοίτους Λυκείου, έναν ειδικό στην καταπολέμηση του θορύβου των αεροσκαφών, μία αρχαιολόγο, έναν ιστορικό, και (μέχρι στιγμής) άλλους 15, οι περισσότεροι των οποίων ουδεμία σχέση έχουν με την υγεία*.
...[/spoiler]

19 Αυγούστου 2013, 22:21:07
Απάντηση #20
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αλλαγές νοσοκομεία - Διαθεσιμότητα

Το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί όπως ακριβώς το έχουμε πει. Στις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσουν να στέλνονται  τα στοιχεία των υπό μετακίνηση και διαθεσιμότητα υπαλλήλων, στις 31 Αυγούστου θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητά τους και στις 16 Σεπτεμβρίου θα είναι στη νέα τους δουλειά. 

Κλινικές θα μεταφερθούν από μία μονάδα σε μία άλλη. Αν κάνετε ρεπορτάζ με μία κάμερα και πάτε στο νοσοκομείο Αγ. Αναργύρων , το οποίο είναι ολοκαίνουργιο θα δείτε ότι τοα μισά δωμάτια είναι άδεια. Κάνουμε στην Ελλάδα του 2013 αυτά που είχαν σχεδιαστεί το 2004. Αυτά τότε δεν έγιναν, τώρα θα γίνουν.

Πλαστά πτυχία- Απολύσεις

Δεν έχουμε βρει κάποια περίπτωση με πλαστά πτυχία. Αυτό θα το βρει το ΑΣΕΠ εφόσον ξεκινήσει η διαδικασία. Γενική αρχή είναι  ότι δεν θα  υπάρξουν απολύσεις, αρκεί να μην παρανομούν.


 ΕΣΥ- λαθρομετανάστες

Έχουμε ζητήσει καταληκτική ημερομηνία να είναι η 28η Αυγούστου ώστε να έχουν καταγραφεί από όλες τις κλινικές και τα νοσοκομεία της χώρας ακριβή στοιχεία για τις επισκέψεις λαθρομεταναστών και το αντίστοιχο κόστος, ανά μήνα. Το σύνολο του ποσού θα το διεκδικήσουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θέλω να δοθεί το μήνυμα ότι δεν θα πληρώνει μόνο ο Έλληνας φορολογούμενος τους λαθρομετανάστες, θα πληρώνει και  η Ευρώπη.


 ΕΟΠΥΥ- Δαπάνες φαρμάκων


 Εμείς δουλεύουμε πολύ για το φάρμακο με την ομάδα που έχει συσταθεί στο Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ. Έχουμε ορισμένες καραμπινάτες περιπτώσεις  κλοπής των χρημάτων του ΕΟΠΥΥ από γιατρούς και φαρμακοποιούς. Αυτές τις υποθέσεις αφού τις παραπέμψουμε στις αρμόδιες αρχές θα δώσουμε τα ονόματά τους στη δημοσιότητα.


Κενές θέσεις - Νησιά του Αιγαίου


 Μέσα στο νομοσχέδιο θεσπίζουμε μια σειρά κινήτρων για να καταστήσουμε ελκυστικές τις θέσεις των γιατρών στα νησιά ώστε να μη μένουν κενές θέσεις. Εμείς συνεχώς προκηρύσσουμε θέσεις. Θα βάλουμε κίνητρα για να πάνε. 
 
Πλειστηριασμοί

Εάν κάποιος ανήκει στην κατηγορία που δεν έχει να πληρώσει δεν έχει να φοβάται τίποτα.  Δεν θα αφήσει η κυβέρνηση τον πραγματικά φτωχό και αδύναμο απροστάτευτο. Για να πάρει μπρος η οικοδομή, να μειωθεί η ανεργία και να σταθεροποιηθεί η αγορά πρέπει να ενισχυθεί η στεγαστική πίστη.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

20 Αυγούστου 2013, 09:14:49
Απάντηση #21
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Να υποθέσω πως σύμφωνα με την πεπατημένη θα παρακαλέσει τον Πατούλη να ανακοινώσει τα ονόματα αντ αυτού ..... ;)
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

20 Αυγούστου 2013, 11:04:24
Απάντηση #22
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Τι θα έκανα για τον ΕΟΠΥΥ αν ήμουν Αδωνης Γεωργιαδης: Θα συνέχιζα την πεπατημένη των συνεχών και γενικών κατηγοριών: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
   Οι ιατρικές ειδικότητες των ουρολόγων, των ορθοπαιδικών και των νευρολόγων κρατούν τα πρωτεία στην παραβατική συμπεριφορά
   Τον «ιό» της υπερβολικής συνταγογράφησης σε φάρμακα και εξετάσεις, που συνεχώς θεριεύει στον ΕΟΠΥΥ έχει βάλει στο μικροσκόπιο η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με τον υπουργό, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, να οργανώνει πλέον «σαφάρι» ελέγχων για την αναχαίτιση του.
   «Δυο μέρες μελετούσα τις δαπάνες του ΕΟΠΥΥ για τα φάρμακα. Οι στοχευμένοι έλεγχοι θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα. Ορισμένοι ας χάσουν τον ύπνο τους» έγραψε μάλιστα ο υπουργός Υγείας στο twitter, προαναγγέλλοντας ακόμη πιο εντατικούς και λεπτομερείς ελέγχους σε ιατρεία, φαρμακεία και διαγνωστικά κέντρα, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο θα πατάξει την υπερσυνταγογράφηση φαρμάκων και εξετάσεων.
   Τα στοιχεία, που έχουν στη διάθεσή τους η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σχετικά με τη συνταγογράφηση φαρμάκων και διαγνωστικών εξετάσεων προς τους ασφαλισμένους του Οργανισμού, δείχνουν πως ούτε η ηλεκτρονική αποτύπωση των ιατρικών συνταγών (e- syntagografisi και e-diagnosis) αλλά ούτε και ο έλεγχος των ηλεκτρονικών συνταγολογίων από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατάφεραν να συγκρατήσουν τη δαπάνη του ΕΟΠΥΥ εντός των ενδεδειγμένων ορίων.
   Τουλάχιστον 70 γιατροί έχουν τιμωρηθεί με την αυστηρότερη ποινή -εκείνη της αφαίρεσης δια  παντός του δικαιώματος για συνταγογράφηση-, ενώ σε άλλους τόσους έχουν επιβληθεί πρόστιμα από 5.000 έως 100.000 ευρώ. Επιπλέον, εκατοντάδες γιατροί σε όλη τη χώρα έχουν τιμωρηθεί με  προσωρινή στέρηση του δικαιώματος για συνταγογράφηση και «κλείσιμο» του κωδικού τους στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα για διάστημα 3 έως 6 μηνών.
  Επιδημία υπερ-συνταγογράφησης στον ΕΟΠΥΥ
   Εκατοντάδες γιατροί, συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες, που έχουν ενταχθεί στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης ελέγχονται κάθε εβδομάδα από τους ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ. Η υπερβολική συνταγογράφηση φαρμάκων αναδεικνύεται στον πιο ισχυρό μολυσματικό «ιό» για τον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ, με τις ιατρικές ειδικότητες των ουρολόγων, των ορθοπεδικών και των νευρολόγων να κρατούν τα πρωτεία στην παραβατική συμπεριφορά.
   Όπως αναφέρουν στελέχη του ΕΟΠΥΥ, έχουν εντοπισθεί ουρολόγοι που συνταγογραφούσαν φάρμακα (πότε; ) για τη στυτική δυσλειτουργία με τη… σέσουλα σε ασθενείς τους, με ελάχιστους εξ αυτών να πληρούν τις σχετικές θεραπευτικές ενδείξεις, όπως πχ ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη ή με καρδιαγγειακά προβλήματα. Αναλόγως, ορθοπεδικοί εντοπίστηκαν να συνταγογραφούν αφειδώς (δηλαδή; δίναν μάλλον 2-3 διαφορετικά σκευάσματα; ή έδιναν σε ασθενείς που δεν είχαν και πως το κατάλαβε ο υπουργός; ) φάρμακα για την οστεοπόρωση σε ασθενείς και νευρολόγοι-ψυχίατροι να δίνουν αντικαταθλιπτικά και ηρεμιστικά, χωρίς να υπάρχουν οι ενδεδειγμένες νόσοι.
    Στο στόχαστρο γιατροί και διαγνωστικά κέντρα
   Χωρίς όρια, όμως, συνεχίζεται και η συνταγογράφηση διαγνωστικών εξετάσεων από γιατρούς που «φορτώνουν» τους ασθενείς με παραπεμπτικά για μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες, υπερήχους, ακτινογραφίες, σπινθηρογραφήματα κ.ά.. Είναι ενδεικτική η περίπτωση ορθοπεδικού που έχει συνταγογραφήσει εξετάσεις ύψους 60.000 ευρώ στους ασθενείς του σε διάστημα ενός μόλις μήνα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μια μαγνητική τομογραφία -είναι από τις πιο ακριβές εξετάσεις-  αποζημιώνεται με το ποσό των 165  ευρώ, αντιλαμβάνεται πόσες εξετάσεις πρέπει να συνταγογραφηθούν, για να συμπληρωθεί το ποσό των 60.000 ευρώ του εν λόγω ορθοπεδικού.
   Στελέχη του ΕΟΠΥΥ αναφέρουν ότι ο ορθοπεδικός παρακολουθείται το τελευταίο διάστημα και καταγράφει συνεχή… ρεκόρ παραπεμπτικών υψηλής αξίας, έως και τέσσερις φορές πάνω από το μέσο μηνιαίο όρο των γιατρών της ειδικότητάς του, χωρίς, ωστόσο, να διαθέτει μεγαλύτερο αναλογικά αριθμό ασθενών. Στο στόχαστρο των ελεγκτών μπαίνει αυτομάτως στην περίπτωση αυτή –όπως και σε κάθε ανάλογη περίπτωση- και το διαγνωστικό κέντρο, όπου εκτελέστηκαν οι διαγνωστικές εξετάσεις, ώστε να ελεγχθεί, εάν επρόκειτο για προκλητή και κατευθυνόμενη ζήτηση.

ΥΓ: Έμαθα λοιπόν ότι μπορώ να αυξήσω την παραπεμπτικογραφία μου (αδόκιμος όρος; ) μέχρι του ποσού των 15000 ευρώπουλων μηνιαίως. δλδ βγάζω 1-2000 για ακτινογραφίες και εξετάσεις αίματος (που δεν είναι πολλά) οπότε μπορώ να γράφω 13000:160=81 μαγνητικές και φυσικοθεραπείες μηνιαίως... Έχω περιθώρια ακόμα...
   Να μη ρωτήσω γιατί δεν βάζει η ΗΔΙΚΑ κάποιο μήνυμα που να λέει πόσα έχεις γράψει (αδόκιμο -->  πόσο στοιχίζουν τα παραπεμπτικά σου) μηνιαίως... Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο.
   Τουλάχιστο πολλά σχολια κάτω απο το δημοσίευμα, σχετικών ατόμων φαντάζομαι, εξηγούν πολλά στους αδαείς (αν και αυτοί δεν θέλουν να ακούσουν...).

20 Αυγούστου 2013, 16:06:59
Απάντηση #23
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Ο Υπουργός συνεχίζει την γνωστή Λοβερδειο τακτική του Καραγκιόζη.
Τελικώς αποδεικνύεται ΜΕΓΑΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ, διότι με το claw back ότι και να συνταγογραφήσουν οι γιατροί τα χρήματα που θα  πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ ειναι συγκεκριμένα..
« Τελευταία τροποποίηση: 20 Αυγούστου 2013, 16:20:03 από Gatekeeper »
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

22 Αυγούστου 2013, 12:20:03
Απάντηση #24
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Επειδή (πιθανότατα) πεθύμησε τις τηλεπωλήσεις βιβλίων: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
   Αν γίνει έστω και μία απόλυση στον χώρο της Υγείας θα παραιτηθώ» δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
    Ο υπουργός είπε ότι εντός του 2013 θα λειτουργήσουν στην Αττική 6-7 αστικού τύπου κέντρα υγείας για τα απλά περιστατικά, τονίζοντας ότι «το νοσοκομείο είναι χώρος που πρέπει να αποφεύγουμε γιατί είναι εστία μικροβίων» ( ;;; !!!  - θυμάμαι όταν ήμουν στην ειδικότητα σε μικρή πόλη πήγαινα στο νοσοκομείο ενίοτε για καφέ) και ότι «θα πρέπει να πηγαίνει κανείς όταν δεν υπάρχει άλλη επιλογή».
   Ο κ. Γεωργιάδης έστρεψε τα βέλη του κατά του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδος, Δημήτρη Βαρνάβα, λέγοντας ότι «υποκρίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τι γίνεται στον χώρο της Υγείας».
  «Ο κ.Βαρνάβας δεν είναι ένα πολιτικά ουδέτερο πρόσωπο, είναι ανώτατο συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.
   Παράλληλα, τόνισε ότι «οι αντιδράσεις ορισμένων συνδικαλιστών στο χώρο της Υγείας διακατέχονται από αντιπολιτευτικό άγχος» και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία κινητοποίηση, διότι-όπως είπε-ο κόσμος της Υγείας ξέρει τι χρειάζεται να γίνει.
   «Στην Ελλάδα ακούγαμε τόσα χρόνια λογικές Βαρνάβα και Σκουρλέτη, γι' αυτό είχαμε γίνει παράδειγμα προς αποφυγή» είπε.
  Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν διεκδικεί το αλάθητο, υπογραμμίζοντας ότι τα σχέδια αυτά έχουν εκπονηθεί εδώ και δέκα χρόνια, αλλά δεν έχουν εφαρμοστεί λόγω αναβολών. (δλδ χρησιμοποιούμε πεπαλαιωμένα σχέδια; του 2000 για το 2013; Ακούει τι λέει; )
  «Τώρα πάμε να κάνουμε το σωστό για τους πολίτες. Δεν γίνονται αυτά για την τρόικα, γίνονται για μας».


« Τελευταία τροποποίηση: 22 Αυγούστου 2013, 12:21:59 από Ορθοπαιδικός »

22 Αυγούστου 2013, 12:38:16
Απάντηση #25
Αποσυνδεδεμένος

tasath


"Αν γίνει το Χ, αύριο θα παραιτηθώ".

Ακριβώς τα ίδια έλεγε και ο Λόβερ-boy, ίδιας κοπής είναι.

Α ρε Μπουμπούκο, εκεί στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό που τελείωσες, δεν έμαθες τίποτα πιο σοφό από τους αρχαίους ημών προγόνους;
Μπουμπούκος γιοκ. Τσεκούρι τώρα.

25 Σεπτεμβρίου 2013, 16:56:35
Απάντηση #26
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
 
Μια νέα ερμηνεία για τον προορισμό των χρημάτων που θα εισπράττονται από το εισιτήριο των 25 ευρώ έδωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος απ΄ότι φαίνεται ξεκίνησε νέο πόλεμο με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Δημήτρη Βαρνάβα.
 
Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ισχυρίσθηκε ότι η επιβολή του εισιτηρίου των 25 ευρώ ''δεν είναι χαράτσι αλλά πράξη αλληλεγγύης ''!
 
Ταυτόχρονα ο υπουργός υγείας υπεραμύνθηκε για άλλη μια φορά την πάγια θέση του ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί το εισιτήριο αλλά κάθε δέκα χρόνια ??? θα καταβάλλουν οι ασθενείς το αντίτιμο αυτό με την  εισαγωγή τους για νοσηλεία σε κάποιο νοσοκομείο του ΕΣΥ.
 
Επανέλαβε ότι από το μέτρο αυτό εξαιρούνται οι χρόνιοι πάσχοντες ασθενείς ενώ για τους υπόλοιπους θα ισχύσει το εισοδηματικό κριτήριο: έως 25.000 ευρώ το οικογενειακό.
 
Αξίζει  να υπενθυμιστεί εδώ ότι σε παλαιότερες δηλώσεις  του  ο υπουργός  υγείας  είχε ανακοινώσει ότι το εισιτήριο των 25 ευρώ για εισαγωγές στα νοσοκομεία θα τεθεί σε εφαρμογή  από την 1 Ιανουαρίου του 2014 αλλά τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται θα πηγαίνουν στους ανασφάλιστους όπως είπε ο υπουργός Υγείας.
 
 Εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ
 
Μαίνεται ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών.
 
Μήλο της έριδος το εισιτήριο των 25 ευρώ. Όλα ξεκίνησαν  όταν ο κ.Βαρνάβας κάλεσε να ανοίξουν τα ταμεία των νοσοκομείων ώστε κανένας να μην πληρώνει το αντίτιμο.
 
Το γεγονός αυτό  προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδης ο οποίος επανέλαβε ότι ο πρόεδρος των γιατρών είναι εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν αισθάνεται καμία ντροπή που του αποκάλυψε την κομματική του ταυτότητα.
 
Από τα  βέλη του Άδωνι Γεωργιάδη δεν γλίτωσαν ούτε και οι δημοσιογράφοι  για τους οποίους επανέλαβε την δεοντολογική  σύσταση να έχουν την  ευθύνη για ότι μεταδίδουν. Δεν μπορούν να κρατούν ένα μικρόφωνο και να λένε ότι θέλουν κατέληξε.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

26 Σεπτεμβρίου 2013, 12:54:16
Απάντηση #27
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Όπως όλοι οι υπουργοί έτσι και ο τέως βιβλιοπώλης δεν μπορεί να τα βάλει με το κομματικό κράτος και, στην τελική, ακολουθεί την πεπατημένη (διορισμοί συμβούλων κλπ και αυτό):
 Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
   Την ώρα που τα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία παρουσιάζουν σοβαρή έλλειψη προσωπικού και ήδη έχει ξεκινήσει η κινητικότητα για πολλούς ώστε να καλυφθούν τα κενά, το κομματικό κράτος ζει και βασιλεύει.
   Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
    Αμέτρητοι υπάλληλοι του ΕΣΥ εξακολουθούν εν μέσω κρίσης να είναι αποσπασμένοι σε γραφεία βουλευτών και να ζητούν μάλιστα και αποζημίωση για υπερωρίες. Μπορεί τα νοσοκομεία να μη διαθέτουν νοσηλευτές ούτε για τις βασικές ανάγκες των ασθενών, κάποιοι όμως συνεχίζουν να κρατούν με κομματικά κριτήρια όπως φαίνεται, τους εργαζόμενους στα γραφεία των βουλευτών.
    Είναι ενδεικτικό ότι με βάση κατ επείγον έγγραφο του υπουργείου Υγείας με ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου, που παρουσιάζει το iatropedia.gr, το υπουργείο Υγείας αποφασίζει να δοθούν κονδύλια για υπερωριακή εργασία υπαλλήλων που έχουν αποσπαστεί  και διατεθεί στα γραφεία βουλευτών ή πολιτικών κομμάτων.

26 Σεπτεμβρίου 2013, 19:05:11
Απάντηση #28
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Παίρνουν παραδειγμα από τους διοικητές νοσοκομείων....

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Και μετά όλοι βρίζουν ολημερίς τους ιατρους..  >:( 
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

27 Σεπτεμβρίου 2013, 11:29:18
Απάντηση #29
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Οι προσλήψεις στην Κρήτη και δη στο Ρέθυμνο ξεπερνούν τη φαντασία... Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Γιατρούς και νοσηλευτές υποσχέθηκε ο Υπουργός Υγείας - ο Αδωνις Γεωργιάδης στο νοσοκομείο Χανίων
   Επί τάπητος τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος σε επίσκεψη του Αδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Χανίων
   17 γιατρούς για το νοσοκομείο, από τους οποίους οι 10 θα έρθουν μέσα στο 2013, υποσχέθηκε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στις 08:00 στο νοσοκομείο Χανίων.
   Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Κρήτη και έδωσε το παρών σε ιατρικό συνέδριο, συναντήθηκε με τη διοίκηση, παρουσία του διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη και του Βουλευτή Χανίων Μανούσου Βολουδάκη, και συζήτησε τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος.
   Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης, που ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ως επιβράβευση της καλής προσπάθειας που γίνεται στο νοσοκομείο των Χανίων το υπουργείο υγείας άκουσε όλα τα αιτήματα για ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του κράτους και εντός του 2013 θα υπάρξουν κάποιες προσλήψεις γιατρών, αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού, με τις δυνατότητες που δίνει η κινητικότητα.
   Χθες ο υπουργός δεσμεύτηκε για την καρδιοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ αλλά και την τοποθέτηση γιατρού στη Γαύδο.(Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
2558 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Οκτωβρίου 2011, 14:36:14
από carlita
1 Απαντήσεις
7744 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 18 Ιουνίου 2013, 13:35:59
από Ορθοπαιδικός
0 Απαντήσεις
2760 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 16 Δεκεμβρίου 2013, 13:51:36
από Μαραγκος Μ
0 Απαντήσεις
7291 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 9 Φεβρουαρίου 2018, 06:56:41
από Argirios Argiriou
8 Απαντήσεις
4168 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25 Ιανουαρίου 2024, 22:14:46
από GirousisN