Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Τι θα έκανα για τον ΕΟΠΥΥ αν ήμουν Αδωνης Γεωργιαδης

<< < (20/22) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕχουμε νούμερα για την μέχρι σημερα πορεία των αιτήσεων ;

--- Τέλος παράθεσης ---

[logged]Σήμερα μεσημέρι: 37 άτομα επί συνόλου 99 στο Ηράκλειο Κρήτης. Από Δευτέρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόρριψης αυτών που έχουν "πειραγμένη" δήλωση.[/logged]

Gatekeeper:
"πειραγμένη" δήλωση.     ???  ???  ???

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος"πειραγμένη" δήλωση.     ???  ???  ???

--- Τέλος παράθεσης ---

ξέρεις .... "με επιφύλαξη", "θέλω και το ιατρείο μου" ή οποιαδήποτε άλλη

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕχουμε νούμερα για την μέχρι σημερα πορεία των αιτήσεων ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Σήμερα μεσημέρι: 37 άτομα επί συνόλου 99 στο Ηράκλειο Κρήτης. Από Δευτέρα αναμένεται η ανακοίνωση της απόρριψης αυτών που έχουν "πειραγμένη" δήλωση.

--- Τέλος παράθεσης ---
Μόλις το 47% του συνόλου των γιατρών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) ή, με άλλα λόγια, 2.317 γιατροί του Οργανισμού υπέβαλαν τελικά αίτηση προκειμένου να ενταχθούν με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ) του ΕΣΥ.
Την ίδια στιγμή, σύσκεψη με τη συμμετοχή του υφυπουργού Υγείας Αντώνη Μπέζα και του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Δημήτρη Κοντού θα πραγματοποιηθεί στις 9 μ.μ. της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, στην Αθήνα, προκειμένου να κατανεμηθούν οι αιτούντες γιατροί ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) και ιατρική ειδικότητα.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
"Την ίδια στιγμή, σύσκεψη με τη συμμετοχή του υφυπουργού Υγείας Αντώνη Μπέζα και του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Δημήτρη Κοντού θα πραγματοποιηθεί στις 9 μ.μ. της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού, στην Αθήνα, προκειμένου να κατανεμηθούν οι αιτούντες γιατροί ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) και ιατρική ειδικότητα."
Ώπα! Ώπα! Να τα ωραία! Τι θα πει να κατανεμηθούν ανά ΥΠΕ και ανά την ειδικότητα; Να ετοιμάζουν βαλίτσες κάποιοι;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση