ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Δηγμα φιδιου - αντιμετωπιση

(1/2) > >>

kakalos:
Μήπως γνωρίζει κανείς  αν υπάρχει πουθενά κάποια επίσημη οδηγία για την αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών στην Ελλάδα?

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜηπως γνωριζει κανεις  αν υπαρχει πουθενα καποια επισημη οδηγια για την αντιμετωπιση αυτων των περιστατικων στην ελλαδα?

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα... Έχουν δώσει μάλιστα και την γνώση τους σε Δυπεάρχες, υπουργούς, κλπ....

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜηπως γνωριζει κανεις  αν υπαρχει πουθενα καποια επισημη οδηγια για την αντιμετωπιση αυτων των περιστατικων στην ελλαδα?

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα... Έχουν δώσει μάλιστα και την γνώση τους σε Δυπεάρχες, υπουργούς, κλπ....

--- Τέλος παράθεσης ---

Μου κεντρίζετε την περιέργεια κ. Δημήτρη...  :)

Μπορείτε να μας παραθέσετε σχετικό link?

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜηπως γνωριζει κανεις  αν υπαρχει πουθενα καποια επισημη οδηγια για την αντιμετωπιση αυτων των περιστατικων στην ελλαδα?

--- Τέλος παράθεσης ---

Επίσημες Ελληνικές οδηγίες δεν βρήκα αλλά βρήκα ένα σχετικό Έλληνικό άρθρο του 2005 από την Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Άγιος Ανδρέας":

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σε Διεθνές επίπεδο, ίσως το πιο έγκυρο σχετικό guideline είναι αυτό του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας:

timex:

Υπάρχει στα πρωτόκολλα του ΕΟΦ.
Θα το βρεις στο παρακάτω λινκ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση