ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Δηγμα φιδιου - αντιμετωπιση
kakalos:
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πουθενά κάποια επίσημη οδηγία για την αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών στην Ελλάδα?
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει πουθενα καποια επισημη οδηγια για την αντιμετωπιση αυτων των περιστατικων στην ελλαδα?
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα... Έχουν δώσει μάλιστα και την γνώση τους σε Δυπεάρχες, υπουργούς, κλπ....
anasm:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει πουθενα καποια επισημη οδηγια για την αντιμετωπιση αυτων των περιστατικων στην ελλαδα?
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα... Έχουν δώσει μάλιστα και την γνώση τους σε Δυπεάρχες, υπουργούς, κλπ....
--- Τέλος παράθεσης ---
Μου κεντρίζετε την περιέργεια κ. Δημήτρη... :)
Μπορείτε να μας παραθέσετε σχετικό link?
Argirios Argiriou:
--- Τέλος παράθεσης ---
Επίσημες Ελληνικές οδηγίες δεν βρήκα αλλά βρήκα ένα σχετικό Έλληνικό άρθρο του 2005 από την Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Άγιος Ανδρέας":
Εγγραφή ή Είσοδος
Σε Διεθνές επίπεδο, ίσως το πιο έγκυρο σχετικό guideline είναι αυτό του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας:
Εγγραφή ή Είσοδος
timex:
Υπάρχει στα πρωτόκολλα του ΕΟΦ.
Θα το βρεις στο παρακάτω λινκ.
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση