Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
29 Μαρτίου 2024, 15:57:42

Αποστολέας Θέμα: Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΥΠΕ Κρήτης απο το ΠΑΜΕ  (Αναγνώστηκε 3525 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

22 Ιουλίου 2013, 20:48:50
Αναγνώστηκε 3525 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Γ.Κτιστάκης

Moderator
Στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρεται : Πιστεύω ότι αξίζει τον σχολιασμό η ανακοίνωση και αυτά που καταγγέλλει!!
..."Η ΠΟΕΔΗΝ και η ΟΕΝΓΕ αποφάσισαν πανελλαδική απεργία στις 24 Ιούλη. Μια απεργία που με το περιεχόμενο και την τακτική τους η πλειοψηφία των παρατάξεων στις ομοσπονδίες αυτές την υπονομεύουν. Εμπόδια βάζουν επίσης η πλειοψηφία του ΔΣ, ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, που αποφάσισαν να πάνε «ταξίδι» στην Αθήνα, αφήνοντας ουσιαστικά τους εργαζόμενους που θέλουν να απεργήσουν ακάλυπτους. Θέλουν απεργία χωρίς απεργούς. Είναι και αυτοί μέρος του προβλήματος!

Όμως η κυβέρνηση πρέπει να πάρει απάντηση. Γι’ αυτό και την υπόθεση της απεργίας την παίρνουν στα χέρια τους οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Μαζί με τους εργαζόμενους δίνουμε τη μάχη ξεπερνώντας τα εμπόδια που βάζουν οι  συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.
Να μην πάει ούτε μια ώρα χαμένη.
Δίνουμε απάντηση στη πολιτική που μετράει τι και πόσα νοσοκομεία χρειαζόμαστε, πόσους νοσηλευτές, παρασκευαστές κ.α με τη μεζούρα της «υγιούς επιχειρηματικότητας», με τα κέρδη των καπιταλιστών!! Εμείς μετράμε με τις λαϊκές ανάγκες!
Καμιά διαθεσιμότητα δεν πρέπει να περάσει! Κανένα νοσοκομείο να μην κλείσει να μην συγχωνευτεί! Κανένας δεν περισσεύει και κανένα νοσοκομείο και ίδρυμα πρόνοιας. Αυτό που περισσεύει είναι η επιχειρηματική δράση στην υγεία, η εκμετάλλευση των ασθενών και του προσωπικού.

Νοσοκομεία επιχειρήσεις, διαθεσιμότητα και απολύσεις είναι αδέρφια δίδυμα!
Τα γεννάει η πολιτική που στηρίζει την ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη που στηρίζεται στα κέρδη. Αυτή η πολιτική γεννά τη φτώχεια και την εξαθλίωση. Αυτή η πολιτική δεν σταματά όποιος και αν είναι στη διακυβέρνηση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος που στέλνει τους ασθενείς στο Καιάδα αν δεν έχουν να πληρώσουν και μας στην ανεργία!!! Αυτή η πολιτική γεννά τους μισθούς και τις συντάξεις ψίχουλα, γεννά τις αρρώστιες.

Αυτή η πολιτική και οι φορείς της θα ανατραπούν από τη δύναμη των εργαζομένων από τη λαϊκή συμμαχία και από κανένα Σωτήρα!! Δεν μπορούν να συνυπάρξουν κέρδη και δικαιώματα. Κέρδη και υγεία! Γι' αυτό και η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει στον προθάλαμο των απολύσεων 2.500  εργαζόμενους στην υγεία. Γι' αυτό καταργεί νοσοκομεία που δεν είναι "βιώσιμα", δηλαδή κερδοφόρα. ΤΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δίνουμε απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Καλούμε Σωματεία, λαϊκές επιτροπές, να πάρουν μέρος στη παράσταση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ Υγείας – Πρόνοιας, τη Τετάρτη 12μμ στην 7η ΥΠΕ. Χτίζουμε την ενότητά μας, τη συμμαχία μαζί με τα φτωχά λαϊκά στρώματα, για την ανατροπή της''.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 22 Ιουλίου 2013, 20:50:31 από Γ.Κτιστάκης »

 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
5 Απαντήσεις
3860 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 18 Δεκεμβρίου 2010, 16:17:51
από anastasios theodoridis
2 Απαντήσεις
10020 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Φεβρουαρίου 2012, 08:11:01
από Δ. Κουναλάκης
1 Απαντήσεις
3789 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 22 Ιανουαρίου 2013, 15:06:34
από Δ. Κουναλάκης
5 Απαντήσεις
15386 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 11 Σεπτεμβρίου 2019, 23:38:50
από Argirios Argiriou
9 Απαντήσεις
12789 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 1 Σεπτεμβρίου 2015, 08:29:53
από GirousisN