Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
20 Απριλίου 2024, 07:31:58

Αποστολέας Θέμα: Ποιος οριζει νεο αναπληρωτη συντονιστη σε περιπτωση παραιτησης/συνταξιοδοτησης;  (Αναγνώστηκε 15561 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

26 Ιουλίου 2013, 15:19:03
Αναγνώστηκε 15561 φορές
Αποσυνδεδεμένος

silvertaur


Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται σε περίπτωση συνταξιοδότησης ή παραίτησης ενός αναπληρωτή συντονιστή, ποιος δηλαδή πρέπει να ειδοποιηθεί για τη συνταξιοδότηση/παραίτηση, πόσο διάστημα μεσολαβεί μέχρι το νέο ορισμό και το σημαντικότερο..ποιος τον ορίζει;;;

1) ορίζει το ΚΕΣΥ νέο αναπληρωτή συντονιστή
2) ορίζει ο συντονιστής περιφέρειας νέο αναπληρωτή συντονιστή
3) ορίζει η ΥΠΕ νέο αναπληρωτή συντονιστή
4) ορίζει το νοσοκομείο νέο αναπληρωτή συντονιστή

26 Ιουλίου 2013, 15:41:44
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

timex


;


Συντονιστή σε τι;

26 Ιουλίου 2013, 16:47:54
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

silvertaur


Προφανώς εκπαίδευσης ειδικευόμενων Γενικής Ιατρικής αφού στις άλλες ειδικότητες δεν υφίστανται ή δεν χρησιμοποιούνται οι όροι αυτοί.

27 Ιουλίου 2013, 16:35:56
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

Ν.ΔΗΜΟΥ

Επώνυμοι
Τον συντονιστεί ορίζει το ΚΕΣΥ μετά απο εισήγηση της ΕΛΕΓΕΙΑ.Σήμερα εκρεμούν σε πολλά νοσοκομεία οι ορισμοί νέων συντονιστών λόγο καθυστέρησης του ΚΕΣΥ ,ενώ η ΕΛΕΓΕΙΑ έχει στείλει  τις εισηγήσεις. Στην Ευβοια εκτελώ χρέη συντονιστεί ειδικευομένων εδώ και 2 χρόνια περίπου,αφού ο συντονιστής της περιφέρειας έχει παραιτηθεί,και ο συντονιστής της Ευβοιας,δυστηχώς πέθανε.Ετσι σαν αναπληρωτής του τοπικού συντονιστή εκτελώ όλες τις υποχρεώσεις,,. Σε επικοινωνία μου με τον κ.Συμεωνίδη υπεύθυνο της ΕΛΕΓΕΙΑΣ με πληροφόρησε σχετικά με το πρόβλημα της καθυστέρησης.(Μάλλον λόγο αλλαγής του προέδρου του ΚΕΣΥ}
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

28 Ιουλίου 2013, 10:09:58
Απάντηση #4

amorfati

Επισκέπτης
Συνάδελφε, δεν τα γνωρίζεις καλά. Η θητεία όλων των συντονιστών είναι ορισμένου χρόνου. Συνεπώς όσων η θητεία έχει λήξει λειτουργούν παράνομα. Που το είδες ότι η ΕΛΕΓΕΙΑ εισηγείται; Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας του ΚΕΣΥ εισηγείται; Προφανώς η ΕΛΕΓΕΙΑ θέλει να ελέγχει και την εκπαίδευση και τις εξετάσεις των ειδικευομένων.

28 Ιουλίου 2013, 23:16:28
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Ν.ΔΗΜΟΥ

Επώνυμοι
Σαφώς οι συντονιστές έχουν θητεία,δεν είπα κάτι διαφορετικό.Στην επιτροπή που αναφέρεις απο ότι ξέρω συμμετέχει η ΕΛΕΓΕΙΑ που προτείνει συντονιστές περιφέρειας κ.λ.π. και ανάλογα γίνονται αποδεκτοι απο το ΚΕΣΥ  το οποιο έχει την τελικη ευθυνη επιλογής. Ετσι γίνεται απο 15 ετιας που είμαι στο χώρο.Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις ........εσύ ξέρεις για να το λες.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

29 Αυγούστου 2015, 11:36:11
Απάντηση #6

amorfati

Επισκέπτης

Λέξεις κλειδιά: