Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 22:18:49

Αποστολέας Θέμα: Πληρωμές ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους Ιατρούς.  (Αναγνώστηκε 63326 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

30 Ιουλίου 2013, 11:01:14
Αναγνώστηκε 63326 φορές
Αποσυνδεδεμένος

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


εχει δει κανεις ληξιπροθεσμα στην τσεπη του???????

χθες που πηγα στο ΙΚΑ μου ειπαν για ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Ιουλίου 2013, 12:40:32 από Argirios Argiriou »

30 Ιουλίου 2013, 12:12:37
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Xouzouris


Εχω εξοφληθεί τα ληξιπροθεσμα του ΙΚΑ προ 4-5 εβδομάδων περίπου. Αντιθέτως, απο τον ΟΠΑΔ ούτε μυνημα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

30 Ιουλίου 2013, 12:35:33
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Μόλις χθες έφτασε επιστολή του ΕΤΑΑ/ΤΥΥ (πρώην ΤΣΑΥ) σύμφωνα με την οποία για τα οφειλόμενα έως και τέλος του 2011 πρέπει να κοπεί τιμολόγιο προς τον ΕΟΠΥΥ (με την αντίστοιχη απομείωση) που να συνοδεύεται από τη δήλωση αποδοχής της διαδικασίας απομείωσης και μία κατάσταση με τις ανά μήνα απαιτήσεις. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι:
1) Τι χρειάζονται οι αναλυτικές καταστάσεις αφού όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στο ΤΣΑΥ με την υποβολή των πρωτότυπων εντολών,
2) Οι απαιτήσεις από το ΤΣΑΥ έχουν καταγραφεί και στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ (την ίδια στην οποία κατατέθηκαν και οι αντίστοιχες που αφορούν τον ΟΠΑΔ),
3) Πώς θα γίνει η διαδικασία χωρίς να έχει προηγηθεί εκκαθάριση - θα κοπεί τιμολόγιο με βάση τις απαιτήσεις (με συνυπολόγιση της απομείωσης) και θα "διορθωθεί" με κάποιο πιστωτικό τιμολόγιο από την πλευρά του ΕΟΠΥΥ και
4) Γιατί η διαδικασία είναι διαφορετική σε σχέση με τον ΟΠΑΔ, αφού πρόκειται για οφειλές που υπάγονται στο ίδιο ΦΕΚ (θυμίζω ότι από τα οφειλόμενα του ΟΠΑΔ υπολογίζονταν ως ληξιπρόθεσμα μόνο αυτά που αντιστοιχούσαν έως 30/9/2011).
Αφήνω το ότι δεν υπάρχει δυνατότητα συμψηφισμού με οφειλές από εισφορές...
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

30 Ιουλίου 2013, 12:56:25
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Μόλις χθες έφτασε επιστολή του ΕΤΑΑ/ΤΥΥ (πρώην ΤΣΑΥ) σύμφωνα με την οποία για τα οφειλόμενα έως και τέλος του 2011 . .
....
.Αφήνω το ότι δεν υπάρχει δυνατότητα συμψηφισμού με οφειλές από εισφορές...
   Έλαβα ανάλογη επιστολή προ 1-2 εβδομάδων αλλά δεν ασχολήθηκα ακόμα... Απαντήσεις που πιστεύω:
1) Δεν ξέρουν τί έχει στείλει ο καθένας γιατί τα έχουν χάσει όλα και βαριούνται να ψάξουν. Αν δεν έχεις αντίγραφο καταστάσεων, καληνύχτα... (εμένα που είναι ανα έτος, δεν ξέρω τι θα κάνω... Θα πάω να τους ρωτήσω στο τοπικό ΤΣΑΥ, να μου πούν ότι δεν ξέρουν).
2) ναι πήραν τα ονόματα απο την εφαρμογή του Ε-ΔΑΠΥ αλλά δεν έχουν καταστάσεις (ξαναλέω ότι στο 1). Ο ΟΠΑΔ τουλάχιστον τα είχε περάσει με πρωτόκολλο και με ποσό (χωρίς βέβαια να τα ελεγξει) - το ΤΣΑΥ τα έβαζε στις σακούλες σκουπιδιών κλπ... (Θυμάστε το "Μάθε παιδί μου γράμματα" με τον φάκελλο του Τσάκωνα - έτσι και χειρότερα το ΤΣΑΥ).
3) Η εκκαθάριση είναι ανέκδοτο... Θα κοπεί τιμολόγιο (-10% χάρισμα βάσει νόμου) σύμφωνα με τις νέες καταστάσεις και σύμφωνα με τα δηλωθέντα στο Ε-ΔΑΠΥ (πρέπει να συμπίπυουν). Τώρα αν είχες στήλει τότε τιμολόγιο (μάλλον τρυπημένη ΑΠΥ) και πρέπει τώρα να κόψεις πιστωτικό, έχασες, δεν μπορώ να φανταστώ (ίσως τους δείξεις το στέλεχος...).
4) Για το άχρηστο και ανοργάνωτο ταμείο όλα είναι διαφορετικά...
5) Συμψηφισμός; Οο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;  :D

30 Ιουλίου 2013, 18:30:00
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


1.συμψηφισμος δεν γινεται το ειπε το υπουργειο
2.εκοψα πιστωτικα τιμολογια σε ΙΚΑ-ΟΠΑΔ

για ΙΚΑ ΕΙΠΑΝ Σεπτεμβριο για ΟΠΑΔ δεν ξερουν τιποτα

6 Οκτωβρίου 2015, 13:21:25
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Τα χρωστούμενα των διαγνωστικών κέντρων προς τους προμηθευτές τους φθάνουν από 50.000 ευρώ έως και τρία εκατ. ευρώ, δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΣΙΔΙΚ.

Από 50.000 ευρώ έως και τρία εκατ. ευρώ φθάνουν σήμερα τα χρωστούμενα των διαγνωστικών κέντρων προς τους προμηθευτές τους, ανέφερε  ο Γιώργος Βουγιούκας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (ΠΑΣΙΔΙΚ), τονίζοντας ότι ο κύριος υπαίτιος για αυτή την κατάσταση είναι ο ΕΟΠΥΥ και μόνο αυτός, οι οφειλές του οποίου ξεκινούν από το 2008.


Αναλυτικότερα, από το 2008 έως και το 2011, όπως μας είπε, ο ΕΟΠΥΥ αν και πήρε 1,9 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή των διαγνωστικών κέντρων –συνολικά έλαβε από την τρόικα 7,9 δισ. ευρώ για τον κλάδο της υγείας- ακόμη οφείλει 150 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή κατά τον ίδιο, το 2012 έχει πληρώσει το 90% όλων των μηνών, αφήνοντας υπόλοιπο 40 εκατ. ευρώ.

Ακόμη χειρότερα όμως είναι τα πράγματα για τον κλάδο το 2013, όπου ο ΕΟΠΥΥ εκτός του ότι δεν έχει πληρώσει τις οφειλές του τελευταίου τετραμήνου του έτους, για τους υπόλοιπους μήνες έχει αφήσει μία οφειλή 10% (για κάθε ένα μήνα). Άρα για το 2013 τα χρωστούμενα του ΕΟΠΥΥ προς τα διαγνωστικά ανέρχονται στα 220 εκατ. ευρώ.

Το 2014, έχει καταβληθεί το 90% όλων των μηνών –άρα υπάρχει υπόλοιπο 10% για κάθε μήνα- ενώ δεν έχει γίνει καμία καταβολή για την περίοδο Αυγούστου-Δεκεμβρίου (2014). Για αυτό το έτος οι συνολικές οφειλές του ΕΟΠΥΥ προς τα διαγνωστικά φθάνουν τα 200 εκατ. ευρώ. Τέλος για την φετινή περίοδο έχει καταβληθεί το 90% της οφειλής για την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου.

Πηγές από τον χώρο των διαγνωστικών αναφέρουν ότι οι οφειλές του Δημοσίου προς τα κέντρα τα έχει κυριολεκτικώς λυγίσει, όπως επιβεβαιώνουν και τα λουκέτα στον κλάδο που πλέον είναι διψήφιο νούμερο –ξεπερνούν τα 15- αλλά και οι σοβαρές ελλείψεις που έχουν αρκετά κέντρα στα αναλώσιμά τους –όπως φιλμ, αντιδραστήρια κ.λπ- με αποτέλεσμα να φυτοζωούν.

Σημειώνεται ότι σήμερα στον κλάδο συμμετέχουν περί τις 300 επιχειρήσεις και για φέτος αναμένεται νέος γύρος λουκέτων ή συγχωνεύσεων, υπό το βάρος αφενός της ανύπαρκτης ρευστότητας και αφετέρου των διαρκώς αυξανόμενων υποχρεώσεων προς το Δημόσιο και τις τράπεζες.

Περίτρανο παράδειγμα των οικονομικών δυσκολιών που βιώνει ο κλάδος είναι και η περίπτωση της αλυσίδας Euromedica, όπου όπως λένε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το μέλλον της είναι αβέβαιο και φήμες μιλούν για καθυστερήσεις στις καταβολές των δεδουλευμένων στο προσωπικό έως και 5 μήνες.

Πηγή : iatronet
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

6 Οκτωβρίου 2015, 13:41:48
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Έρχονται λεφτά...  :laugh: :laugh: :laugh: (κάποτε)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεσμεύσεις ότι έως το τέλος του 2016 (Στις Ελληνικές καλένδες) θα έχει εξοφληθεί το μεγαλύτερο μέρος των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, λαμβάνει η κυβέρνηση.

Ειδικότερα με βάση τη συμφωνία με τους δανειστές αλλά και τα όσα προβλέπονται στον προϋπολογισμό, η κυβέρνηση αναμένεται να χρηματοδοτήσει τον ΕΟΠΥΥ για να αποπληρώσει τα χρέη του από το 2012.

Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι: «Ο Κρατικός Προϋπολογισμός θα αναλάβει την υποχρέωση να χρηματοδοτήσει την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης. Ειδικότερα, θα επιχορηγηθούν οι φορείς της Γενικής Κυβέρνησης για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τρίτους που δημιουργήθηκαν μετά την 1/1/2012 (τα πριν  ??? ) , ενώ προτεραιότητα θα δοθεί και πάλι στους τομείς υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής ασφάλισης».

Για το σκοπό αυτό θα εγγραφούν οι απαραίτητες πιστώσεις στον Προϋπολογισμό του 2016.
Βέβαια ο ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να εκκαθαρίσει  :laugh: τις υποχρεώσεις του, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι σε κλινικές, μονάδες, κέντρα και ιατρεία ώστε να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις του προς τους ιδιώτες παρόχους.

Στην περίπτωση αυτή εκτιμάται ότι ως το τέλος του 2016 θα έχουν μειωθεί σημαντικά οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Γενικής Κυβέρνησης προς τρίτους.

Ωστόσο επισημαίνεται ότι οι εκταμιεύσεις των επιχορηγήσεων του προγράμματος εκκαθάρισης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις δυνατότητες του Τακτικού Προϋπολογισμού και τις ταμειακές κάθε φορά συνθήκες και συνεπώς ανάλογα με τις εκταμιεύσεις των δόσεων βάσει της Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

Στην περίπτωση που το …ταμείον είναι μείον (μόνιμα) θα καθυστερεί και η εξόφληση των χρεών.

2 Μαΐου 2017, 10:11:12
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

spyros


Καλημέρα!
Κάπου το Νοέμβριο του 2016, το ΤΣΑΥ ζήτησε με επείγουσα ανακοίνωση να στείλουμε λίστες με τις ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις μας (για το σύνολο των απαιτήσεων, μέχρι και 31-12-2012). Έμαθε κανείς τι απέγινε με αυτή την ιστορία;
Παίρνω σε κάτι καινούργια τηλέφωνα, αλλά φυσικά κανείς δεν απαντά...

23 Ιουνίου 2017, 21:45:31
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


   Ενώ η προθεσμία Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος και κάποιος (πρόεδρος ΕΟΠΥΥΥ) είπε σε κάποιον (πρόεδρο ΠΙΣ) ότι κάποιος άλλος (υπουργός υγείας) υποσχέθηκε ότι θα νομοθετήσει παράταση του χρόνου αποπληρωμής που όμως είναι αρμοδιότητα κάποιου άλλου (υπουργείου Οικονομικών -που πληρώνει-  ή Εργασίας όπου υπόκειται ο ΕΦΚΑ). Αν περιμένετε (περιμένω) να πληρωθείτε, καλά κρασά...  :)

   Ευτυχώς υπάρχουν οι κακοί ξένοι τροϊκοθεσμοί κλπ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
   Μόνο αν η Ελλάδα συνεισφέρει με δικούς της οικονομικούς πόρους την προσπάθεια αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες θα εκταμιευθούν τα 800 εκατ. ευρώ από την δεύτερη δόση του προγράμματος διάσωσης. Αυτό σημειώνει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ στο σημερινό newsletter του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δόση των 8,5 δισ. ευρώ η οποία εγκρίθηκε από το Eurogroup της 15ης Ιουνίου, θα δοθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη εκταμίευση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου και θα ανέρχεται σε 7,7 δισ. ευρώ. Η δεύτερη εκταμίευση, ύψους 800 εκατ. ευρώ, αναμένεται να λάβει χώρα μετά το καλοκαίρι, υπό την προϋπόθεση η Ελλάδα να συνεισφέρει με δικούς της οικονομικούς πόρους στην προσπάθεια αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους ιδιώτες. (βεβαία μπορεί να ισχύει το "ας πάρουμε τα 7.7 δις και γιοα τα 800 μύρια ας τρέχει ο ...Μητσοτάκης" Εξάλου μπορεί τα ληξιπρόθεσμα να είναι > 800 μυρίων...).

«Η Ελλάδα σημείωσε σημαντική πρόοδο» (ακολουθούν μη ενδιαφέρουσες σάλτσες...)

Στο μεταξύ ο κ. Ρέγκλινγκ εξήρε την τεράστια προσαρμογή της Ελλάδας  σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Walter Eucken στη Φρανκφούρτη, επικρίνοντας όσους θεωρούν, ιδιαίτερα στη Γερμανία, ότι τίποτα δεν έχει γίνει στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα μπορεί να βγει στις αγορές το αργότερο το 2018, εφόσον εφαρμοστούν οι συμφωνηθείσεις μεταρρυθμίσεις.

«Ιδιαίτερα στην Γερμανία, ακούω ξανά και ξανά ότι τίποτα δεν συνέβη στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια απαράδεκτη διαστρέβλωση των γεγονότων, και μια προσβολή προς τον ελληνικό λαό, που έπρεπε να αποδεχθεί τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, οι οποίες θα ήταν αδιανόητες στη Γερμανία. Ας τονίσω, λοιπόν, ότι η Ελλάδα σημείωσε σημαντική πρόοδο. Η δημοσιονομική προσαρμογή είναι ιδιαιτέρως αξιοσημείωτη. Το 2009, το δημοσιονομικό έλλειμμα ήταν πάνω από το 15% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ). Το 2016, η Ελλάδα πέτυχε δημοσιονομικό πλεόνασμα 0,7%. Μόνον η Γερμανία και τρεις άλλες χώρες της ΕΕ είχαν πλεόνασμα που ήταν λίγο υψηλότερο. Μια τέτοια επιτυχημένη εξυγίανση θα ήταν αδύνατη χωρίς θεμελιώδεις μεταρρυθμίσεις. Η Γερμανία θα πρέπει να το εκτιμά αυτό», δήλωσε ο Ρέγκλινγκ σύμφωνα με το κείμενο της ομιλίας του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ESM.

Ο επικεφαλής του ESM χαρακτήρισε την Ελλάδα ειδική περίπτωση ανάμεσα στις πέντε χώρες που μπήκαν σε προγράμματα οικονομικής στήριξης, εκτιμώντας ότι η Αθήνα δεν θα χρειαστεί το σύνολο των κεφαλαίων που προβλέπονται από το τρέχον πρόγραμμα στήριξης.

«Στο τρέχον πρόγραμμα του ESM, έχουμε εκταμιεύσει περίπου 30 δισεκ. ευρώ προς την Ελλάδα από το συνολικό πρόγραμμα ύψους έως 86 δισεκ. ευρώ. Από την αρχή του πρώτου προγράμματος το 2010, το συνολικό ποσό ανέρχεται τώρα στα 174 δισεκ. ευρώ. Το πρόγραμμα του ESM διαρκεί έως τον Αύγουστο του 2018, αλλά δεν αναμένω ότι η χώρα θα χρειαστεί το σύνολο των κεφαλαίων που απομένουν, που είναι περίπου 55 δισεκ. ευρώ, σε αυτή την περίοδο. Και αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα είμαστε σαφώς κάτω από το ανώτατο όριο του προγράμματος των 86 δισεκ. ευρώ», σημείωσε ο Ρέγκλινγκ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση, στο ασφαλιστικό σύστημα, στην αγορά εργασίας και τον τραπεζικό κλάδο ήταν από τις πλέον σημαντικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έγιναν στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων οικονομικής βοήθειας του EFSF και του ESM. «Αυτοί ήταν οι λόγοι που ο ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) υπέδειξε την Ελλάδα ως πρωταθλητή των μεταρρυθμίσεων μεταξύ όλων των κρατών-μελών του ΟΟΣΑ στη μελέτη του «Going for Growth», σημείωσε ο Ρέγκλινγκ.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία αρκεί η κυβέρνηση να εφαρμόσει τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις, σημειώνοντας ότι «εάν γίνει αυτό, η κυβέρνηση θα μπορεί, επίσης, να εκδώσει και πάλι κρατικά ομόλογα το αργότερο το επόμενο έτος, όπως έκανε δύο φορές η προκάτοχος της στα μέσα του 2014».

«Η αποφασιστική εφαρμογή του προγράμματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πετυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος. Χωρίς αυτή, οι χώρες δεν θα είναι διατεθειμένες να παράσχουν περαιτέρω ελάφρυνση χρέους στην Ελλάδα μετά το τέλος του προγράμματος το 2018, εάν συνεχίζει έως τότε να υπάρχει ανάγκη για αυτό», τόνισε ο Ρέγκλινγκ.


1 Οκτωβρίου 2020, 17:24:25
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

spyros


Αν δεν το έχετε δει, σπεύσατε!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

1 Οκτωβρίου 2020, 21:03:59
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αν δεν το έχετε δει, σπεύσατε!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ήμουνα νιος και γέρασα. Δεν αντέχω ούτε καν να κάνω κλικ στο λινκ (σοβαρά μιλάω).
Το μόνο αίσθημα που αισθάνομαι είναι ΑΗΔΙΑ.
« Τελευταία τροποποίηση: 1 Οκτωβρίου 2020, 21:05:43 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

2 Οκτωβρίου 2020, 08:28:10
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

spyros


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αν δεν το έχετε δει, σπεύσατε!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ήμουνα νιος και γέρασα. Δεν αντέχω ούτε καν να κάνω κλικ στο λινκ (σοβαρά μιλάω).
Το μόνο αίσθημα που αισθάνομαι είναι ΑΗΔΙΑ.

Κι εγώ έχω βαρεθεί, αλλά δεν τους τα χαρίζω! Τα καταχώρησα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και βλέπουμε. Αν μη τι άλλο, δεν θα μπορούν να μου πουν ότι δεν ασχολήθηκα και ότι γι' αυτό δεν τα πήρα.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
3691 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Αυγούστου 2009, 01:06:39
από Gatekeeper
3 Απαντήσεις
72829 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 25 Απριλίου 2013, 21:58:41
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
2336 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 30 Ιουλίου 2013, 12:23:26
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
3774 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Αυγούστου 2014, 13:09:01
από Argirios Argiriou
8 Απαντήσεις
68843 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 1 Οκτωβρίου 2018, 10:49:53
από Gatekeeper