ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Εφημεριες ειδικευομενων γεν ιατρικης

(1/7) > >>

panos papadopoulos:
Χαιρετω ολους τους συναδελφους ιατρους της πρωτοβαθμιας περιθαλψης!
Ειμαι  νεο μελος θα ηθελα αμεσα να ρωτησω κατι!
Ειναι νομιμο και αν ναι κατα ποσο μπορει να αλλαξει το πλαφον εφημεριων των ειδικευομενων γεν. ιατρικης αφου σε καποια Αθηναικα νοσοκομεια δεν μπορει να ξεπερασει τις 5. Μου φαινεται τρομερα υποτιμητικο να διεπει αλλο καθεστος τους ειδικευομενους μας και αλλο των αλλων ειδικοτητων!
Ευχαριστω. Σορρυ για τους τονους!

Δ. Κουναλάκης:
Δεν υπάρχει διαφορετικό πλαφόν για τους ειδικευόμενους ανάλογα με την ειδικότητα. Στο ίδιο νοσοκομείο, οι ειδικευόμενοι στον ίδιο χρόνο ειδικότητας έχουν το ίδιο πλαφόν ανεξαρτήτως ειδικότητας.
Πιθανώς το νοσοκομείο θα θέτει όρια στον αριθμό των εφημεριών στους ειδικευόμενους κάθε ειδικότητας με βάση τα κονδύλια που έχει.

D-Michalis:
Διαβάστε την Υπουργική Απόφαση κατανομής κονδυλίων για εφημερίες του τρέχοντος έτους (ίδιες είναι στο θέμα μας και οι προηγούμενες).
Εκεί αναφέρετε σαφώς ότι οι ειδικευόμενοι Γ.Ι. εφημερεύουν ισοτίμως με τους λοιπούς ειδικευόμενους στα Τμήματα όπου υπηρετούν.
10 ο συνάδελφός σου Οφθαλμίατρος ? 10 και 'συ. +
3 εκείνος ? 3 και ‘συ.
Αυτά λέει ο νόμος.
Τώρα, το ποιος τον εφαρμόζει και το τι κάνει αυτός που θίγεται από την μη εφαρμογή?
No comments

flone:
Μπορεί το Νοσοκομείο να εξαναγκ... εε, sorry, να υποχρεώσει ειδικευόμενους γενικής ιατρικής να εφημερεύουν σε τμήματα άλλα, εκτός αυτού που κάθε φορά είναι επίσημα τοποθετημένοι με βάση το πρόγραμμα εκαπίδευσής τους;

Πατρωνάκης Μάνος:
 Βάσει αναγκών του νοσοκομείου, ναι. Εαν εννοείτε κλινικές στις οποίες ολοκλήρωσε ήδη την προβλεπόμενη εκπαίδευση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση