Γενικά > Νομικά θέματα

Σύνδρομη στον Ιατρικό Σύλλογο και κρίσιμη 5ετία...

<< < (2/5) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπιπλέον, κανονικά θα πρέπει, σαν τους Ειδικούς Όρους ενός ασφαλιστήριου συμβολαίου,
ο εγγεγραμμένος συνδρομητής να έχει το δικαίωμα να ζητήσει τους αντίστοιχους όρους, που διέπουν τη συμφωνία, η οποία, μέσω της ετήσιας συνδρομής, συνάπτεται μεταξύ εγγεγραμμένου μέλους και Συλλογικού Φορέα (Ι.Σ.)
--- Τέλος παράθεσης ---
  Τα συμβόλαια είναι προαιρετικά, ο ΙΣ όχι. Δεν συμφωνείς, μόνο αποδέχεσαι (το ίδιο είναι το ΤΣΑΥ πχ).

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ ετήσια συνδρομή για όλα τα υπόλοιπα μέλη είναι 100 ευρώ.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ευτυχώς στη Λάρισα είναι μικρότερη...

Μαρία Χόρτη:
Στον ΙΣ Καρδίτσας η συνδρομή ήταν μέχρι πρότινος 120 ευρω ετησίως, μας έκαναν τη χάρη απο φέτος και τη μείωσαν στα 110 ευρώ λόγω κρίσης.

Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια διαφοροποίηση για άνεργους γιατρούς, ούτε όμως και για τους παλαιότερους.

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπιπλέον, κανονικά θα πρέπει, σαν τους Ειδικούς Όρους ενός ασφαλιστήριου συμβολαίου,
ο εγγεγραμμένος συνδρομητής να έχει το δικαίωμα να ζητήσει τους αντίστοιχους όρους, που διέπουν τη συμφωνία, η οποία, μέσω της ετήσιας συνδρομής, συνάπτεται μεταξύ εγγεγραμμένου μέλους και Συλλογικού Φορέα (Ι.Σ.)
--- Τέλος παράθεσης ---
  Τα συμβόλαια είναι προαιρετικά, ο ΙΣ όχι. Δεν συμφωνείς, μόνο αποδέχεσαι (το ίδιο είναι το ΤΣΑΥ πχ).

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ ετήσια συνδρομή για όλα τα υπόλοιπα μέλη είναι 100 ευρώ.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ευτυχώς στη Λάρισα είναι μικρότερη...

--- Τέλος παράθεσης ---

Πιο συγκεκριμένα,
αρχές του 2013, ζήτησα από τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας,
να αποσταλεί, υπηρεσιακά, ο Φάκελός μου, στον Ιατρικό Σύλλογο Αθήνας (μόνιμη κατοικία).

Το σκεπτικό ήταν, να ψάξω να βρώ δουλειά (εφημερίες) στην Αθήνα,
και τότε, να κάνω την εγγραφή μου στον ΙΣΑ

Δεν βρήκα δουλειά,
οπότε, ήρθε ο διορισμός μου, για το Ειδικό μέρος στην Πάτρα,
και ο Φάκελός μου απεστάλη από τον ΙΣΑ στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών.

Η απορία μου είναι :

1) Για τους εναπομείναντες 3μιση μήνες του 2013, καλούμαι να πληρώσω πλήρη ετήσια συνδρομή...  ???

2) Όταν κάποιος είναι άνεργος (γιατρός),
οφείλει, παρόλα αυτά, να είναι τυπικά εγγεγραμμένος στον Ιατρικό Σύλλογο της περιοχής του ??  ???
~~Γιατί αν ΔΕΝ οφείλει το παραπάνω,
ΔΕΝ συμπληρώνω την αντίστοιχη πενταετία => 50% μειωμένη συνδρομή...

Σας ευχαριστώ, πραγματικά, για την όποια σκέψη και εμπειρία σας.

sinker442:
Γιατι υπαρχουν ακομη τοπικοι ιατρικοι συλλογοι? Δεν εχει απελευθερωθει το επαγγελμα? Τι νομικο ερεισμα εχουν πλεον?

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατι υπαρχουν ακομη τοπικοι ιατρικοι συλλογοι? Δεν εχει απελευθερωθει το επαγγελμα? Τι νομικο ερεισμα εχουν πλεον?

--- Τέλος παράθεσης ---

Μάλλον, αυτή η ελευθερία επιλογής Ιατρικού Συλλόγου,
αφορά στις περιπτώσεις ελεύθερου επαγγελματία γιατρού, ο οποίος δύναται να παράσχει τις υπηρεσίες του ανά την Επικράτεια,
και όχι ειδικευομένου => μισθωτός Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου (και περιοχής...)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση