Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 14:36:06

Αποστολέας Θέμα: Σχέδιο πρόωρων εκλογών επί τάπητος μεταξύ Σαμαρά - Δένδια  (Αναγνώστηκε 1856 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

7 Οκτωβρίου 2013, 19:14:18
Αναγνώστηκε 1856 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
Σχέδιο πρόωρων εκλογών επί τάπητος μεταξύ Σαμαρά - Δένδια

Read more: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πιθανό το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες τον Νοέμβριο.
Πολλά βήματα πιο κοντά στην υλοποίηση του σεναρίου που προβλέπει την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, φαίνεται πως οδεύει ο Πρωθυπουργός.
Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει επικοινωνιακά τις αστυνομικές και δικαστικές εξελίξεις γύρω από την Χρυσή Αυγή στην αιχμή του δόρατος και κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται ότι στόχος τόσο του Μεγάρο Μαξίμου όσο και των μέσων ενημέρωσης της διαπλοκής είναι να κυριαρχήσει η υπόθεση της Χρυσής Αυγής στην θεματολογία του δημόσιου διαλόγου.
Και αυτό δεν γίνεται τυχαία: όπως έχουμε γράψει ξανά και ξανά η Χρυσή Αυγή γίνεται το επικάλυμμα των αρνητικών εξελίξεων που προμηνύονται για την οικονομία και για ένα τρίτο μνημόνιο για την χώρα μας. Όσο αυτό συμβαίνει, τόσο κυριαρχεί και η άποψη για να βγάλει ο Σαμαράς από το μανίκι του χαρτί των πρόωρων εκλογών.
Όσο η επικαιρότητα κυριαρχείται από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής τόσο συνεργάτες του Πρωθυπουργού πιστεύουν ότι η κυβέρνηση αποφεύγει να χρεωθεί την αρνητική χροιά των όσων παρασκηνιακά διαδραματίζονται σε επίπεδο οικονομίας με τους δανειστές μας.
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του newsbomb.gr την τελική απόφαση θα την πάρει ο Πρωθυπουργός έπειτα όμως όχι από συνεννόηση με τους στενούς του συνεργάτες αλλά τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη, Νίκο Δένδια.
Σαμαράς και Δένδιας βρίσκονται σε διαρκή καθημερινή επικοινωνία καθώς από το τις εξελίξεις γύρω από την Χρυσή Αυγή, τις οποίες παρακολουθεί από κοντά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα εξαρτηθεί και ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών.
Εξίσου ασφαλείς πληροφορίες λένε μάλιστα ότι ο κ. Δένδιας σε κλειστή σύσκεψη που συγκάλεσε στο Υπουργείου, έδωσε εντολές να κλείσουν όλες οι εκρεμμότητες μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη.
Αυτό είναι σε άμεση συνάρτηση με την σκέψη που υπάρχει στο μυαλό του Πρωθυπουργού να στήσει κάλπες το αργότερο μέσα στο Νοέμβρη, προκειμένου να καρπωθεί πολιτικά την "εξάρθρωση" της Χρυσής Αυγής, και να παρουσιάσει έτσι η κυβέρνηση ότι υπερασπίζεται την Δημοκρατία και τα ιδανικά της.
Το βέβαιο είναι ότι μία τέτοια απόφαση θα έχει πολύ υψηλό ρίσκο καθώς παρά τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή με μειωμένα τα ποσοστά της, η οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει ισχυρά ερείσματα στις λαϊκές φτωχογειτονιές, στον κόσμο δηλαδή που παρά τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών, υφίσταται καθημερινά τις δραματικές επιπτώσεις των Μνημονίων και των καταστροφικών πολιτικών.


Read more: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
4 Απαντήσεις
4265 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 17 Φεβρουαρίου 2010, 08:58:28
από Αγωνιστική Παρέμβαση
0 Απαντήσεις
3597 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Φεβρουαρίου 2012, 01:16:28
από Denominator
1 Απαντήσεις
1981 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 3 Ιουλίου 2017, 12:43:27
από Ορθοπαιδικός
19 Απαντήσεις
21001 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 12 Νοεμβρίου 2019, 21:43:04
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
8092 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 19 Μαΐου 2022, 23:03:53
από Argirios Argiriou