Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΤΕΠ: Εχει θέση εκεί ο Γενικός Γιατρός -Νομιμες οι Αποσπασεις?
timex:
Τελευταία γίνεται μια προσπάθεια να βαλουν ειδικευομενους γενικης ιατρικης στα ΤΕΠ για να κανουν τη διαλογη.
Το ωραριο θα ειναι απο 11 το πρωι μεχρι 11 το βραδυ και υποτιθεται θα ειναι παντα κατω επιμελητης.
Θα βλεπουμε το περιστατικο(οσοι εχουν περασει τις 3 μεγαλες κλινικες θα μπορουν να κανουν εφημεριεσ στα ΤΕΠ ), θα παιρνουμε ζωτικα σημεια κτλ, και αναλογως θα το βαφτιζουμε κοκκινο-πορτοκαλι-πρασινο.
Δεν ξερω αν ειναι καλο να γινει αυτο ή οχι.
Θα χανουμε απο την πρωινη μας εκπαιδευση.
Ισως να κερδισουμε ομως κατι απο τα ΤΕΠ.
Το σιγουρο ειναι οτι θα κανουμε πολλους ασθενεις εχθρους
Μπορει να υποχρεωσει η διοικηση τον ειδικευομενο να κανει εφημεριες στα ΤΕΠ και να μη πηγαινει στην πρωινη εκπαιδευση και στο ΚΥ;
kefalidisg:
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να εφημερεύετε στην διαλογή διότι έτσι αυτό ακριβώς θα μάθετε να κάνετε και στο μέλλον. Όταν δηλαδή θα ξεκινήσετε να δουλεύετε ως ειδικοί θα δυσκολεύεστε να βλέπετε επείγοντα περιστατικά με αποτέλεσμα και πάλι διαλογή να κάνετε. Αυτό κατα την γνώμη μου δεν αποτελεί σωστή εκπαίδευση. Θα πρέπει συνεχώς να διεκδικείται την ίση συμμετοχή σας σε όλες τις δραστηριότητες της κλινικής που περνάτε όσο και αυτό είναι δύσκολο και πολλές φορές ίσως και ανέφικτο. Το μόνο που έχω να σου πω συνάδερφε ΤΙΜΕΧ είναι πως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, συνέχισε να διεκδικείς και μόνο να κερδίσεις θα έχεις. Όσον αφορά τώρα τα ζητήματα της εκπαίδευσής σου αυτά αφορούν κυρίως τον συντονιστή σου και αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα ''να πάει σπίτι του''.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤελευταία γίνεται μια προσπάθεια να βαλουν ειδικευομενους γενικης ιατρικης στα ΤΕΠ για να κανουν τη διαλογη
Το ωραριο θα ειναι απο 11 το πρωι μεχρι 11 το βραδυ και υποτιθεται θα ειναι παντα κατω επιμελητης......................
Θα βλεπουμε το περιστατικο(οσοι εχουν περασει τις 3 μεγαλες κλινικες θα μπορουν να κανουν εφημεριεσ στα ΤΕΠ ), θα παιρνουμε ζωτικα σημεια κτλ, και αναλογως θα το βαφτιζουμε κοκκινο-πορτοκαλι-πρασινο............
Ισως να κερδισουμε ομως κατι απο τα ΤΕΠ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι θα κερδίσετε εκτός από γνώσεις ζωγραφικής και συνδυασμού χρωμάτων; Αφού η αντιμετώπιση θα γίνεται από άλλους κι όχι από εσάς ή τουλάχιστον με την δική σας παρουσία;
Πάντως χωρίς παρουσία ειδικευμένου να ξέρετε ότι βάζετε το κεφάλι σας στον τουρβά..
Α, επισης μ' αρέσει πολύ που τα ΤΕΠ και η "διαλογή" αποκτούν ωράριο!
timex:
Μάλλον έχετε δίκιο.
Δεν ξέρω...αλλά μου φαίνεται ότι γίνονται βιαστικά τα πράγματα.
Ο χρόνος θα δείξει.
panos papadopoulos:
Οσοι το εχουν κανει(trage), κακως το δεχτηκανε! Και εμας βαλανε αλλα τους το γυρισαμε στη μαπα! Και επειδη το ψαξαμε...η υπουργικη εντολη ελεγε για ιατρους αλλων ειδικοτητων και οχι για γ. ιατρους και μαλιστα με την καλυψη επιμελητη!
Τωρα οσο για τα τεπ και τον γενικο ιατρο:
Τα τεπ ειναι η μεγαλυτερη δουλεια και με την μεγαλυτερη ευθυνη γιατι μεσα σε αυτον τον πανικο ευκολα κατι μπορει να σου διαφυγει. Αν και εμενα προσωπικα η επειγοντολογια ειναι η μεγαλη μου αγαπη, η δουλεια του γενικου οσο αφορα τα επειγοντα ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαστε οι γιατροι που εκτιμουν τον αρρωστο εκτος νοσοκομειου και οχι εντος αυτου, οτι κι αν εχει! Επειγον η μη! Το σωστο για εμενα θα ηταν για στα μεγαλα αστικα κεντρα, να υπαρχουν αστικα κεντρα υγειας και μεσα στα νοσοκομεια! Κανενας να μην μπορει να παει στις αλλες ειδικοτητες χωρις να περασει απο εμας! Ετσι, θα γινοταν και η διαλογη που τοσο βοηθα τους λοιπους συναδελφους, αλλα και εμεις θα ειχαμε το δικο μας ποστο που υποτιθεται για αυτο υπαρχουμε και οχι για βοηθαμε καπου, καπως ετσι αοριστα!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:(
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση