Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκήρυξη: Κενές και κενούμενες θέσεις Κ.Υ. - Π.Ι. και πλοίων 15-10-2013

<< < (4/6) > >>

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί να μου φαίνεται παράλογο;  ???
Και πώς επηρεάζει η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του Καποδιστριακού την έκδοση των αποτελεσμάτων για αγροτικά;

--- Τέλος παράθεσης ---

Και εγώ την ίδια απορία έχω!
Μήπως συμπαράσταση;;;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗδη η κανονικη επομενη προκηρυξη ειναι ετοιμη, αλλα δε μπορει να βγει ακομα λογω μη ανακοινωσης των αποτελεσματων για τα λεγομενα "μαυρα" αγροτικα...
Δεν εχουν ανακοινωθει ομως οχι για τους λογους που υποθεσατε..η καθυστερηση οφειλεται στην απεργια των διοικητικων υπαλληλων του Καποδιστριακου (απολυτα αληθες και εξακριβωμενο οσο και αν σας φαινεται περιεργο και παραλογο)..σαφως ομως μιλαμε για γραφειοκρατικο θεμα το οποιο τα μεγαλα μυαλα του υπουργειου "αδυνατουν" να λυσουν..λυση βεβαια υπαρχει και ειναι φοβερα απλη και προφανης, αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα!

--- Τέλος παράθεσης ---
Τελικά, θα μας λύσεις την απορία;

silvertaur:
Ειπα μηπως σημερα εκαναν μια σχετικη ανακοινωση,αλλα αφου δεν το εκαναν ας το πω εγω τοτε..
εχει να κανει με την ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ 7 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (αναγραφεται μονο ο χαρακτηρισμος)..

Γελαστε ελευθερα και αφοβα

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πώς γίνεται σε 7 άτομα της Ιατρικής Αθηνών να υπάρχει μόνο ο χαρακτηρισμός κι όχι βαθμολογίας και στους άλλους (της Αθήνας πάλι) να υπάρχει;
Και περιμένουμε να λήξει η απεργία των διοικητικών, να αναγραφεί ο βαθμός, να βγουν τα αποτελέσματα για τα "μαύρα" (μήπως να βγουν πρώτα τα προσωρινά και μετά τα οριστικά; ) για να βγει η επόμενη "κανονική" προκήρυξη;
Εντυπωσιακό!

silvertaur:
7 ειναι συνολικα οι αποφοιτοι της ιατρικης Αθηνων που δηλωσαν στη "μαυρη" λιστα.

Οποτε πρεπει να ληξει η απεργια των διοικητικων για να ξεμπλοκαρει η υποθεση.
Οποιος δε θελει βεβαια να ζυμωσει, χιλια χρονια κοσκινιζει.

Και σαφως πρωτα θα βγουν τα προσωρινα, μετα απο 10 ημερες τα οριστικα και μετα θα βγει η "κανονικη" προκηρυξη αφου της προστεθουν και τα "καταμαυρα" αγροτικα που δεν πηρε κανενας.
Καλο Γεναρη!

Ελπιζω να διασκεδασατε με αυτα τα τραγελαφικα!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση