Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Σήμερα (21/10/013) ο Υπ. Υγείας στον κ. Χατζηνικολάου. Κάντε ερωτήσεις online.
Argirios Argiriou:
21/10/2013.
Απόψε στις 11.20 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" που θα μεταδοθεί από το enikos.gr και το STAR CHANNEL, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στα ερωτήματα των πολιτών που θα βρίσκονται στο στούντιο.
Ολοι οι τηλεθεατές θα μπορούν να διατυπώνουν τις παρατηρήσεις τους μέσω twitter στον λογαριασμό του @NChatzinikolaou ή μέσω email στο enikoslive@gmail.com
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Η εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου στο enikos.gr με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Δείτε την χθεσινή εκπομπή εδώ:
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Άδωνις: Όποιος (φυσικοθεραπευτής ή φμφ) κάνει επίσχεση εργασίας, ο ΕΟΠΥΥ κόβει την σύμβαση μαζί του.
Και επειδή ο ΕΟΠΥΥ αποκλείεται να σας πληρώνει στις 60 μέρες, ούτε σε μία στο δισεκατομμύριο, θα σας πληρώνει σε 5 μήνες, κι αν σας αρέσει. Αν δεν θέλετε, σας αποδεσμεύουμε.
Το Κράτος δεν εκβιάζεται.
Εγώ τον Ασφαλισμένο μου, θα τον προστατεύσω.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι επειδή ο ΕΟΠΥΥ αποκλείεται να σας πληρώνει στις 60 μέρες, ούτε σε μία στο δισεκατομμύριο, θα σας πληρώνει σε 5 μήνες, κι αν σας αρέσει. Αν δεν θέλετε, σας αποδεσμεύουμε.
Εγώ τον Ασφαλισμένο μου, θα τον προστατεύσω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ας υποθέσουμε ότι κάποια στιγμή όλος ο ιδιωτικός τομέας - με τον έναν ή τον άλλο τρόπο - αποδεσμεύεται από τον κ. Υπουργό.
Τι ακριβώς πιστεύουμε ότι θα γίνει;
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆδωνις: Όποιος (φυσικοθεραπευτής ή φμφ) κάνει επίσχεση εργασίας, ο ΕΟΠΥΥ κόβει την σύμβαση μαζί του.
--- Τέλος παράθεσης ---
Το στοίχημα που αναφέρει το έχασε ήδη γιατί στην Λάρισα ήδη οι φυσικοθεραπευτές έχουν κάνει επίσχεση (φαντάζομαι και σε άλλες πόλεις) και ακόμα (δεν πρόκαμε; ) δεν τους απέλυσε (...). Νυν απολύεις τους δούλους σου υπουργέ, κατά το ρήμα σου ουκ εν ειρήνη (να με συγχωρέσει η Εκκλησία για την παράφραση των λόγων του Συμεών στην Υπαπαντή του Κυρίου).
Και το κράτος δεν εκβιάζεται, αλλα οι υπόλοιποι ναι... Ισονομία-ισοπολιτεία δεν λέγεται αυτό; Το Σύνταγμα τι λέει (αλλά πλέον, πάει και αυτό)
Να συμπληρώσω ότι είδα ένα μεγάλο μέρος της συνάθροισης μονολόγων. Ο καθένας έλεγε τα δικά του, απαντήσεις ουσιαστικές δε δόθηκαν, οι γνωστές γενικόλογες παρατηρήσεις και οι αλλαγές θέματος κατα το δοκούν... Fail...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση