Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Όλοι στο ΙΚΑ – Σύνταξη 360 ευρω από το κράτος και... ιδιωτική ασφάλιση

<< < (2/2)

GirousisN:
Δεν μας εμποδίζει τίποτα αγαπητέ, να αποφασίσει και ο δικός μας κλάδος κάτι ανάλογο. Πρέπει να καταστεί σαφές, ότι μόνο μορφές αυτοοργάνωσης κοινωνικών ομάδων μπορούν να αντιπαλέψουν τον εργασιακό και συνταξιοδοτικό μεσαίωνα που μας περιμένει, έχοντας αποφασίσει ήδη, μετά από "σκληρή" διαπραγμάτευση βέβαια την κατάλυση κάθε δικαιώματος των πολιτών και τη δημιουργία μόνο υποχρεώσεων. Με το "έχοντας αποφασίσει" βέβαια εννοώ την τεράστια κυβερνητική πλειοψηφία του 35% και των 154 βολευτών, που οσονούπω θα επιτρέψουν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, που παρακολουθούν ατάραχοι 350.000 νοικοκυριά να μην μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και που αφού ξαφνικά θυμήθηκαν ότι τους χρειάζονται 1500 ακόμα απολύσεις δημ.υπαλλήλων εντός του 2013, βρήκαν τον πάντα πρόθυμο Άδωνι να καλύψει το κενό από την τεράστια δεξαμενή των γιατρών,που ως γνωστό είναι πολλοί και μας περισσεύουν...     

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι όμως! Μέσα σ΄αυτό το ζοφερό σκηνικό, οι φμφ, πρώτοι απ΄όλους, ιδρύουν το δικό τους ΝΠΙΔ Ταμείο ιδιωτικής συνταξιοδότησης!
--- Τέλος παράθεσης ---
Για άλλη μια φορά οι φμφ μας βάζουν τα γυαλιά. Μακάρι να τους μοιάζαμε στην οργάνωση και την αλληλεγγύη που έχουν...
--- Τέλος παράθεσης ---
   Στο επαγγελματικό ταμείο των Φαρμακοποιών θα πηγαίνουν έξτρα εισφορές απο αυτές που (υποχρεούνται να) δίνουν στο ΤΣΑΥ... Για την ακρίβεια (όπως άκουσα να λέει ο πρόεδρος ΦΣ Λάρισας - μπορεί να μην κατάλαβα καλά, ας επιβεβαιώσουν οι φαρμακοποιοί του forum) υπήρχε ένας άλλος λογαριασμός επικουρικής ασφάλισης των φαρμακοποιών στο ΤΣΑΥ (πέρα απο σύνταξη, πρόνοια, μονοσυνταξιούχο) και αυτά τα χρήματα είναι που "σήκωσαν" (κάτσε να τα βρούν να τα πάρουν πρώτα....) οι φαρμακοποιοί. Για την αλληλεγγύη συμφωνώ, αλλά πόσοι απο εμάς θα θέλουν να πληρώνουν έξτρα εισφορές; Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν θέλω και εγώ... (ίσως αν μειωθούν του ΤΣΑΥ οι εισφορές, το συζητάμε).
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος..... Πρέπει να καταστεί σαφές, ότι μόνο μορφές αυτοοργάνωσης κοινωνικών ομάδων μπορούν να αντιπαλέψουν τον εργασιακό και συνταξιοδοτικό μεσαίωνα που μας περιμένει,
..... αφού ξαφνικά θυμήθηκαν ότι τους χρειάζονται 1500 ακόμα απολύσεις δημ.υπαλλήλων εντός του 2013...
--- Τέλος παράθεσης ---
   Ναι μορφές αυτοοργάνωσης αλλά όχι και άλλο χαράτσι σε άλλο ταμείο...
   Όπως έλεγε και ένας πρώην - λεφτά υπάρχουν - έτσι και εργαζόμενοι για διαθεσιμότητα-απόλυση υπάρχουν. Στα υπουργεία στη Βουλή, στις νομαρχίες κλπ. Αλλά εκεί είναι δικά μας παιδιά...

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι όμως! Μέσα σ΄αυτό το ζοφερό σκηνικό, οι φμφ, πρώτοι απ΄όλους, ιδρύουν το δικό τους ΝΠΙΔ Ταμείο ιδιωτικής συνταξιοδότησης!

Στην ίδρυση επικουρικού ταμείου προχωρούν οι φαρμακοποιοί
...
κατά την συνταξιοδότηση τους θα λαμβάνουν είτε εφάπαξ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στη μερίδα τους είτε μια επικουρική σύνταξη. Η βασική ασφάλιση των φαρμακοποιών θα παραμείνει στο ΤΣΑΥ.
...
capital.gr

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλημέρα...

Και για να μου επιστραφεί, στην καλύτερη των περιπτώσεων(διότι η επιλογή της επικουρικής σύνταξης δεν μου διασφαλίζει ότι θα μου επιστραφεί το 100% των καταβληθέντων ποσών π.χ. σε πρόωρο θάνατο) το ποσό που έχω συγκεντρώσει στην μερίδα μου, πρέπει να ιδρυθεί ειδικός φορέας;  ???

Εάν κάθε μήνα αποταμιεύω αυτό το ποσό από μόνος μου δεν είναι το ίδιο; Ούτως ή άλλως την ιατροφαρμακευτική κάλυψη την έχω μέσω του ΤΣΑΥ.   :o 

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚι όμως! Μέσα σ΄αυτό το ζοφερό σκηνικό, οι φμφ, πρώτοι απ΄όλους, ιδρύουν το δικό τους ΝΠΙΔ Ταμείο ιδιωτικής συνταξιοδότησης!

Στην ίδρυση επικουρικού ταμείου προχωρούν οι φαρμακοποιοί
...
κατά την συνταξιοδότηση τους θα λαμβάνουν είτε εφάπαξ το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στη μερίδα τους είτε μια επικουρική σύνταξη. Η βασική ασφάλιση των φαρμακοποιών θα παραμείνει στο ΤΣΑΥ.
...
capital.gr

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλημέρα...

Και για να μου επιστραφεί, στην καλύτερη των περιπτώσεων(διότι η επιλογή της επικουρικής σύνταξης δεν μου διασφαλίζει ότι θα μου επιστραφεί το 100% των καταβληθέντων ποσών π.χ. σε πρόωρο θάνατο) το ποσό που έχω συγκεντρώσει στην μερίδα μου, πρέπει να ιδρυθεί ειδικός φορέας;  ???

Εάν κάθε μήνα αποταμιεύω αυτό το ποσό από μόνος μου δεν είναι το ίδιο; Ούτως ή άλλως την ιατροφαρμακευτική κάλυψη την έχω μέσω του ΤΣΑΥ.   :o 

--- Τέλος παράθεσης ---

ΟΚ, υποτίθεται όμως ότι ένα ελάχιστο καταβολής από όλους βοηθάει και αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα ή την ψυχραιμία να αποταμιεύουν.
Σίγουρα όμως - και εδώ έχεις δίκιο - εκθέτει μεγάλα ποσά στις ορέξεις πολλών "διαχειριστών".

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑ) ...ένα ελάχιστο καταβολής από όλους βοηθάει και αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα ή την ψυχραιμία να αποταμιεύουν.
Β) ...εκθέτει μεγάλα ποσά στις ορέξεις πολλών "διαχειριστών".

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι οι απανταχού συνδικαλιστές και πολιτικάδες, ΟΛΩΝ των χρωμάτων και αποχρώσεων, δρουν βάσει της επιλογής Α ή της Β; Γι'αυτό ο σοφός λαός υποστηρίζει ότι "όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά...!!!".  ;)

Σίγουρα δεν θα τα έχει όλα αλλά δεν θα βρεθεί και στο μείον. Γιατί το μηδέν, πλέον, φαντάζει ουτοπία.......  :'(

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση