Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Tresiba: Καινούρια ινσουλίνη μακράς διάρκειας από την Novonordisk.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα συνάδελφοι. Το μόνο πλεονέκτημα σε σχέση με την Lantus που διέκρινα είναι η χορήγηση της Tresiba και τις πρωινές ώρες και τίποτα άλλο! Υπογλυκαιμίες δεν είχαν ασθενείς μου με την Lantus οπότε δεν έχω λόγο να την αλλάξω. Δεν θα έλεγα ότι αξίζει τα λεφτά της ή την διαφορά με την Lantus! Θα χορηγούσα Tresiba μόνο αν είχε πρόβλημα ο ασθενής με την βραδινή χορήγηση της Lantus, για κανένα άλλο λόγο!
--- Τέλος παράθεσης ---
Είδατε τη degludec σε ασθενείς που είχαν υπολειπόμενη έκκριση ινσουλίνης ή που είχαν καταστεί στην πράξη ινσουλινοεξαρτώμενοι; Το λέω γιατί στην πρώτη κατηγορία όντως δεν είναι ιδιαιτερα αισθητή κάποια διαφορά.
Argirios Argiriou:
Lantus vs tresiba
Ενδιαφέρουσα συνομιλία από ένα Φόρουμ ασθενών στην Μεγάλη Βρετανία. ΟΚ, αυτοί που συνομιλούν είναι ανώνυμοι, με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς αξιοπιστίας, αλλά παρόλα αυτά που λένε, δεν μου φαίνονται "στημένα", αντίθετα μου φαίνονται να βασίζονται σε πραγματικές εμπειρίες ασθενών:
Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα παρατήρηση είναι αυτή:
Tresiba has a much flatter profile, which suits me as a back ground insulin and I have found that any dose changes I make do take something like 3-5 days to take effect, because it has a 72 hour window of effect.
I found that once I settled on a dose then control was ok, but I did find that taking it of a night time pushed my levels way low, so changed to first thing in the morning. But that's just me, you are on a lower dose so will have to find what works for you.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση