Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές

Πρέπει ο Ιατρός που έκανε την διακομιδή να πληρώσει ο ίδιος τ επιστροφή στο ΚΥ;;

(1/2) > >>

timex:
Εγω θελω να θεσω και ενα αλλο θεμα σχετικα με το ΕΚΑΒ.
Εφημερευεις σε ΚΥ στο οποιο δεν υπαρχει παντα οδηγος ασθενοφορου. Ετσι, αν πρεπει να γινει καποια διακομιδη καλεις το ΕΚΑΒ.
Το ασθενοφορο του ΕΚΑΒ ερχεται, παραλαμβανει τον ασθενη και τον γιατρο που θα συνοδεψει το περιστατικο και φτανουν ολοι στο πλησιεστερο νοσοκομειο ( περιπου μιαμιση ωρα απο το ΚΥ)
Τί γινεται μετά;;;;
Το ΕΚΑΒ δεν επιστρεφει τον γιατρο στο ΚΥ και αναγκαζεται να παρει ταξι για να γυρισει πισω πληρωνοντας χρηματα απο την τσεπη του!!!!
Τι μπορει να γινει σε αυτη την περιπτωση;
Θα πρεπει να πληρωνουμε απο την τσεπη μας το ταξι;;; Υποτιθεται οτι καταθετεις την αποδειξη στο νοσοκομειο και παιρνεις τα χρηματα αλλα δε ξερω κανεναν που να τα εχει παρει.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο ΕΚΑΒ δεν επιστρεφει τον γιατρο στο ΚΥ και αναγκαζεται να παρει ταξι για να γυρισει πισω πληρωνοντας χρηματα απο την τσεπη του!!!!
Τι μπορει να γινει σε αυτη την περιπτωση;

--- Τέλος παράθεσης ---

Παραμένεις στο νοσοκομείο, ενημερώνεις την υπηρεσία σου (Διευθυντή ΚΥ, διοικητή νοσοκομείου) και τους ζητάς να φροντίσουν για την υπηρεσιακή σου μετακίνηση. Άλλωστε δεν έχεις χρήματα για ταξί ούτε μαζί σου ούτε στο ΚΥ!  ;)

timex:
Στις 3 τα ξημερώματα που θα βρω τον διοικητή του νοσοκομείου;;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Έχουν όλοι τηλέφωνα (Διευθυντής ΚΥ και Διοικητής)
Κάνε εσύ τις κλήσεις να καταγραφούν στο κινητό σου και περίμενε να ξημερώσει.
Αν έχεις διάθεση να αναδείξεις το πρόβλημα και να μην πληρώνεις από την τσέπη σου.

Flamestriker:
Θα σας πω τι μου απάντησε η 5η ΥΠΕ γιατί η διεύθυνση το ΚΥ μου μού απαντούσε "πάρε το αυτοκίνητο σου (!!)", "παρακάλα τους συγγενείς να σε γυρίσουν", "μείνε στο νοσοκομείο".

ΑΝ υπάρχει  ΜΜΜ να γυρίσεις εντός της μέρας, γυρνάς με αυτό. Αν δεν υπάρχει, μπορείς να πάρεις ταξί για κοντινή απόσταση και να κρατήσεις απόδειξη (να φανταστείτε μου είπανε οτι ο επίτροπος δεν υπέγραφε για ταξί 8Ε). Διανυκτέρευση δικαιούσαι πάνω από κάποια χιλιόμετρα (νομιζω 150 και εκτός νομού).
ΕΠΙΣΗΣ αν κανεις διακομιδη σε απόσταση πάνω από 50-60χλμ, δικαιούσαι 10Ε αποζημίωση! Θέλει όμως χαρτούρα: 1) Χαρτί του ΕΚΑΒ ότι εσύ έκανες τη διακομιδή (το 3χαρτο που κανεις από το ΚΥ - ΠΙ σου) 2) Ιατρική γνωμάτευση οτι χρήζει διακομιδής 3) Εντολή μετακίνησης (εντός της μέρας ή την επόμενη) από το ΚΥ σου 4) Βεβαίωση της διεύθυνσης του ΚΥ ότι όντως έκανες διακομιδή. ΟΛΑ αυτά πρέπει να κατατεθούν εντος 3 ημερών.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση