Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές

Πρέπει ο Ιατρός που έκανε την διακομιδή να πληρώσει ο ίδιος τ επιστροφή στο ΚΥ;;

<< < (2/2)

timex:
Όταν έκανα αγροτικό ( πριν 15 χρόνια σχεδον) έπρεπε να έχεις:
Χαρτί υπογεγραμμένο από τον διευθυντή ( εις τριπλούν) όπου θα αναφερεται το ονοματεπωνυμο του ασθενους που διεκομισες καθως και η συμπτωματολογια. Αυτο το χαρτί, μαζί με το χαρτί από το ασθενοφόρο, το πηγαινες εντος 3 ημερών από την ημέρα που έκανες τη διακομιδή στο νοσοκομείο και το κατεθετες με αριθμο πρωτοκολλου. Στο τέλος κάθε μήνα έπρεπε να κάνεις συγκεντρωτικο όλων των διακομιδών που έκανες για να πάρεις τα 9, 56 ευρω που επαιρνες για καθε διακομιδη.
Επειδη ο διευθυντης ερχοταν καποιες φορες μεχρι Πεμπτη και μετα Τριτη, και αν εκανα διακομιδη Πεμπτη απογευμα δεν προλαβαινα να καταθεσω το χαρτι στο νοσοκομειο υπογεγραμμενο, μου ειχε υπογραψει απο πριν καποια εγγραφα χωρις ονομα και εγω οταν εκανα διακομιδη απλα συμπληρωνα το ονομα και τη συμπτωματολογια.

Cakesniffer:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα σας πω τι μου απάντησε η 5η ΥΠΕ γιατί η διεύθυνση το ΚΥ μου μού απαντούσε "πάρε το αυτοκίνητο σου (!!)", "παρακάλα τους συγγενείς να σε γυρίσουν", "μείνε στο νοσοκομείο".

ΑΝ υπάρχει  ΜΜΜ να γυρίσεις εντός της μέρας, γυρνάς με αυτό. Αν δεν υπάρχει, μπορείς να πάρεις ταξί για κοντινή απόσταση και να κρατήσεις απόδειξη (να φανταστείτε μου είπανε οτι ο επίτροπος δεν υπέγραφε για ταξί 8Ε). Διανυκτέρευση δικαιούσαι πάνω από κάποια χιλιόμετρα (νομιζω 150 και εκτός νομού).
ΕΠΙΣΗΣ αν κανεις διακομιδη σε απόσταση πάνω από 50-60χλμ, δικαιούσαι 10Ε αποζημίωση! Θέλει όμως χαρτούρα: 1) Χαρτί του ΕΚΑΒ ότι εσύ έκανες τη διακομιδή (το 3χαρτο που κανεις από το ΚΥ - ΠΙ σου) 2) Ιατρική γνωμάτευση οτι χρήζει διακομιδής 3) Εντολή μετακίνησης (εντός της μέρας ή την επόμενη) από το ΚΥ σου 4) Βεβαίωση της διεύθυνσης του ΚΥ ότι όντως έκανες διακομιδή. ΟΛΑ αυτά πρέπει να κατατεθούν εντος 3 ημερών.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μπορειτε να με παραπεμψετε στην σχετικη νομοθεσια για την αποζημιωση των 10Ε; Ευχαριστω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση