Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
george fagogenis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
και αναμένουμε εξελίξεις.....
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Προβλέπεται σε νέα Υπουργική απόφαση που στέλνεται τώρα για δημοσίευση ΦΕΚ. Το ανέφερα πιο πάνω αλλά με το πλήθος των μηνυμάτων έφυγε: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μένει να δούμε την εφαρμογή του....
--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς τίποτα δεν προβλέπει για τα παρακάτω και επειδή έχει βγει μόνο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μπορεί να την δούμε και τροποποιημένη......
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως η νέα υπουργική απόφαση (αυτή στη Διαύγεια που παραθέτω) λέει ότι τα όρια συνταγογράφησης (άρθρο 16) αφορούν ιατρούς που συνταγογραφούν για το ΕΟΠΥΥ (και όχι μόνο τους συμβεβλημένους όπως έλεγε η ΥΑ του Δεκεμβρίου). Έτσι καλύπτεται η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ που επέβαλλε όρια σε όλους (δικαίως). Όσο για τα παραπεμπτικά, όπως είπατε, το είπε και στο τιριτιτιβισμα ο Αdonis.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Η νέα υπουργική απόφαση (που μακάρι να τροποποιηθεί για όλους όπως είπε και ο κ. Κουναλάκης ή και να καταργηθεί) λέει ότι αφορά όλους.... Ο πρόεδρος είναι καλυμμένος. Το θέμα είναι τι νόμους ψηφίζουν κάποιοι στη Βουλή και τι ΥΑ βγαίνουν...
Αλήθεια ποιος έβαλε το ερωτηματολόγιο άνω. Προσωπικά ψηφίζω "Κακή σκέψη, καλή εφαρμογή" (είμαι ο μόνος) γιατί το πρόβλημα πιστεύω ήρθε απο την ΥΑ και η εφαρμογή απο τον ΕΟΠΥΥ και την ΗΔΙΚΑ ήταν άψογη (έκανα ακριβώς ότι είπε ο υπουργός).
Harper:
εφυγα στις 14.30 απο το ιατρειο
μεχρι τοτε μου ειχαν χρεωθει περι τα 450 ευρω στο "λογαριασμο" μου
Ανοιγω πριν 5 λεπτα απο περιεργεια να δω τι γινεται...
ειμαι στα 700+!!!
Αντε να δουμε αυριο πρωι που θα καταληξει ο δεικτης Dow-Hdika
george fagogenis:
Εγγραφή ή Είσοδος Προβλέπεται σε νέα Υπουργική απόφαση που στέλνεται τώρα για δημοσίευση ΦΕΚ. Το ανέφερα πιο πάνω αλλά με το πλήθος των μηνυμάτων έφυγε: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μένει να δούμε την εφαρμογή του....
--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς τίποτα δεν προβλέπει για τα παρακάτω και επειδή έχει βγει μόνο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μπορεί να την δούμε και τροποποιημένη......
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως η νέα υπουργική απόφαση (αυτή στη Διαύγεια που παραθέτω) λέει ότι τα όρια συνταγογράφησης (άρθρο 16) αφορούν ιατρούς που συνταγογραφούν για το ΕΟΠΥΥ (και όχι μόνο τους συμβεβλημένους όπως έλεγε η ΥΑ του Δεκεμβρίου). Έτσι καλύπτεται η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ που επέβαλλε όρια σε όλους (δικαίως). Όσο για τα παραπεμπτικά, όπως είπατε, το είπε και στο τιριτιτιβισμα ο Αdonis.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Η νέα υπουργική απόφαση (που μακάρι να τροποποιηθεί για όλους όπως είπε και ο κ. Κουναλάκης ή και να καταργηθεί) λέει ότι αφορά όλους.... Ο πρόεδρος είναι καλυμμένος. Το θέμα είναι τι νόμους ψηφίζουν κάποιοι στη Βουλή και τι ΥΑ βγαίνουν...
Αλήθεια ποιος έβαλε το ερωτηματολόγιο άνω. Προσωπικά ψηφίζω "Κακή σκέψη, καλή εφαρμογή" (είμαι ο μόνος) γιατί το πρόβλημα πιστεύω ήρθε απο την ΥΑ και η εφαρμογή απο τον ΕΟΠΥΥ και την ΗΔΙΚΑ ήταν άψογη (έκανα ακριβώς ότι είπε ο υπουργός).
--- Τέλος παράθεσης ---
δικαίως να μπει πλαφόν, αλλά όχι ο Χ γιατρός που 'ναι του εοπυυ να 'χει το ίδιο πλαφόν με τον Υ γιατρό που εοπυυ δεν έχει και κυνηγάει το δεκάευρω με το δίκανο......Ο πρώτος έχει λαϊκό προσκύνημα την πρώτη βδομάδα στο γιατρείο του (μετά κλείνει τους 200 ή τους 400 πια). Ο δεύτερος βλέπει δεν βλέπει καμιά 50αριά το μήνα όλο....
Σωστό το πλαφόν, όχι όμως όλοι στο ίδιο σακί
athanasia:
ειμαι καινουριο ιατρειο, λειτουργησα 11-12/2013, με λίγη συνταγογραφηση.Το πλαφον μου είναι 300 ευρω! η πελατεια μου αυξανεται σταδιακα, τι θα κάνω;
Απο την ΗΔΙΚΑ μου είπαν να στειλω έγγραφο με το προβλημα στη Δ/νση φαρμακων ΕΟΠΥΥ , αλλά δεν γνωρίζουν που είναι αυτή η διεύθυνση(!;) Γνωρίζει κάποιος κάτι; ευχαριστώ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση