Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (25/123) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈβγαλε κάποιο μήνυμα η εφαρμογή ότι είναι αδύνατη η συνταγογράφηση;

--- Τέλος παράθεσης ---
OXI.... AKOMA.    ;)

--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον πρέπει να περάσεις τα 900 € (300*3 για τρίμηνο) και μετά πάπαλα... Και είναι και ωραία ιδέα για να ξεκουραστείς 2.5 μήνες σερί....
   Τι καθόμαστε και λέμε...

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος- Όποιοι έχουν θέματα όπως πχ μακρόχρονες άδειες, όχι πλήρη λειτουργία όλο το 2013, αλλαγή θέσης, εποχικότητα, κλπ να επικοινωνήσουν με την διεύθυνση φαρμακευτικής για να γίνει αναπροσαρμογή των ορίων τους σε προσωπικό επίπεδο. Θα τα δουν όλα μου φαίνεται στην φαρμακευτική διεύθυνση.....

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ έχω θέμα και θέλω να επικοινωνήσω με τη Φαρμακευτική Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση: Πέρυσι παρουσίασα ψευδώς υψηλό κόστος συνταγών επειδή κάλυπτα δυο συναδέλφους που απουσίαζαν σε πολύμηνες άδειες ή ήταν αποσπασμένοι σε άλλο Κ.Υ. Τώρα οι συνάδελφοι αυτοί έχουν επιστρέψει και πρέπει ν΄αναλάβουν το μερίδιο συνταγογράφησης που τους αναλογεί, το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί από το δικό μου καθώς και από τους άλλους συναδέλφους που τους καλύπταμε.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜόλις έκλεισα το πλαφόν μου.
Ανάρτησα την κάτωθι ανακοίνωση.
Πάω να πιώ καφέ εις υγείαν του Κοντου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Έβγαλε κάποιο μήνυμα η εφαρμογή ότι είναι αδύνατη η συνταγογράφηση;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, έβγαλε στην οθόνη το παρακάτω:

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχει μπει πλαφόν και στις εξετάσεις;

--- Τέλος παράθεσης ---
όχι, αλλά το είχε αναφέρει σε tweet ο Άδωνις

--- Τέλος παράθεσης ---

Το επίμαχο tweet:

Άδωνις Γεωργιάδης ‏@AdonisGeorgiadi 2 Ιαν

@NKerasiotis ο υπολογισμός δεν ισχύει διότι δεν εξαιρούνται όσοι γράφει και στα παραπεμπτικά θα μπει πλαφόν 20% οπως στα φάρμακα.

kokoris:
παρακαλώ μη βάλετε κατά των συναδέλφων του ΕΣΥ αγαπητοί.
προσωπικά βρίσκομαι σε π.ι. και πολλές φορές συνταγογραφω εκτός ωραρίου για τον απλό λιγι ότι συνάδελφοι δενειμαι απλά ένας δημόσιος υπάλληλος αλλά γιατρός και ο γιατρός κάνει ιατρικές πράξεις όλο το 24ωρο, τώρα αν θέλει να κάνει απατεωνιές τις κάνει ότι ώρα θέλει. παρακαλώ να μην υποβιβάζετε αυτό που κάνουμε όλοι μας και μην στρέφεστε εναντίων αλλήλων , στραφείτε στα συνδικαλιστικά όργανα. προσωπικά στο π.ι. που βρίσκομαι εξυπηρετώ 6000 ανθρώπους σε διθέσιο και είμαι μονός... καθημερινά στο ιατρείο έχω 20 -30 ασθενείς , φεύγω το νωρίτερο στις2 το μεσημέρι και αρκετές φορές στους τελευταίους κρατώ τα βιβλιάρια για να είναι έτοιμα την επομένη , κάνω 7 εφημερίες ενεργείς στο κ.υ. που εξυπηρετεί 23000 κόσμο και το κοντινότερο νοσοκομείο βρίσκεται στις 2 ώρες απόσταση. το όριο μου για αυτό το μηνά είναι 16000 .

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση