Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (31/123) > >>

Gatekeeper:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εφόσον έχω εξαντλήσει το όριο μου , διακόπτω την παραγωγή κλινικού έργου.
Σιγά μην σκάσω . Σιγά μην φθαρώ στα γρανάζια του ΕΟΠΥΥ.
Αν το ΕΣΥ θέλει να με πληρώνει για να πίνω καφέ και να σερφαρω στο Internet , εμένα δεν με ενοχλεί.
Το ΕΣΥ πληρώνει , ο ΕΟΠΥΥ κανονίζει κι εγώ κααααααθομαι !!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ι ΕΣΥ

george fagogenis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε απόγνωση είναι τα τελευταία 24ωρα χιλιάδες ασθενείς που ψάχνουν να βρουν γιατρό να τους συνταγογραφήσει φάρμακα αλλά δε βρίσκουν. Τι φταίει
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

--- Τέλος παράθεσης ---
  Είπαμε υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν είναι ΥΠΕΡβολή αυτός ο τίτλος;

--- Τέλος παράθεσης ---
Φοβάμαι πως όχι.
Υπάρχουν πάρα πολλοί που ελέω απεργίας γιατρών ΕΟΠΥΥ περιφέρονται ψάχνοντας ιατρεία - κάποιοι για πρωτη φορά - για να γράψουν φάρμακα.
Όταν κανείς ξέρει ότι δεν έχει περιθώριο για να εξυπηρετήσει ούτε τους ασθενείς που παρακολουθεί τόσο καιρό, πώς μπορεί να "ανοιχτεί" σε νέους, ειδικά αν αυτό γίνεται υπό το κράτος του εξαναγκασμού λόγω των συνθηκών και μόνο για "αντιγραφή" συνταγών;

--- Τέλος παράθεσης ---

κατά τα άλλα, σ' αυτή τη χώρα, κόπτονται για τα νέα παιδιά που θέλουν κι έχουν όρεξη να δουλέψουν....Εδώ δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους ασφαλισμένους που ήδη βλέπουμε...πώς θα δεχτούμε και νέους;

Harper:
απο το e-syntagografisi (μολις το ειδα)

Όσοι ιατροί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το όριο δαπάνης συνταγογράφησης που τους έχει τεθεί από τον ΕΟΠΥΥ, μπορούν να απευθύνονται στο e-mail : plafoniatroi@eopyy.gov.gr

Harper:
και η απορια:Μου εχουν πιστωθει περι τα 10.000 (και κατι ψιλα)
Δεν ξερω αν τα καλυπτω ή όχι,δεν μπορω να ξερω...
Αν στειλω μηνυμα θα με ρωτησουν γιατι θελω αυξηση στο οριο...
Αν ΔΕΝ στειλω μηνυμα και αυριο υπερβω το οριο θα με κατηγορησουν στον ασφαλισμενο πως δε ζητησα αυξηση οριου ενω ειχα την ευκαιρια και αρα εγω ειμαι υπευθυνος!

nice!!!

george fagogenis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκαι η απορια:Μου εχουν πιστωθει περι τα 10.000 (και κατι ψιλα)
Δεν ξερω αν τα καλυπτω ή όχι,δεν μπορω να ξερω...
Αν στειλω μηνυμα θα με ρωτησουν γιατι θελω αυξηση στο οριο...
Αν ΔΕΝ στειλω μηνυμα και αυριο υπερβω το οριο θα με κατηγορησουν στον ασφαλισμενο πως δε ζητησα αυξηση οριου ενω ειχα την ευκαιρια και αρα εγω ειμαι υπευθυνος!

nice!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

στείλε μύνημα, καλύπτεις δεν καλύπτεις. Που αποκλείεται να μην το καλύψεις γιατί για όλους τα όρια είναι απαράδεκτα χαμηλά...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση