Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (34/123) > >>

Περιθωριακός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΦαντάζομαι ότι θα ήταν χρήσιμο ο ΠΙΣ να φτιάξει μία εκτυπώσιμη αφίσα για τα ιατρεία, με τα νέα μέτρα, προς πληροφόρηση των ασθενών μας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εχω εκ των εσω πληροφορηση οτι σε αυτη την περιπτωση ο Αδωνης εχει ετοιμη αποστομωτικη απαντηση- αφισα... Μαλιστα καταφερα να την παρω στα χερια μου...

EzeΤΡΟΛ:
Συνάδελφοι, δεν ξέρω αν το έχει πάθει κανείς άλλος, αλλά σε μένα έχει δημιουργηθεί με ψυχαναγκαστικό σχεδόν τρόπο η ανάγκη να μπαίνω συνέχεια στην e-καφετιέρα και να βλέπω την τρέχουσα μηνιαία δαπάνη μου, η οποία ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς όλη την Πέμπτη και Παρασκευή αλλά και σήμερα Σάββατο παρ' ότι σήμερα δεν παρήγαγα συνταγές.

Σε λίγο θα βγω για ποτάκι, και θα ήθελα να υπήρχε μια εφαρμογή android για να μπορώ να ενημερώνομαι για την τρέχουσα δαπάνη μου στο κινητό μου μέσω 3G ή wifi ανά πάσα στιγμή. Παρακαλώ, διαδώστε αν θέλετε κι εσείς να βγει μια τέτοια εφαρμογή.

Gatekeeper:
Κάτι μου λέει πως οι πωλήσεις του Pradaxa θα εξορθολογιστούν.  ;)

samsok:
τελικα ποιος ειναι ο μεσος ορος του πλαφον της ειδικοτητας?αν υπθεσουμε οτι ενας γενικος ιατρος συνταγογραφει κατα μεσο ορο σε 20 ατομα την ημερα(θα μπορουσε σε περισσοτερους αλλα ας πουμε εκει) και αν υποθεσουμε οτι οι περισσοτεροι ασθενεις ειναι ηλιιωμενοι με 3-4 φαρμακα μεσο ορο  ,δηλαδη κοστος 100 ευρω εκαστος, χ20 =2000 ευρα την ημερα χ5 εργασιμες=10.000 ευρα την εβδομαδα,δηλαδη 40.000 /μηνα.Μια μειωση του 20% σημαινει 32.000/μηνα .Αν υποθεσουμε οτι ισχυουν πανω κατω αυτα τα νουμερα(οποιος εχει αντιθετη αποψη ας το γραψει) ,θα ηθελα να μαθω ποσοι ειναι πανω κατω σε αυτο το νουμερο.Δηλωνω αμεσως οτι το δικο μου πλαφον ειναι 15.161 ευρα.Ακουω αποψεις!

Gatekeeper:
Αυτό μπορούν να το υπολογισουν μόνο οι ιδιώτες συνάδελφοι απο τα μπιλιετακια του e-dappy.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση