Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (47/123) > >>

george fagogenis:
όταν φτάσω το πλαφόν που μου όρισαν θα πάρω τα μέτρα μου κι εγώ. Θα αναγκαστώ να πω στους ασθενείς μου "κοίτα, αυτά πρέπει να κάνεις, η ασφάλειά σου δεν τα καλύπτει μέσω εμού πλέον".

Καλώς ή κακώς, η ιατρική δεν μπαίνει σε καλούπι.

(το mal practice αναφέρονταν στην "κακοδιαχείρηση" του πλαφόν μου)

καλώς ή κακώς, δεν μπορούμε να προσαρμόσουμε την evidence based medicine στις απαιτήσεις λογιστών.
(αλήθεια, υπάρχει μία σοβαρή μελέτη που να αποδεικνύει όφελος από το νέο μέτρο του πλαφόν; αν ναι, να φτύσω αίμα να το ακολουθήσω κατα γράμμα....)

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςασθενής με 190 πίεση, στένωση αορτικής βαλβίδας, φύσημα αριστερής καρωτίδας και φύσημα αμφότερων των μηριαίων.
Του έγραψα κανονικά τα δέοντα και τον εργαστηριακό έλεγχο που ορίζεται από την ESC (Ευρωπαϊκή καρδιολογική εταιρεία) και όχι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΠΥΥ.
Ας έρθουν να με κατηγορήσουν για "mal practice"

λήξις

--- Τέλος παράθεσης ---

Τι φάρμακα και εξετάσεις γράψατε, και τι προτείνει ο ΕΟΠΥΥ;

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆραγε, μεταφορά υπολοίπου στον επόμενο μήνα μπορεί να γίνει σε περίπτωση που δεν εξαντλήσω όλο το διαθέσιμο χρόνο ομιλίας πλαφόν;  ???

--- Τέλος παράθεσης ---
   Σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση ΟΧΙ. Σε αφήνουν να γράψεις κάτι παραπάνω και να ξεφύγεις λίγο αλλά σου την έχουν "φυλαγμένη" τον επόμενο (ή μεθεπόμενο μήνα). Χάρη σου κάνουν (μας κάνουν). Αν μεταφερόταν και η "πίστωση" πλαφόν, θα μιλούσαμε για πλαφόν τριμήνου όχι μηνιαίο. Εξάλλου και ο επιμερισμός των δαπανών (για φμφ, εργαστήρια κλπ) του ΕΟΠΥΥ είναι σε δωδέκατα και σε υπέρβαση προκύπτει claw back (Ούτε στο clawback  δεν μεταφέρεται η μικρότερη δαπάνη).

EzeΤΡΟΛ:
Κι εγώ αυτό υπέθεσα...

Αναγνώστου Ι.:
Yπάρχει κάποιος συνάδελφος που να του έχει γίνει αλλαγή στο πλαφόν ? Επίσης να προσθέσω ότι τα εμβόλια εξαιρούνται από το πλαφόν και θα διορθωθεί άμεσα και στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση,όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός πριν από λίγο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση