Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςYπάρχει κάποιος συνάδελφος που να του έχει γίνει αλλαγή στο πλαφόν ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Σήμερα το πλαφόν μου δεκαπλασιαστηκε!
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να γράψεις απόλυτα νούμερα και πώς έγινε αυτό; Με μήνυμα στο πλαφονο mail και ποιά αιτιολόγηση;
Αν μπορείς να το γράψεις φυσικά.
Ευχαριστώ
--- Παράθεση ---Υπενθυμίζεται, ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου plafoniatroi@eopyy.gov.gr για την υποδοχή ερωτημάτων από τους ιατρούς, στην οποία μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περισσότερα από 1500 μηνύματα και ότι τα όρια της δαπάνης ανά ιατρό επαναπροσδιορίζονται στη διάρκεια του έτους ανάλογα με το παραγόμενο έργο του και την εξέλιξη της συνολικής φαρμακευτικής δαπάνης, ειδικότερα για τις κατηγορίες στις οποίες εντάσσονται στο θετικό κατάλογο νέα φάρμακα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πώς μετριέται το παραγόμενο έργο ιδιαίτερα όταν το πλαφόν εμποδίζει την αύξηση του τουλάχιστον στον τομέα της συνταγογράφησης;
D-Michalis:
Εγώ πάντως δεν πήρα καμία απάντηση στο ηλεκτρονικό μου γράμμα, ούτε είδα μεταβολή στο πλαφόν μου, αν και είμαι από τους πρώτους που έγραψα, αιτιολογώντας το γιατί το πλαφόν μου είναι αναντίστοιχο των υφισταμένων αναγκών.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπορείς να γράψεις απόλυτα νούμερα και πώς έγινε αυτό;
Αν μπορείς να το γράψεις φυσικά.
Ευχαριστώ
--- Τέλος παράθεσης ---
Εμένα μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Τοτό:
- Βρήκα τρόπο να κάνω το πλαφόν μου 20 εκατοστά χιλιάδες ευρώ, λέει ο Τοτός στη συμμαθήτριά του.
- Πώς; ρωτάει εκείνη
- Το διπλώνω στη μέση! απαντά το Τοτός
Ευχαριστώ. :-X :) ;)
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ πάντως δεν πήρα καμία απάντηση στο ηλεκτρονικό μου γράμμα, ούτε είδα μεταβολή στο πλαφόν μου, αν και είμαι από τους πρώτους που έγραψα, αιτιολογώντας το γιατί το πλαφόν μου είναι αναντίστοιχο των υφισταμένων αναγκών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχουν καταφέρει να το επιμηκύνουν όσοι κάνανε έναρξη επαγγέλματος εντός του 2013. Τους πιστώνεται ο μ.ο. της ειδικότητάς τους.
Πρέπει να κάνουν το εξής:
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των τριών (3) εργάσιμων ημερών μια βεβαίωση έναρξη επαγγέλματος από την αρμόδια ΔΟΥ όπου θα φαίνεται η ημερομηνία έναρξης ελεύθερου επαγγέλματος και τα στοιχεία του ιατρείου σας.
Προσοχή αφορά ΜΟΝΟ όσους άνοιξαν το ιατρείο το 2013.
Η αποστολή θα γίνει με συστημένη επιστολή ή courier στην παρακάτω διεύθυνση:
Προς ΕΟΠΥΥ / Διεύθυνση Φαρμάκου
Αποστόλου Παύλου 12
15123 Μαρούσι Αττικής
Υπόψη κ. Μενεγάκη Χρυσοβαλάντη
Τμ. Φαρμακευτικής Πολιτικής
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ πάντως δεν πήρα καμία απάντηση στο ηλεκτρονικό μου γράμμα, ούτε είδα μεταβολή στο πλαφόν μου, αν και είμαι από τους πρώτους που έγραψα, αιτιολογώντας το γιατί το πλαφόν μου είναι αναντίστοιχο των υφισταμένων αναγκών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχουν καταφέρει να το επιμηκύνουν όσοι κάνανε έναρξη επαγγέλματος εντός του 2013. Τους πιστώνεται ο μ.ο. της ειδικότητάς τους.
Πρέπει να κάνουν το εξής:
Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των τριών (3) εργάσιμων ημερών μια βεβαίωση έναρξη επαγγέλματος από την αρμόδια ΔΟΥ όπου θα φαίνεται η ημερομηνία έναρξης ελεύθερου επαγγέλματος και τα στοιχεία του ιατρείου σας.
Προσοχή αφορά ΜΟΝΟ όσους άνοιξαν το ιατρείο το 2013.
Η αποστολή θα γίνει με συστημένη επιστολή ή courier στην παρακάτω διεύθυνση:
Προς ΕΟΠΥΥ / Διεύθυνση Φαρμάκου
Αποστόλου Παύλου 12
15123 Μαρούσι Αττικής
Υπόψη κ. Μενεγάκη Χρυσοβαλάντη
Τμ. Φαρμακευτικής Πολιτικής
--- Τέλος παράθεσης ---
Ποια είναι η πηγή αυτού του εγγράφου;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση