Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.

<< < (87/123) > >>

GAD2:
Μετά από 100 ασθενείς εντός πλαφόν(βλέπω σερί τους 400 του Άδωνι και μετά βάζω τους ασθενείς μου) ο μετρητής είναι στα 2000...άρα σίγουρα δεν θα υπάρχει διαθέσιμο πλαφόν για τους ασθενείς μου..άρα δεν έχω ιδιωτικό ιατρείο και είμαι απλά πλυντήριο ΕΟΠΥΥ..Και το χειρότερο από όλα είναι ότι μου χαλάει τόσο η διάθεση, που δεν έχω καμμία όρεξη να συμπεριφερθώ ιατρικά στος ασθενείς.σήμερα εξηγούσα γιατί δεν γράφω 2 Salospir πιά
μεταμορφώνομαι σε απρόσωπο συνταγογράφο υπάλληλο του ΕΟΠΥΥ
ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ
και ξεκινάω απογευματινό ιατρείο και περιμένουν 30 άτομα από έξω

fanisgp:
μην αδικουμε τον υπουργο μας.το μετρο εγινε για να τονωθει ο εσωτερικος τουρισμος ,<<η λευκή εβδομαδα>>  να γίνουμε επιτελους ευρώπη.Μονο που εμεις  θα κανουμε καθε μηνα διακοπες...

D-Michalis:
Από ότι φαίνεται, σε κάποιες περιπτώσεις γίνονται διορθώσεις στο πλαφόν.
Προσωπικά, λόγω μεταβολών στο 2013 είχα πολύ χαμηλό πλαφόν. Έστειλα e-mail, αλλά δεν είδα καμία αλλαγή για μία βδομάδα. Έτσι, έστειλα γράμμα και στο αίτημά μου αιτιολογούσα τους λόγους που το θεωρούσα αδικαιολόγητα χαμηλό και επισύναπτα όλα τα σχετικά που απεδείκνυαν του λόγου μου το αληθές.

Στις αρχές του μήνα άλλαξε σε πιό αξιοπρεπές ποσόν. Δεν γνωρίζω αν έβαλαν το μέσο όρο της ειδικότητας (αφού δεν είναι γνωστός αυτός ο Μ.Ο. σε κανέναν) ή πώς αλλιώς το αναπροσάρμοσαν, αλλά μάλλον εξετάζουν τα αιτήματα.

anastaziogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό ότι φαίνεται, σε κάποιες περιπτώσεις γίνονται διορθώσεις στο πλαφόν.
Προσωπικά, λόγω μεταβολών στο 2013 είχα πολύ χαμηλό πλαφόν. Έστειλα e-mail, αλλά δεν είδα καμία αλλαγή για μία βδομάδα. Έτσι, έστειλα γράμμα και στο αίτημά μου αιτιολογούσα τους λόγους που το θεωρούσα αδικαιολόγητα χαμηλό και επισύναπτα όλα τα σχετικά που απεδείκνυαν του λόγου μου το αληθές.

Στις αρχές του μήνα άλλαξε σε πιό αξιοπρεπές ποσόν. Δεν γνωρίζω αν έβαλαν το μέσο όρο της ειδικότητας (αφού δεν είναι γνωστός αυτός ο Μ.Ο. σε κανέναν) ή πώς αλλιώς το αναπροσάρμοσαν, αλλά μάλλον εξετάζουν τα αιτήματα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε ποιά διεύθυνση και υπόψιν ποιού στείλατε το αίτημα σας, αν επιτρέπεται ?

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμέσο όρο της ειδικότητας (αφού δεν είναι γνωστός αυτός ο Μ.Ο. σε κανέναν)

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφος Γ.Ι. που ξεκίνησε ως επ. Β' τον Γενάρη του 2014, και που δεν εργάστηκε το 2013, έχει πλαφόν 13,900 ευρώ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση