Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Τροπολογία για παράταση θητείας γιατρών ΕΣΥ

<< < (22/54) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Έτσι όπως διατυπώνεται πάντως θα αφήσει κενά ιατρεία για 6 μήνες τουλάχιστον.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πιστευω πως αυτο ειναι κατι που θα λυσουν ευκολαμε αιτηση του ιατρου πριν τη ληξη της θητειας του πχ. Αυτο που επιθυμουν ειναι υπαλληλους οχι μονιμους κι ευκολια στην καταργηση θεσεων.
Κι επισης δεν ξερω υπο αυτο το καθεστως αν ισχυει η προαγωγη μετα σε επιμελητη Α΄.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πράγματι αυτό λύνεται εύκολα με ρύθμιση για αίτηση του ιατρού πριν τη λήξη της θητείας του. Βέβαια αν η θητεία είναι συνεχόμενη τότε ίσως είναι δυνατή η δικαστική διεκδίκηση της μονιμοποίησης κάτι που δεν το θέλουν. (παράδειγμα οι συμβασιούχοι που αφήνουν να λήξει η σύμβασή τους και τους προσλαμβάνουν ξανά μετά από κάποιο διάστημα, για να μη διεκδικήσουν μονιμοποίηση)
Αν όμως θέλουν εξοικονόμηση πόρων τότε είναι πιθανότερα τα κενά ιατρεία για 6 και βάλε μήνες.

Dott.diMG:
Ο Πνευμονολόγος κ. Γρηγοράκος δίνει τα διαπιστευτήριά του και αποδεικνύει πόσο τον ενδιαφέρουν τα πρωτοβάθμια ιατρεία κυρίως της επαρχίας.
Η ΕΛΕΓΕΙΑ θα κουνήσει κανένα δακτυλάκι πριν γίνει νόμος η ντροπολογία ή μήπως οι αντιδράσεις μας είναι ακαριαίες μόνο όταν πρόκειται για ορισμένα μόνο θέματα (sic)?  ???

Γ.Κτιστάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Έτσι όπως διατυπώνεται πάντως θα αφήσει κενά ιατρεία για 6 μήνες τουλάχιστον.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πιστευω πως αυτο ειναι κατι που θα λυσουν ευκολαμε αιτηση του ιατρου πριν τη ληξη της θητειας του πχ. Αυτο που επιθυμουν ειναι υπαλληλους οχι μονιμους κι ευκολια στην καταργηση θεσεων.
Κι επισης δεν ξερω υπο αυτο το καθεστως αν ισχυει η προαγωγη μετα σε επιμελητη Α΄.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πράγματι αυτό λύνεται εύκολα με ρύθμιση για αίτηση του ιατρού πριν τη λήξη της θητείας του. Βέβαια αν η θητεία είναι συνεχόμενη τότε ίσως είναι δυνατή η δικαστική διεκδίκηση της μονιμοποίησης κάτι που δεν το θέλουν. (παράδειγμα οι συμβασιούχοι που αφήνουν να λήξει η σύμβασή τους και τους προσλαμβάνουν ξανά μετά από κάποιο διάστημα, για να μη διεκδικήσουν μονιμοποίηση)
Αν όμως θέλουν εξοικονόμηση πόρων τότε είναι πιθανότερα τα κενά ιατρεία για 6 και βάλε μήνες.

--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως έτσι έχουν πάτημα  για το μπλοκάρισμα εκτός στην μονιμότητα και στην βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη και έχουν μόνο Επιμ. Β΄΄????

ioannis thessaloniki:
Δεν ξέρω κατά πόσο η ΕΛΕΓΕΙΑ ενημερώθηκε για το ζήτημα. Δεν ξέρω καν πόσοι είμαστε από 1-1-2010 και μετά και αν ενδιαφέρεται και κανένας. Αν ψηφιστεί, ήδη από Γενάρη του 2015, δηλαδή σε 5-6 μήνες κάποιοι θα πρέπει να αρχίσουν να παρακολουθούν τις προκηρύξεις. Αν μπορούν βέβαια να κάνουν αίτηση πριν τελειώσει η 5ετία τους.

ippocrate:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν ξέρω κατά πόσο η ΕΛΕΓΕΙΑ ενημερώθηκε για το ζήτημα. Δεν ξέρω καν πόσοι είμαστε από 1-1-2010 και μετά και αν ενδιαφέρεται και κανένας. Αν ψηφιστεί, ήδη από Γενάρη του 2015, δηλαδή σε 5-6 μήνες κάποιοι θα πρέπει να αρχίσουν να παρακολουθούν τις προκηρύξεις. Αν μπορούν βέβαια να κάνουν αίτηση πριν τελειώσει η 5ετία τους.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν νομίζω να ενδιαφέρονται και πολύ εκεί στην ΕΛΕΓΕΙΑ για το πρόβλημα μας.Θα ήταν καλό να ενημερώσουμε τους τοπικούς φορείς (δημάρχους,βουλευτές κτλ_) μήπως και γίνει κάτι.Θέλω να δω αν θα αντιδράσει η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε και ο Π.Ι.Σ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση