Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Τροπολογία για παράταση θητείας γιατρών ΕΣΥ

<< < (35/54) > >>

samsok:
επισης καποια δικά μας παιδιά που εργασθηκαν στο εξωτερικο τα τελευταια 3 χρονια επιστρεφουν με τιμες και δοξες....αυτοι που φαγαν τα σκ..α  ως επικουρικοί σε νοσοκομεια της περιφερειας υπό κατάρευση (και πολλες φορές έσωσαν κλινικές απο κλείσιμο)  θα παρουν....ξερετε τι.

mvakas:
Γνωρίζω συνάδελφο ειδικό, που "ανεξήγητα" παραιτήθηκε από το επικουρικό του (στο οποίο θα έπαιρνε παράταση έως και τις 31/12/2015, σύμφωνα με διάταξη στο ίδιο σχέδιο νόμου, κάτι που ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα συνέβαινε) για να πάρει θέση σε Π.Ι στην προτελευταία προκήρυξη (μέσω της οποίας μονιμοποιείται). Δηλαδή αντί του λήγοντα (που ήταν σίγουρος) έπιασε τον πρώτο λαχνό. Τώρα για το αν γνώριζε από πριν τα νούμερα του λαχνού, δεν το ξέρω...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζω συνάδελφο ειδικό, που "ανεξήγητα" παραιτήθηκε από το επικουρικό του (στο οποίο θα έπαιρνε παράταση έως και τις 31/12/2015, σύμφωνα με διάταξη στο ίδιο σχέδιο νόμου, κάτι που ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα συνέβαινε) για να πάρει θέση σε Π.Ι στην προτελευταία προκήρυξη (μέσω της οποίας μονιμοποιείται). Δηλαδή αντί του λήγοντα (που ήταν σίγουρος) έπιασε τον πρώτο λαχνό. Τώρα για το αν γνώριζε από πριν τα νούμερα του λαχνού, δεν το ξέρω...

--- Τέλος παράθεσης ---
Αν έχει εκπληρώσει το αγροτικό στο παρελθόν και τώρα ξανακάνει αγροτικό επί θητεία σύμφωνα με την πρόταση νόμου (όπως το καταλαβαίνω εγώ) δεν έχει δικαίωμα. Διαφορετικά προβλέπω στην επόμενη προκήρυξη (αν δεν έχει ψηφιστεί) να γίνει χαμός στα επι θητεία!

mvakas:
Δεν είχε κάνει αγροτικό πριν. Δεν είναι επί θητεία. Εγώ όπως το καταλαβαίνω αφορά αυτούς που κατά την ημέρα που θα δημοσιευτεί ο νόμος, κατέχουν θέση αγροτικού. Αν πάρουν θέση μία ημέρα μετά δεν τους αφορά. Αλλιώς βλέπω και εγώ όλους τους ειδικούς που δεν έχουν κάνει αγροτικό, να "σκοτώνονται" για το ποιός θα πάει στα Ψαρά ή στο Καστελόριζο στις επόμενες προκηρύξεις...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είχε κάνει αγροτικό πριν. Δεν είναι επί θητεία.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αν είναι έτσι, τότε να μας πει 5 νούμερα κι ένα τζόκερ!
Έκανε επικουρικό χωρίς εκπλήρωση αγροτικού; Πίστευα ότι δε γίνεται διορισμός στο ΕΣΥ (και επικουρικού) χωρίς εκπλήρωση αγροτικού ή νόμιμη απαλλαγή.
"Ειδικευμένοι γιατροί οι οποίοι ολοκληρώνουν την υπηρεσία υπαίθρου" λέει το κείμενο. Άρα αν έχουν κάνει κάποτε τον 1 χρόνο αγροτικού (3 μήνες νοσοκομείο και 9 μήνες αγροτικό) θεωρείται ότι το ολοκλήρωσαν. Αν κάνουν στη συνέχεια επί θητεία δε μετράει. Θα πρέπει να χρωστάνε όλο το αγροτικό ή μέρος αυτού και να είναι στην κατηγορία "υπόχρεοι" για να χρησιμοποιήσουν τη διάταξη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση