Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Τροπολογία για παράταση θητείας γιατρών ΕΣΥ

<< < (44/54) > >>

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Απο fb

3 hrs ·
Μιας και βλέπω πολύ λαό σήμερα, είπα να πω κι εγώ κάτι προς ενημέρωση! Είχαμε την απορία για το αν θα μονιμοποιηθούν όσοι διορίστηκαν από 1/1/2010 και μετά. Ά και γιατί αυτοί? Ε λοιπόν ( είχε προηγηθεί ανάρτηση από συνάδελφο προ ολίγων ημερών) σήμερα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι ότι ( μάλλον) θα λήξουν οι θητείες μετά το πέρας της 5ετίας, ενώ στο δεύτερο ερώτημα, η απάντηση είναι ότι μετά τις 1/1/2010 ισχύει το 1 προς 10 ( ναι και για εμάς)!!!! Η ''αρμόδια'' υπάλληλος θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα οπότε θα ξαναεπικοινωνήσω .....

ALTERNATIVE:
Συγνώμη για την άγνοια μου, τι είναι το 1 πρός 10?

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνώμη για την άγνοια μου, τι είναι το 1 πρός 10?

--- Τέλος παράθεσης ---
1 πρόσληψη - 10 αποχωρήσεις από το δημόσιο.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφοι, μην το κουράζετε.  Αν περάσει ,χωρίς αλλαγές ο παραπάνω νόμος  όσοι διορίστηκαν έως 31/12/2009 θα μονιμοποιηθούν. Οι υπόλοιποι θα  περιμένουν τον επόμενο υπουργό υγείας μπας και αλλάξει κάτι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν νομίζω ότι κανείς υπουργός υγείας θα θελήσει να στιγματιστεί με τη μαζική εκδίωξη ιατρών από τη δημόσια υγεία.
Αυτό ισχύει τόσο σε περίπτωση που γίνουν εκλογές και έρθει ο Σύριζα στα πράγματα, όσο και σε περίπτωση που βρεθούν 25 βουλευτές που δεν θέλουν να ρισκάρουν την (μη) επανεκλογή τους σε περίπτωση πρόωρων εκλογών και για το λόγο αυτό στηρίξουν την επιλογή της Μαρίας Δαμανάκη στην προεδρεία τη ζδημοκρατίας.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν νομίζω ότι κανείς υπουργός υγείας θα θελήσει να στιγματιστεί με τη μαζική εκδίωξη ιατρών από τη δημόσια υγεία.
...για το λόγο αυτό στηρίξουν την επιλογή της Μαρίας Δαμανάκη στην προεδρεία τη ζδημοκρατίας.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Όταν θα δώσουν την εντολή έξωθεν για μαζική εκδίωξη ή και ιδιωτικοποίηση της Υγείας να είστε σίγουρος ότι θα γίνει πάραυτα, ακόμα και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Το έχουν αποδίξει πάμπολες φορές και τελευταία χθες με την ουρανοκατέβατη απόφαση (η troicoκατέβατη) για εκλογή με τη Βασιλόπιτα στο χέρι του προέδρου της Δημοκρατίας.
   Η Δαμανάκη μόλις έμεινε στα κρύα του λουτρού. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση