Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Τροπολογία για παράταση θητείας γιατρών ΕΣΥ
Clemence:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος2 είναι οι μεγαλύτερες πληγές του ΕΣΥ.
Η μονιμότητα και οι διευθυντές .
Σύντομα και τα 2 θα είναι παρελθόν . ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Για τη μονιμότητα άντε να πούμε ότι το λύσαμε μετατρέποντας σε μη μόνιμους τους Επιμελητές επί θητεία, Β' και Α'. Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς σύντομα θα είναι παρελθόν και οι διευθυντές;
Δεν ήξερα ούτε κι εγώ ότι είχαν ορκιστεί συνάδελφοι μέχρι και τα μέσα του 2011. Όμως υπάρχουν. Δεν έχω δει τι ακριβώς αναφέρεται στον νόμο.
ΑΡΗΣ:
Υπάρχουν και διευθυντές επί θητεία.
Gatekeeper:
«Πιστεύω ότι πλέον είμαστε ώριμοι να ανοίξει συζήτηση περί άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο. Είναι ένα ζήτημα που θα συζητήσουμε (αν θα αφορά τους νέους ή τους παλιούς) γιατί υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις, αλλά η κοινωνία είναι ώριμη να ανοίξει ζήτημα άρσης μονιμότητας για τους δημοσίους υπαλλήλους» δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Εγγραφή ή Είσοδος
nart:
Αυτό είναι το μοναδικό έγγραφο που έχω στη διάθεσή μου-στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζομαι, δεν έχει έρθει ακόμη κάτι σχετικό. Μήπως μπορεί κάποιος συνάδελφος να 'ανεβάσει' το σχετικό νόμο?
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν ήξερα ούτε κι εγώ ότι είχαν ορκιστεί συνάδελφοι μέχρι και τα μέσα του 2011. Όμως υπάρχουν. Δεν έχω δει τι ακριβώς αναφέρεται στον νόμο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος(διόρθωση: μάλλον είναι το τελικό κείμενο... δείτε μετά και το ΦΕΚ). Είναι το άρθρο 127 αρκετά χαμηλά (κοντά στο τελος - σελ 106). Δεν αναφέρεται πουθενά το ""μέχρι τις 31-12-2010"" απο όσο είδα. Τώρα γιατί στην εισήγηση (δλδ ομιλία) του υπουργού υπήρχε κανείς δεν θα μάθει (μπορεί να ήταν μια σημαντική ημέρα για αυτόν και να την έβαλε για εντυπωσιασμό... ποιος ξέρει).
Η σχετική ιστοσελίδα της Βουλής: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος . Το νομοσχέδιο είναι βέβαια ψηφισμένο - και το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος. Μάλλον πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμιά διαφόροποιήση για τους μετά τις 31/10/10... Καλή τύχη στις διεκδικήσεις.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση