Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Εφημερεύων "κατ'οίκον" : μαγκιά ή παγίδα... ;;

<< < (2/3) > >>

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔε μας λες anasm, τι σχέσεις έχεις με την "Καθημερινή";
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Φίλε μου Διαμαντή, ακόμα τουλάχιστον καμία σχέση...  :)

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤην πιθανότητα να μην χρειάζεται η εφημερία του την σκέφτηκες;

--- Τέλος παράθεσης ---

κε. Κουναλάκη, δεν αναφερόμουν σε ορισμένες (μεμονωμένες) Εργαστηριακές ειδικότητες πχ. Κυτταρολόγοι.

Αλλά, με αφορμή τη δική μου περίπτωση, στην ειδικότητα του Νευρολόγου..

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤην πιθανότητα να μην χρειάζεται η εφημερία του την σκέφτηκες;

--- Τέλος παράθεσης ---

κε. Κουναλάκη, δεν αναφερόμουν σε ορισμένες (μεμονωμένες) Εργαστηριακές ειδικότητες πχ. Κυτταρολόγοι.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πόσα νευρολογικά περιστατικά βάζετε από τις 21:00 μέχρι τις 7.30πμ για τα οποία θα πρέπει να έχεις ειδικευμένο νευρολόγο;

Πατρωνάκης Μάνος:
 Κάπως έτσι στατιστικά το είδαν και οι Διοικητές στο νομό Λασιθίου και όχι μόνο Νευρολόγος αλλά ούτε Καρδιολόγος ούτε Αναισθησιολόγος σε ενεργό εφημερία. Ολοι σε ετοιμότητα,
στη καλύτερη των περιπτώσεων μικτή και ο σκύλος χορτάτος. Ετσι όλη η ανατολική Κρήτη ''συγκλίνει'' στο Ηράκλειο.

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤην πιθανότητα να μην χρειάζεται η εφημερία του την σκέφτηκες;

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---
Πόσα νευρολογικά περιστατικά βάζετε από τις 21:00 μέχρι τις 7.30πμ για τα οποία θα πρέπει να έχεις ειδικευμένο νευρολόγο;

--- Τέλος παράθεσης ---

Επειδή βρίσκομαι στο Νοσοκομείο του Ρίου, που εξυπηρετεί μία πολύ μεγάλη Περιφέρεια,
αναπόφευκτα, έχει τύχει αρκετές φορές, να προκύψει εισαγωγή και στις 4πμ...

Βέβαια, εντελώς ρεαλιστικά, επιβάλλεται να εξοικονομηθούν χρήματα...
Οπότε, με εξαίρεση τα Τριτοβάθμια Νοσοκομεία,
στα μικρότερα, σίγουρα, επαληθεύονται οι στατιστικές που περιγράφετε..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση