Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΠΕΔΥ
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒΙΗ2469Η2Ι-6Ρ9
--- Τέλος παράθεσης ---
Όλοι αυτοί, ιδία όσοι τοποθετούνται στη "Μονάδα Υγείας Ηρακλείου" (παλιο ΙΚΑ; ) είναι οι "ΙΚΑτζήδες" που παρέμειναν ή μεταφέρονται απο ΚΥ;
Και στο Τοπικό Ιατρείο Αλικαρνασσού πάει ΠΔΧ, ΟΡΘ, και ΠΝΛ !!! Δερματολόγος στο Κέντρο Υγείας Μοιρών! Συγγνώμη για τα θαυμαστικά αλλά μου φαίνεται εντυπωσιακό.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
--- Τέλος παράθεσης ---
Όλοι αυτοί, ιδία όσοι τοποθετούνται στη "Μονάδα Υγείας Ηρακλείου" (παλιο ΙΚΑ; ) είναι οι "ΙΚΑτζήδες" που παρέμειναν ή μεταφέρονται απο ΚΥ;
Και στο Τοπικό Ιατρείο Αλικαρνασσού πάει ΠΔΧ, ΟΡΘ, και ΠΝΛ !!! Δερματολόγος στο Κέντρο Υγείας Μοιρών! Συγγνώμη για τα θαυμαστικά αλλά μου φαίνεται εντυπωσιακό.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι Ικατζήδες που έμειναν λογικά. Ας μας απαντήσει κάποιος που ξέρει την περιοχή. Εντυπωσιακό αυτό με το ΚΥ και την "ενίσχυση" με Δερματολόγο και Καρδιολόγο!
Επίσης, 3 ΔΕ Βοηθών Οδοντοτεχνιτών! Μόνο που δε βλέπω να υπάρχει κανένας Οδοντοτεχνίτης ώστε να τον βοηθάνε! Είχε δικά του Οδοντοτεχνικά εργαστήρια το ΙΚΑ;
aggheliki:
Καλησπέρα είμαι καινούριος χρήστης σας παρακολουθώ καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. Το έγγραφο της 2ης ΥΠΕ όπου ζητά την επιστροφή όσων έχουν μετακινηθεί από τα ΚΥ στα νοσοκομεία πίσω στα ΚΥ μήπως υπάρχει κάπου; Να δω τι γράφει ακριβώς; Έμαθα τυχαία ότι έχει σταλεί και στο δικό μας νοσοκομείο τέτοιο έγγραφο αλλά η διοίκηση δεν μας ενημέρωσε και προχωρά σε ενέργειες χωρίς εμείς (οι μετακινημένοι), να γνωρίζουμε τίποτα. Δεν ήταν υποχρεωμένη να ενημερώσει εμάς που μας αφορά το θέμα; Όταν ζήτησα το έγγραφο μου είπαν ότι δεν μου το δίνουν αφού δε μου έχει κοινοποιηθεί:!!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα είμαι καινούριος χρήστης σας παρακολουθώ καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω στο φόρουμ. Το έγγραφο της 2ης ΥΠΕ όπου ζητά την επιστροφή όσων έχουν μετακινηθεί από τα ΚΥ στα νοσοκομεία πίσω στα ΚΥ μήπως υπάρχει κάπου; Να δω τι γράφει ακριβώς; Έμαθα τυχαία ότι έχει σταλεί και στο δικό μας νοσοκομείο τέτοιο έγγραφο αλλά η διοίκηση δεν μας ενημέρωσε και προχωρά σε ενέργειες χωρίς εμείς (οι μετακινημένοι), να γνωρίζουμε τίποτα. Δεν ήταν υποχρεωμένη να ενημερώσει εμάς που μας αφορά το θέμα; Όταν ζήτησα το έγγραφο μου είπαν ότι δεν μου το δίνουν αφού δε μου έχει κοινοποιηθεί:!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Στη διαύγεια που έψαξα δεν βρήκα κάτι ούτε από 2η ΥΠΕ ούτε από Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Προφανώς αποτελεί εσωτερικό έγγραφο που δεν απαιτεί ανάρτηση στη διαύγεια.
Ψάχνοντας γι' αυτό όμως ανακάλυψα άλλο "ντοκουμέντο".
Εγγραφή ή Είσοδος (έγγραφο στη διαύγεια)
Τι άλλο θα κάνουν για να γεμίσουν τα κενά; Χρησιμοποιούν το παραθυράκι του 10μηνου στο ΚΥ για να στείλουν ειδικευόμενους, μέσω των ΚΥ, να γράφουν φάρμακα στο ΙΚΑ!
Μήπως η ΟΕΝΓΕ και η Ένωση πρέπει να κάνουν μια παρέμβαση; Υπο την επίβλεψη ποιών "ειδικεύονται" οι συνάδελφοι γενικής ιατρικής πηγαίνοντας στο ΙΚΑ;
Κι ένα απόσπασμα από δημοσίευμα στον τοπικό τύπο που το επιβεβαιώνει:
"Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση», δήλωσε στο «Ε» εκνευρισμένος και ανάμεσα σε πολίτες που περίμεναν απαντήσεις για τα ραντεβού τους, ο προϊστάμενος του ΠΕΔΥ, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Αν και η συνταγογράφηση ξεκίνησε κακήν κακώς την περασμένη Δευτέρα με την έλευση και των δύο ειδικευόμενων γενικών γιατρών, δεν υπάρχει ούτε ωράριο ούτε όριο στους πολίτες που μπορούν να εξετάσουν. Οι δύο γιατροί, εκτός τού ΠΕΔΥ, οφείλουν να κάνουν εννιά φορές το μήνα εφημερίες σε κέντρα υγείας.
Έτσι, την Τρίτη ο ένας εκ των δύο γιατρών που εφημέρευε στην Καλλονή, μετέβη στην Κλειώ για έκτακτο περιστατικό. Στη συνέχεια μετέφερε τον ασθενή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, επέστρεψε στην Καλλονή για να πάρει το αυτοκίνητό του και στις 10:30 έφτασε… αλαφιασμένος προφανώς, για να εξετάσει… εκνευρισμένους ασθενείς που τον περίμεναν από τις 8 το πρωί!"
Εγγραφή ή Είσοδος
Γ.Κτιστάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Μετακινούνται και Γ.Ι από Κ.Υ στο ΠΕΔΥ με εφημερίες στο νοσοκομείο ή στο ΚΥ! Νομίζω θα δούμε όλους τους συνδυασμούς, μεταξύ ΚΥ και ΠΕΔΥ, μετακινήσεων, αποσπάσεων μεταφορών κτλ.
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση