Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΠΕΔΥ

<< < (37/67) > >>

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος(Θέλω να) πιστεύω ότι το ΠΕΔΥ είναι ενιαίο και ομοούσιο και δεν διακρίνεται σε Εσυπέδυ και Ικαπέδυ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν γίνεται το ΠΕΔΥ είναι ενιαίο και ομοούσιο αφού το Εσυπέδυ διαθέτει Γενικούς Ιατρούς , Παθολόγους, και Παιδίατρους ενώ το Ικαπέδυ διαθέτει και άλλες ειδικότητες

Gatekeeper:
Και τα ΚΥ διαθέτουν ιατρούς άλλων ειδικοτήτων απλώς ειναι αποσπασμένοι στα νοσοκομεία !     8)

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι τα ΚΥ διαθέτουν ιατρούς άλλων ειδικοτήτων απλώς ειναι αποσπασμένοι στα νοσοκομεία !     8)

--- Τέλος παράθεσης ---

φαντάζομαι αναφέρεστε στα Κ.Υ. Αστικού τύπου.

EzeΤΡΟΛ:
Όχι απαραιτήτως. Πρόσφατα είχαμε στο φόρουμ συμμετοχή Ακτινολόγου ΚΥ που έχει αποσπαστεί σε Νοσοκομείο.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςστα Περιφερ Ιατρεια του ΠΕΔΥ θα συνεχιζει η άναρχη προσέλευση ασθενων τυπου "γιουργια" '- "μπάτε σκύλοι αλέσετε" -"ειδα φως και μπηκα" ή θα μπει και εδω επιτέλους μια τάξη με ρομαντικα ραντεβουδάκια?

--- Τέλος παράθεσης ---

Ο μοναδικός γιατρός του Π.Ι. θα αποτελεί και γιατρό υποδοχής οπότε θα βλέπει τα πάντα όλα!

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌχι απαραιτήτως. Πρόσφατα είχαμε στο φόρουμ συμμετοχή Ακτινολόγου ΚΥ που έχει αποσπαστεί σε Νοσοκομείο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Για του λόγου το αληθές
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα!!!  Για να μην παρεξηγηθώ και νομίζετε ότι υποτιμώ την πρωτοβαθμια φροντίδα θα παραθέσω ένα συντομία την ιστορία. Διορίστηκα στο κέντρο υγειας με την προοπτική ότι θα μπει υπέρηχο τομογράφος το πολύ σε ένα μήνα. Ο μήνας πέρασε το εξάμηνο πέρασε ο χρόνος πέρασε και μηχάνημα δεν ήρθε ούτε τότε ούτε τώρα. Είχα μια τεχνολόγο όχι και πολύ συνεργάσιμη, εφημερίες ήμουν Μονή μου μια φρικη. Στο τέλος κόπηκαν και οι εφημερίες γιατί ήταν αντί οικονομικές οπότε με το νομό ξενογιαννακοπουλου βρέθηκα να εφημερεύω στο νοσοκομείο υποδοχής στον υπέρηχο. Μετά με τη λειτουργία του αξονικές στο νοσοκομείο πήγα εκεί. Φοβερό σχολείο αλλά πολύς κόπος και κούραση πολλές εφημερίες λίγα άτομα με συνεχείς αλλαγές προσωπικού. Και τώρα γυρνάω πίσω στο ακτινολογικού χωρίς τεχνολόγο γιατί αυτή που ήταν εκεί βγήκε στη σύνταξη χωρίς εφημερίες και πολλά έξοδα μετακίνησης. Τι να πω δε νομίζω να είμαι παράλογη να έχω αγωνία για το τι μέλλει γενεσθαι. Πονεμένη ιστορία και όλα αυτά για να μπω στο εσύ και να είμαι σχετικά κοντά στο σπίτι μου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Επίσης τοποθέτηση στο ΚΥ Μοιρών στην Κρήτη καρδιολόγου και δερματολόγου!
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒΙΗ2469Η2Ι-6Ρ9 

--- Τέλος παράθεσης ---

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση