Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΠΕΔΥ
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : ΠΡΙΕΡΟΥ ΑΝΝΑ, Ω.Ρ.Λ. με
αναπληρωτή τον ΣΙΓΑΛΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σ΄ αυτό τον τόπο, ούτε κρίσεις ούτε δημοκρατίες πρόκειται να αλλάξουν τη φεουδαρχικού τύπου αντίληψή μας.
Βλέπουμε π.χ. σε Κέντρο Ιατρικής ΕΡΓΑΣΙΑΣ να συμμετέχει στην διεύθυνσή του ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ και αναρωτιέμαι πόσα παιδιά έχουν ανάγκη προστασίας από ένα τέτοιο κέντρο και υπηρετεί εκεί -και μάλιστα γίνεται και αναπληρωτής- ιατρός με ειδικότητα παιδοψυχολόγου?
Επίσης, σε ελάχιστες περιπτώσεις οι δ/ντες είναι παθολόγοι ή Γ.Γ. που είναι κατα τεκμήριο οι άνθρωποι με την σφαιρικότερη αντίληψη των καθημερινών θεμάτων που απασχολούν τους προσερχόμενους σε μία μονάδα υγείας και η πολυπληθέστερη κατηγορία ιατρών στο ΙΚΑ.
Ακόμη. Οι οδοντίατροι βασιλεύουν -και στα διευθυντηλίκια, μιάς και η επί ΠΑΣΟΚ παντοκρατορία των οδοντιάτρων συνεχίζεται.
(το ότι πλειάδα πολιτικών του ήταν οδοντίατροι -ακόμη και μή έχοντες λάβει το πτυχίο- είναι απλώς σύμπτωση)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πάντως στο e-syntagografisi δεν έχει ενταχθεί ως μονάδα συνταγογράφησης το ΠΕΔΥ.
Με την ένδειξη ιατρεία και μονάδες υγείας ΕΟΠΥΥ θα συνταγογραφούν οι γιατροί του ΠΕΔΥου;
Αλήθεια, αν πάει κάποιος σήμερα στις μονάδες υγείας του ΠΕΔΥ, τι του λένε; Δεν έχουμε γιατρούς, δεν έχουμε σφραγίδες, δεν έχουμε υλικά; Περάστε σε 10 μέρες;
Gatekeeper:
Προσωπικά πιστεύω τα εξής :
1) Ελάχιστο ενδιαφέρον θα υπάρξει για τις 900 θέσεις επικουρικών πλήρους και αποκλειστικής.
2) Η δικαιοσύνη θα δικαιώσει τους ΙΚΑτζηδες σχετικά με την αποκλειστική απασχόληση.
Ετσι το ΠΕΔΥ θα πάρει χαρακτήρα πλήρους και μή αποκλειστικής απασχόλησης στο σύνολό του.
Η εμμονή του Γεωργιάδη στο πλήρους και αποκλειστικής με μισθούς της πλάκας μου θυμίζει κομμουνιστή και όχι φιλελεύθερο .
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ο Γεωργιάδης πάντως δήλωσε ότι από το τέλος της ερχόμενης βδομάδας το ΠΕΔΥ θα δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι!
Το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος αναφέρει ΕΟΠΥΥ αλλά προσωπικά που τον άκουσα στις ειδήσεις αναφέρθηκε στο ΠΕΔΥ.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ Γεωργιάδης πάντως δήλωσε ότι από το τέλος της ερχόμενης βδομάδας το ΠΕΔΥ θα δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι!
--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά και μπορεί να το κάνει, αν μεταβάλει/ξεχαρβαλώσει άλλες δομές ή μετακινήσει/ξεκουνήσει συναδέλφους από άλλους νομούς.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση