Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΠΕΔΥ

<< < (64/67) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
24 εκατομμύρια ευρώ για τις εφημερίες του ΠΕΔΥ μοιρασμένα στις ΔΥΠΕ. Η εν συνεχεία μοιρασιά σε μονάδες υγείας ΠΕΔΥ (αν εφημερεύσουν ποτέ), ΚΥ και ΠΙ (που δεν είναι λίγα όσα εφημερεύουν σε απομακρυσμένες και νησιωτικές περιοχές) πώς θα γίνει; Όποιος προλάβει κι όποιος έχει τις καλύτερες άκρες;
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
      Δυστυχώς δεν γίνεται επικόλληση (βγαίνουν αλλοιωμένοι χαρακτήρες): "με τα Νοσοκομεία της Δ.Υ.Πε." --> μήπως έπρεπε να λέει ΥΠε;
κλινικες και ειδικότθτες, το οποίο, ad hoc, θεωρείται Νοςοκομείο Αναφοράς  ---> χάθηκαν οι ελληνικές λέξεις, έτσι θα το τυπώσουν στο ΦΕΚ;
   Ενδιαφέρον ότι η παραπομπή σε νοσοκομείο συνοδεύεται απο έγγραφο "" εκτελείται μζςω του περιβάλλοντοσ τθσ ηλεκτρονικισ ςυνταγογράφθςθσ (e-prescription)"" . Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Και αν έρθει το έμφραγμα στο ΚΥ (ή όπως ΠΕΔΥλέγεται) θα προσπαθείς ν συνδεθείς και να εκτυπώσεις; (εντάξει λαϊκίζω).
   Πολυγραφότατος ο υπουργός μια βδομάδα πριν το τέλος...

ΑΡΗΣ:
Πάντως με το κλείσιμο των ιατρείων του ΙΚΑ και των μετέπειτα ιατρείων του ΕΟΠΥΥ, σε συνδυασμό με την εφαρμογή του ΠΕΔΥ, έχει πλέον εγκαθιδρυθεί και τείνει να παγιωθεί ότι οι δημόσιες δομές ΠΦΥ διακρίνονται σε κέντρα υγείας και μονάδες υγείας. Στα κέντρα υγείας προίσταται συντονιστής, ενώ στις  μονάδες υγείας προίσταται υπεύθυνος.

nart:
Mε τους ειδικούς γιατρούς των Νοσοκομείων αναφοράς οι οποίοι έχουν διοριστεί σε θέσεις ιατρών ΕΣΥ για περιοδικές επισκέψεις στα κέντρα υγείας, προβλέπεται κάτι??Η εντολή μετακίνησης τους για τις επισκέψεις στα κέντρα υγείας (1 ή 2 φορές την εβδομάδα κατά περίπτωση) δινόταν από το διοικητη του νοσοκομείου αναφοράς (μέχρι τώρα τουλάχιστον) αλλά πλέον ο διοικητής του νοσοκομείου είναι σε θέση να δίνει εντολή μετακίνησης ή χρειάζεται επέμβαση της Δυπε?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση