Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΠΕΔΥ
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
- Η απόφαση έπρεπε να έχει ΑΔΑ;
- Ο διευθυντής δικαιούται να εξαιρέσει το εαυτό του από την κάλυψη; Αν ναι, είναι νόμιμο; Αποτελεί μεροληψία;
- Είναι νόμιμο να υπάρχει διαφορά στις μέρες και τη συχνότητα κάλυψης ανάλογα με το βαθμό και την "παλαιότητα"; Αποτελεί μεροληψία;
- Δε γνωρίζω την περιοχή. Υποθέτω η απόσταση ΚΥ και (πρώην) ΙΚΑ μπορεί αν καλυφθεί με τα πόδια. Τι γίνεται σε περιπτώσεις που οι αποστάσεις είναι πολύ μεγαλύτερες; Ποιος καλύπτει τη μετακίνηση;
(όπως καταλάβατε δε ρωτάω μόνο για την περίπτωση της Σαλαμίνας........ )
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι είναι οι διαπιστωτικές πράξεις μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Το άρθρο για την μετακίνηση των θέσεων των ιατρών των Κέντρων Υγείας στις ΥΠΕ θα ισχύσει μόνο όταν το "εγκρίνουν" οι Διοικητές της ΥΠΕ; Κι αν δεν υπογράψουν ποτέ διαπιστωτικές πράξεις δεν θα ισχύει ο νόμος; Γνωρίζετε αν κάποιο Κέντρο Υγείας έχει μέχρι σήμερα "απαγκιστρωθεί" από το Νοσοκομείο που ανήκε;
--- Τέλος παράθεσης ---
Αντίθετα οι διαπιστωτικές= ατομικές διοικ πράξεις που απλώς διαπιστώνεται η υπαγωγή ορισμένου προσώπου σε ορισμένο νομικό καθεστώς ως συνέπεια επέλευσης συγκεκριμένου γεγονότος.
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Θα συνεχίσω λίγο τα ερωτήματα του @Διαμαντή:
Υπάρχουν φαρμακεία γύρω από το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Σαλαμίνας; Μπορεί ένας φμφ να προκαλέσει μετακινήσεις ιατρών (δια της υπόγειας οδού) ; Πρέπει να αμυνθούμε απέναντι σε τέτοια φαινόμενα;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Η γιατρός άνευ ειδικότητας (αλήθεια, πώς προσλήφθηκε με τέτοια προσόντα) του ΙΚΑ Λήμνου έλαβε 4ετή άδεια (λίγο πριν ξεκινήσει η διαθεσιμότητα) για να ειδικευθεί (ως υπεράριθμη υποθέτω, χωρίς αναμονή) στη γενική ιατρική και τώρα παραπονιούνται που το ΠΕΔΥ της Λήμνου έμεινε χωρίς γιατρό, λες και ένας ανειδίκευτος γιατρός θα έσωζε την κατάσταση!
Εγγραφή ή Είσοδος
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα συνεχίσω λίγο τα ερωτήματα του @Διαμαντή:
Υπάρχουν φαρμακεία γύρω από το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Σαλαμίνας; Μπορεί ένας φμφ να προκαλέσει μετακινήσεις ιατρών (δια της υπόγειας οδού) ; Πρέπει να αμυνθούμε απέναντι σε τέτοια φαινόμενα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέρω αν κάνετε πλάκα ή το πιστεύετε. Πάντως μου θύμισε την ταινία με το δύστυχο γιατρό που συνομωτούν εναντίων του οι φμφ (κάπως έτσι ήταν το σενάριο νομίζω: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος) :laugh: :laugh: :laugh:
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση