Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες

(1/8) > >>

giota:
Καλησπέρα!!
Είμαι Επ β σε ΚΥ, μέχρι στιγμής κάναμε 5 ενεργείς και 2 ετοιμότητας,πριν από μια εβδομάδα  μας έκοψαν τις ετοιμότητας λόγω μειωμένου  προυπολογισμού!
Το ΚΥ αυτη τη στιγμή στο σύνολο του με τα Π.Ι λειτουργεί με 4 Επ β - 1 Διευ/ντη και 4 αγροτικούς και εννοείτε ότι η λήψη ρεπό μετά από εφημερία είναι πλέον δύσκολη.

Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται στα υπόλοιπα Κ.Υ με τις ετοιμότητας ως ΠΕΔΥ πλέον!!!   

Ευχαριστώ!                                                                                                                                     

ALTERNATIVE:
Καλησπέρα είμαι επιμ. β και εγω σε κ.υ., δεν πρόλαβα ετοιμότητας, δεν ξέρω από ποτέ τις  είχαν κόψει.

Gatekeeper:
Σύντομα δεν θα υπάρχουν εφημερίες οπότε ας το συνηθίσουμε....

pako:
Είμαστε δυο γενικοί γιατροί, ένας ειδικευόμενος κι ένας αγροτικός κι εφημερεύουμε ουσιαστικά μονοι σε απομακρυσμένο ΚΥ, οπότε καλά είστε. Συμφωνώ ότι σύντομα δε θα υπάρχουν εφημερίες, στα ΚΥ θα υπάρχει μόνο ένας γιατρός και μια νοσοκόμα και τέρμα...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίμαστε δυο γενικοί γιατροί, ένας ειδικευόμενος κι ένας αγροτικός κι εφημερεύουμε ουσιαστικά μονοι σε απομακρυσμένο ΚΥ, οπότε καλά είστε. Συμφωνώ ότι σύντομα δε θα υπάρχουν εφημερίες, στα ΚΥ θα υπάρχει μόνο ένας γιατρός και μια νοσοκόμα και τέρμα...

--- Τέλος παράθεσης ---
Σε βρίσκω πολύ αισιόδοξο! (ως προς τη νοσοκόμα.....)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση