Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)

<< < (27/94) > >>

timex:
Σε εμένα δε  φαίνεται ο μέσος όρος ανα ασθενή. Μήπως επειδή δεν έχω πολύ καιρό που έχω αρχίσει να συνταγογραφώ πάλι;;;

Ορθοπαιδικός:
   Σήμερα το ξαναέλεγξα και δυστυχώς μάλλον έκανα λάθος χθες βράδυ. Μετράνε οι εκτελεσμένες συνταγές. Οπότε δεν φτάνει να γράφουμε se "παρθένα" ΑΜΚΑ μόνο Zyloric (που, με την ευκαιρία, κοστίζει περισσότερο αν γραφεί μόνο του στη συνταγή) αλλά πρέπει να εκτελεστεί κιόλας.
   Συμπερασματικά δεν πρέπει να λες σε ασθενή με απλή μυαλγία πάρε μια παρακεταμόλη αλλά πρέπει να του γράφεις ενα LONARID για να κρατάς και το πλαφόνι σου χαμηλά. Έτσι μειώνεται η φαρμακευτική δαπάνη....
   Νομίζω είναι πολύ καλή  η συμβουλή του Διακομιστή για όσους έχουν πρόβλημα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος......   Επομένως, όποιος θέλει φάρμακα που υπερβαίνουν τον μ.ο. μας, πρέπει να φέρνει μαζί του και κάνα-δυο ΑΜΚΑ υγιών ασφαλισμένων για να τους φορτώνουμε μια Bactroban ή κάνα Ponstan, ώστε να ρίχνουμε αυτοστιγμεί τον μ.ο. για να μην έχουμε προβλήματα και ψαχνόμαστε αργότερα.
....
--- Τέλος παράθεσης ---

Μαραγκος Μ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ με το καλημέρα είδα "Προειδοποίηση: Έχετε ξεπεράσει το όριο μηνιαίας δαπάνης του ΕΟΠΥΥ ανά ασφαλισμένο." (Όριο μηνιαίας δαπάνης 57€ - Τρέχουσα μηνιαία δαπάνη 57€)!

--- Τέλος παράθεσης ---

Kι εγω τα ίδια: "Προειδοποίηση: Έχετε ξεπεράσει το όριο μηνιαίας δαπάνης του ΕΟΠΥΥ ανά ασφαλισμένο." (Όριο μηνιαίας δαπάνης 50€ - Τρέχουσα μηνιαία δαπάνη 56€)!

και τώρα τι κάνεις?? γράφεις ή οχι??
--- Τέλος παράθεσης ---

ZArk:
Ισως το συστημα να ειναι πιο χαζο απο οτι νομίζουμε.  ;D

Για δοκιμάστε να χρεώσετε 2 επισκέψεις ανα ασθενή με αρκετά φάρμακα .... δηλαδή 2 συνταγές και κλείσιμο επίσκεψης , νεα επίσκεψη με το ιδιο αμκα και συνέχιση συνταγογράφησης!!!! Δεν πιστεύω οτι γίνεται διασταύρωση αμκα αλλα μόνο υπολογισμός συνόλου επισκέψεων!!!!!

Το υπέροχο με τον Έλληνα ειναι οτι έχει μυαλό αλεξίπτωτο ( ειναι ανοικτό και βρίσκει λυση σε κάθε πρόβλημα).

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   Σήμερα το ξαναέλεγξα και δυστυχώς μάλλον έκανα λάθος χθες βράδυ. Μετράνε οι εκτελεσμένες συνταγές. Οπότε δεν φτάνει να γράφουμε se "παρθένα" ΑΜΚΑ μόνο Zyloric (που, με την ευκαιρία, κοστίζει περισσότερο αν γραφεί μόνο του στη συνταγή) αλλά πρέπει να εκτελεστεί κιόλας.
   Συμπερασματικά δεν πρέπει να λες σε ασθενή με απλή μυαλγία πάρε μια παρακεταμόλη αλλά πρέπει να του γράφεις ενα LONARID για να κρατάς και το πλαφόνι σου χαμηλά. Έτσι μειώνεται η φαρμακευτική δαπάνη....
   Νομίζω είναι πολύ καλή  η συμβουλή του Διακομιστή για όσους έχουν πρόβλημα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος......   Επομένως, όποιος θέλει φάρμακα που υπερβαίνουν τον μ.ο. μας, πρέπει να φέρνει μαζί του και κάνα-δυο ΑΜΚΑ υγιών ασφαλισμένων για να τους φορτώνουμε μια Bactroban ή κάνα Ponstan, ώστε να ρίχνουμε αυτοστιγμεί τον μ.ο. για να μην έχουμε προβλήματα και ψαχνόμαστε αργότερα.
....
--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν εκεί που δε γράφαμε φάρμακα, αναγκαζόμαστε να γράφουμε έστω και ένα salospir ή lonarid σε παρθένα ΑΜΚΑ προκειμένου να ρίξουμε το πλαφόν μας, το κέρδος του ΕΟΠΥΥ ελαττώνεται και αυτοαναιρείται η εφαρμογή του μέτρου. Δεν το σκέφτηκαν αυτό? Δεν έχει λογική.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση