Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)
panos papadopoulos:
Τρεις λαλουν και δυο χορευουν! Αμα βγάλουμε άκρη γράψτε μου!
george fagogenis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω παραπέμψει μέχρι στιγμής 6 άτομα για συμπληρωματική συνταγογράφηση σε συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων. Κανείς τους δεν διαμαρτηρήθηκε ιδιαίτερα, δύο μάλιστα εξέφρασαν και ικανοποίηση γιατί επιτέλους μπαίνει τάξη!! Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
εμένα κόντεψε να με δείρει ένας γιατί, όπως λέει "δεν μπορεί να πηγαίνει ΚΑΙ σε παθολόγο"....
ioannis thessaloniki:
Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πότε ενημερώνει η ΗΔΙΚΑ αυτό το κατασκεύασμα; Εμένα από το πρωί το ίδιο δείχνει
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχει κανείς καμιά ιδέα για το πότε ενημερώνει η ΗΔΙΚΑ αυτό το κατασκεύασμα; Εμένα από το πρωί το ίδιο δείχνει
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον το βράδυ ή ενδεχομένως δις ημερησίως (ωσαν αντιβίωση)...
Άλλο πρόβλημα: γνωστή μου παιδίατρος, ιδιώτης, με πεσμένη (αναμενόμενα) νοσηρότητα το καλοκαίρι, έχει μόνο εμβόλια αυτές τις 8 μέρες... Στα στοιχεία δαπάνης ιατρού έχει ευτελές ποσό (~15 ευρώ) αφού τα εμβόλια με Αδωνική απόφαση, δεν υπολογίζονταν στο παλιό πλαφόν. Όμως με 10 σχετικά ακριβά εμβόλια (όλο πρωτότυπα είναι). η δαπάνη κατ' ασθενή έχει ξεφύγει (εκεί υπολογίζονται τα εμβόλια). Ως ιδιώτης δεν μπορεί να γράψει μερικά Αλγκοφρένια για να κατεβάσει το μέσο όρο γιατί θα πρέπει να συνοδεύονται απο ΑΠΥ. Και ποσα δωρεάν ΑΠΥ να γράψεις (το ίδιο πρόβλημα βέβαια έχουν όλοι οι ιδιώτες εκτός απο τους ΕΟΠΥΥ-ΕΣΥ ιατρούς).
Ο Αδων είχε κάνει δεκτό το αίτημα των παιδιάτρων (και μάλλον σωστά) να μην "μετράνε" τα εμβόλια στο πλαφόν. Πριν περάσουν 6 μήνες ο ...νέος υπουργός τα ξέχασε... Αναμένονται σύντομα διαμαρτυρίες απο τις παιδιατρικές εταιρίες.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Απορία:
Εικάζουμε ότι τα φάρμακα υψηλού κόστους που εκτελούνται από τα φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ δεν μετρούν στον υπολογιζόμενο μέσο όρο.
Οι αιματολόγοι που κυρίως γράφουν φάρμακα που εκτελούνται από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, γιατί έχουν μέσο όρο 650 ευρώ;
Μήπως τελικά μετρούν κι αυτά;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση