Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)
panos papadopoulos:
Ρε παιδιά είναι η ασφαλιστική ή λιανική τιμή που υπολογίζεται?
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιο είναι το καθορισμένο ελάχιστο ποσοστό?
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα αναγκαία ελάχιστα ποσοστά (που όλα σχεδόν είναι 70-100%) ειναι τα ακατάλυπτα νούμερα (B010 100,00% B01AC Από του στόματος χορήγηση) που έγραψα παραπάνω στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος . Ψάξτε, βρέστε τις φαρμακευτικές κατηγορίες και καλό λογαριασμό. Και φυσικά οι φμφ τη δουλειά τους να δίνουν (εις βάρος μας) πρωτότυπα...
Μάλλον θα αρχίσω σε μέγιστο ποσοστό τα on patent.... (έχω όμως πρόβλημα στην οστεοπόρωση)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε περίπτωση που μισθωτός ιατρός του δημοσίου θα έχει μονίμως ένδειξη ΄΄Τρέχουσα μηνιαία φαρμ. δαπάνη ανά ασφ/νο: 0,00€΄΄, θα έχει κάποια επίπτωση?
--- Τέλος παράθεσης ---
Τις ευχαριστίες του ΕΟΠΥΥΥ και μία απόλυση απο το ΕΣΥ;
ΑΡΗΣ:
Ποιος θα απολύσει αυτούς που επιδιώκουν συνταξιοδότηση στα 67?
Δ. Κουναλάκης:
Λοιπόν σας παρακολουθώ αλλά νομίζω ότι έχετε λίγο ξεφύγει..... Και παρακάλεσα και τους υπεύθυνους από την ΗΔΙΚΑ να βγάλουν κάποια ανακοίνωση να μας πουν τι υπολογίζουν αλλά τίποτα...
Κατ αρχήν, επειδή είμαι ένα από τα βαριά χαρτιά σε πλαφόν δεν μπορεί ο μέσος όρος μου σήμερα να έπεσε από τα 36€ χθες στα 34.5€ σήμερα. Αυτό είναι ντροπή που δεν την δέχομαι. Και δεν τους κόβω να είναι τόσο έξυπνοι να υπολογίζουν μέσο μηνιαίο κόστος ανά ασθενή. Αν το κάνουν, πως υπολογίζουν τις δίμηνες; τις μοιράζουν και στον επόμενο μήνα;
Πιστεύω λοιπόν, και επειδή θυμάμαι ότι η ειδικότητα μας ο μέσος όρος συνταγής ήταν κάτι λιγότερο από 50€, ότι απλά υπολογίζουν μέσο κόστος συνταγής...
Τώρα, εάν δεν κόβουν κανένα από το να γράψει αλλά κρέμεται από πάνω του ο πέλεκυς ότι θα "ελεγχθεί" μάλλον κανένα δικαστήριο δεν το βγάλει αντισυνταγματικό. Και ίσως κάνει και καλό σε αυτούς που κάνουν ιατρική και χρησιμοποιούν φάκελο ασθενή. Γιατί αν ξέρεις τον ασθενή σου και τον εξετάζεις και ξέρεις τι σου γίνεται άντε να σου βρουν ψεγάδι...
θα φανεί....
bpikou:
Επειδή είμαι λίγο μπερδεμένος (μάλλον φταίνε τα πολλά ΦΕΚ, πρέπει να το κοιτάξω :) ) , να ρωτήσω κάτι; Τα απίστευτα αυτά ποσοστά συνταγογράφησης (περίπου 82%) αφορούν μόνο στα off patent φάρμακα, σωστά;
Δηλαδη πρακτικά θα έχω "πρόβλημα" με Lipitor, Solosa ενώ δεν θα έχω με Januvia, Galvus ; (συγγνώμη για τις εμπορικές ονομασίες, είναι ενδεικτικές προφανώς)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση