Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)

<< < (43/94) > >>

elide:
χθές το πρωί επικοινώνησα με το τμήμα φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΗΛ 2106871718 και ο υπάλληλος μου είπε με σιγουριά οτι το πλαφόν δεν ισχυεί και απλά ο ΗΔΙΚΑ δεν έχει αλλάξει τα δεδομένα
Εδώ και τρεις μέρες έρχονται στο ιατρείο ασθενείς που έχουν εξεταστεί σε ιδιωτικά ιατρεία από Ορθοπεδικό και από νευρολόγο,  έχουν πληρώσει κανονικά την επίσκεψη και έχουν λάβει μόνο χειρόγραφη συνταγή διότι οι ιδικοί που τους εξέταζαν είχαν ξεπεράσει το πλαφόν ανά ασθενή .

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εδώ και μέρες έρχονται στο ιατρείο καταγόμενοι από την περιοχή που διαμένουν τον υπόλοιπο έτος στην Αθήνα. Στην πρότασή μου να τους γράψω τρίμηνη συνταγή μένουν έκπληκτοι γιατί οι γιατροί στη Αθήνα είτε είναι συμβεβλημένοι με ΕΟΠΥΥ (που όμως κάθε φορά πληρώνονται επίσκεψη γιατί κάθε φορά, κατά δήλωσή τους, έχουν συμπληρώσει πλαφόν επισκέψεων) είτε δεν έχουν σύμβαση με ΕΟΠΥΥ, τους λένε ότι οι τρίμηνες έχουν καταργηθεί!!

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάπου διάβασα ότι ο ΕΟΠΥΥ ζήτησε από την ΗΔΙΚΑ να αποσυρθεί το πλαφόν μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ επί της αίτησης του Υπουργείου Υγείας. Πάντως μπαίνοντας σήμερα από περιέργεια στον λογαριασμό μου, είδα ότι συνεχίζει και γράφει κανονικά το κοντέρ! Και για τον Αύγουστο. Τελικά τι γίνεται; Ισχύει ή όχι;

--- Τέλος παράθεσης ---
Και το πλαφόν ευρώ/μήνα είχε γειωθεί από το ΣτΕ από τον Απρίλιο αλλά στο σύστημα το είχαν μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Άστο να γράφει λοιπόν.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςχθές το πρωί επικοινώνησα με το τμήμα φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΗΛ 2106871718 και ο υπάλληλος μου είπε με σιγουριά οτι το πλαφόν δεν ισχυεί και απλά ο ΗΔΙΚΑ δεν έχει αλλάξει τα δεδομένα
Εδώ και τρεις μέρες έρχονται στο ιατρείο ασθενείς που έχουν εξεταστεί σε ιδιωτικά ιατρεία από Ορθοπεδικό και από νευρολόγο,  έχουν πληρώσει κανονικά την επίσκεψη και έχουν λάβει μόνο χειρόγραφη συνταγή διότι οι ιδικοί που τους εξέταζαν είχαν ξεπεράσει το πλαφόν ανά ασθενή .

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν δεν έλαβαν απόδειξη, υπήρχε δόλος. Αν έλαβαν, άγνοια.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάπου διάβασα ότι ο ΕΟΠΥΥ ζήτησε από την ΗΔΙΚΑ να αποσυρθεί το πλαφόν μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ επί της αίτησης του Υπουργείου Υγείας. Πάντως μπαίνοντας σήμερα από περιέργεια στον λογαριασμό μου, είδα ότι συνεχίζει και γράφει κανονικά το κοντέρ! Και για τον Αύγουστο. Τελικά τι γίνεται; Ισχύει ή όχι;

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να συνεχίσει να υπάρχει το κοντέρ ακόμη και αν καταργηθεί το πλαφόν.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

mvakas:
Από σήμερα, για μία ακόμα φορα, πλαφόν τέλος...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση