Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)

<< < (49/94) > >>

Kyroula:
Ξέρει κανείς πως γίνεται ,ενώ βρισκομαι διακοπές και δεν έχω συνταγογραφήσει αρκετές ημέρες,να εμφανίζεται  μέσος όρος φαρμακευτικής δαπάνης και μάλιστα αρκετά υψηλός από σήμερα;Συνέχιζε να τρέχει το πλαφόν και απλά δεν εμφανιζόταν μέχρι σήμερα ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞέρει κανείς πως γίνεται ,ενώ βρισκομαι διακοπές και δεν έχω συνταγογραφήσει αρκετές ημέρες,να εμφανίζεται  μέσος όρος φαρμακευτικής δαπάνης και μάλιστα αρκετά υψηλός από σήμερα;Συνέχιζε να τρέχει το πλαφόν και απλά δεν εμφανιζόταν μέχρι σήμερα ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω;

--- Τέλος παράθεσης ---

Μήπως εκτελέστηκαν παλαιότερες τρίμηνες;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αυτό που εμφανίζεται είναι ο μέσος όρος ανά ασθενή των συνταγών σου που έχουν εκτελεστεί τον Αύγουστο, επομένως το ότι βρίσκεσαι σε διακοπές δεν παίζει κανένα ρόλο.
Είναι οι συνταγές που είχες γράψει όταν ήσουν στη δουλειά (εκτός αν είσαι διακοπές όλο τον Αύγουστο, οπότε σε ζηλεύω) και οι συνταγές σου (τρίμηνες ή μη) που εκτελέστηκαν κατά το διάστημα των διακοπών σου.
Αυτό που είχα παρατηρήσει, τουλάχιστον σε μένα, κατά τον Ιούλιο ήταν ότι ξεκίνησα με κάποιο μέσο όρο, στη συνέχεια είχε πτωτική πορεία και την τελευταία βδομάδα παρουσίασε ραγδαία άνοδο προφανώς λόγω των τρίμηνων που εκτελέστηκαν 2 φορές μέσα στον ίδιο μήνα (αρχές και τέλος του μήνα). Όπως έγραψε και ο Μάνος κάπου, δεν μπορούν οι "υπεύθυνοι" να δουν το αυτονόητο με τις τρίμηνες και τις δίμηνες που προκαλούν πλασματική άνοδο του μέσου όρου!

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.....Συνέχιζε να τρέχει το πλαφόν και απλά δεν εμφανιζόταν μέχρι σήμερα ή συμβαίνει κάτι άλλο που δεν γνωρίζω;

--- Τέλος παράθεσης ---
   Και σε μένα η δαπάνη που εμφανίζεται (ο ΜΟ) δεν μοιάζει με τη σημερινή συνταγογραφία μου. Μάλλον συνέχιζε να μετράει απο την αρχή του μήνα και απλά δεν εμφανιζόταν...
   Για τις δίμηνες και τρίμηνες ο Διαμαντής έχει δίκιο... Θα έπρεπε κάπως να γίνει επιμερισμός. Ίσως  ;D έκδοση τριμήνων μόνο απο 8-23 του μηνός (ώστε να μην μπορούν να εκτελεστούν τον ίδιο μήνα).

Kyroula:
Κατάλαβα,σας ευχαριστώ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση