Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Πλαφόν Συνταγογράφησης (και παραπεμπτικών)
fanisgp:
Τι ωραια επιστημη η στατιστικη....!βλεποντας τα στοιχεια που δινουν στην δημοσιοτητα για τις μαστογραφιες
τριπλεξ αξονικες μαγνητικες ας μας πουν ποσοι ασφαλισμενοι ανηκουν στον ΟΓΑ που μεχρι τοτε τις πληρωναν
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠου βρίσκουμε σε ποιες ιατρικές πράξεις αντιστοιχούν οι κωδικοί (01), (02) κλπ του ΦΕΚ 2243/2014?
--- Τέλος παράθεσης ---
Όπως διαπίστωσα αρκετά καθυστερημένα (πολλοί θα το έχουν δει ήδη) οι θεραπευτικές κατηγορίες φαίνοντια στα 2 πρώτα ψηφία του κωδικού εξέτασης του εκτυπωμένου παραπεμπτικού. Δυστυχώς δεν φαίνονται κατά την επιλογή όπως θα έπρεπε (τουλάχιστον μέχρι να γίνει η περίφημη προσαρμογή του συστήματος απο τηυν ΗΔΙΚΑ...).
Οι μικροβιολόγοι της Λάρισας κοιτούν τους κωδικούς και συγκρίνουν με τη λίστα που έχουν των εξετάσεων ανα ειδικότητα. Αν υπερβαίνουν τον αριθμό (πχ αν εγώ γράψω πάνω απο 5 βιοχημικά) επιλέγουν και χρεώνουν στον ΕΟΠΥΥΥν τον σωστό αριθμό των εξετάσεων (συνήθως τις πιο ακριβές) και ζητάν τις υπόλοιπες να πληρωθούν απο τον ασθενή (ή να τις ξαναγράψει...). Μπορεί να είναι και παράνομο (συμφωνώ με τον κ. Κουναλάκη) αλλά ακολουθούν με κάποιο τρόπο την ΥΑ...
Argirios Argiriou:
Κοινό Υπόμνημα ΕΛΕΓΕΙΑ - ΕΝΩΣΗΣ προς Υπουργό Υγείας (για το πλαφόν).
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
GAD2:
--- Παράθεση ---Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
συγγνώμη που το παραθέτω εδώ, αλλά βλέποντας τα guidelines για την παρακολουθηση των νεοπλασματικών νόσων από αυτό το site που δεν απαιτεί και εγγραφή και μπορούμε να ψάχνουμε όλοι, διαπιστώνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εξετάσεων που γράφουμε για λογαριασμό άλλων συναδέλφων είναι μάλλον άχρηστη
δεν θέλω να υπερθεματίσω για τον ΕΟΠΥΥ, απλά κάνω μια ιατρική παρατήρηση
εγώ λοιπόν τα τυπώνω και τα δίνω στους ασθενείς...
Argirios Argiriou:
Επισυνάπτω πίνακα που περιγράφει συνοπτικά τους περιορισμούς ανά ειδικότητα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση